Haparanda!

Är så jäävla trött. Va tvungen att ställa klockan på elva och så fort jag stängt av alarmet somnade jag med mobilen i handen igen, hah.
Ska fixa mig lite och sen packa. Umeå idag till imorgon typ och sen vidare upp till Haparanda! Tror att jag är hemma igen på onsdag.


Va tvungen!

I ÅR HAR DU:

 
Lärt känna en ny vän: Ja!
Fått ditt hjärta krossat: Nja.. sa att jag hade fått det till mattias igår, men ångrade mig faktiskt, har nog inte det.
Träffat någon som förändrat ditt liv: Hm, jo lite kanske
Fått reda på att någon har pratat om dig: Aaadå!
Kysst en kompis: Yes!

BLANDAT:

 
Vill du ändra ditt namn:
Nee
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Förra? alltså när jag fyllde 15? Minns inte.. eller den här? då hade jag fest i alla fall
Vilken tid vaknade du idag: Mattias väckte mig alldeles för tidigt.. runt tio kanske
Vad gjorde du igår runt midnatt: Låg och kramade min älskling
Någonting som du längtar till: Riktig sommar
Senaste gången du träffade din pappa: För någon timme sen
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Oj äh.. mitt temperament kanske? hihi
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Flera gånger
Vad gör dig irriterad just nu: Att jag inte har något godis



DIN FÖRSTA:

Operation: Haha, har inte opererat mig och tänker nog aldrig göra det heller
Piercing: Jag räknar inte öronen så naveln
Tatuering: Har ingen.. än!
Husdjur: Mina katter!
Förälskelse: eeh.. hehe ture bodström tror jag!
Alkohol du drack: ingen aning

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

Läppar eller ögon: hmm.. ögon. nää läppar. tror jag
Kramar eller pussar: Båådaaa, men pussar
Kortare eller längre: Lääängre!
Romantisk eller spontan: Spontan
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar


Jodå jag lever



Min dåliga ursäkt till en dålig uppdatering är att jag har varit borta hos pojkvännen i några dagar. Sovit där dom senaste två nätterna och spenderat dagarna med honom också!
Sa hejdå till honom idag lite halvledsen eftersom han drar ner till västkusten imorgon och jag drar till Haparanda. SÅ för det första missar vi våran 10-månaders dag som är på lördag, och för det andra ska vi vara borta från varandra i nästan två veckor. Lite töntigt, jag vet, men har aldrig varit borta från honom så länge.

Nu ikväll ska jag i alla fall inte göra så mycket, kanske packa lite. Imorgon blir det som sagt många timmar i bilen för att fira midsommar i Umeå och Haparanda med min släkt!


Mobilblogg

Okej det här är ju kul.. Försöker mobilblogga från jacobs iphone. Vi har bara en tv och en dator nu förtiden. Eftersom min dator blev jag ju tvungen att lämna tillbaka och tvn har vi tydligen sålt till mormor för att vi ska köpa en ny. Och eftersom jag verkligen inte har någon energi till att försöka få som jag vill ikväll ligger jag i mörkret med choklad, jacobs iphone dåra och musik, medans jacob fick datorn och föräldrarna tvn.. Hm. Helt ok är det ändå. Imorgon ska jag in till forum med fanny och sen på kvällen ska jag sova hos min älskling som kommer hem någon gång imorgon! (överlycklig, hihi) Kolllaaaa det här gick ju bra! Nu ska jag försöka lägga in en bild också Okej nel det fattar jag inte alls hur man gör, haha

I'm beautiful in my way cause god make no mistakes





Bilder från kvällen, natten och morgonen.
Började kvällen med middag på en thairestaurang. Mysigt. Drog sen vidare hem till Ebba och chillade där ett tag, sen stod det väl mellan att sova eller att dra ut så då bestämde vi oss för att dra ut. Tog med oss massa filtar och satte oss nere vid bagarn, skitkul hade vi, haha

Pannkakor till frukost och sen drog jag in till forum med mamma, kom hem, sov, ut på promenad med Fanny och nu gör jag väl ingenting alls.


Tjejkväll!

Ska dra mig iväg till Ebba nu! Vi ska vara där en liten stund och sen drar vi ut och äter. Myyyyyyss behöver nog en riktigt tjejkväll. Sover hos henne också!
Imorgon måste jag in till forum och fixa lite saker men annars ska jag nog bara vara hemma. Hörs imorgon!


Hatar att behöva sakna dig


Here you are down on you're knees again



Kom hem för ett litet tag sen, funderar på att typ.. snabbbaka?
Tog en långfika med min fina Emma idag i alla fall, satt bara och pratade om allt, underbara människa.
Hoppade sen direkt på Ebbas buss för att åka in till stan och köpa hårförlängning. Ja, jag vet, jag vet, men jag klarar inte av mitt korta. 700 kr fattigare är jag nu i alla fall men förhoppnigsvis va det värt det! Ska inte till frisören och sätta in det fören på måndag så.

Nu ska jag bara ta det lugnt, aah kanske baka då. Sen ska jag fixa mig och allt och sen blir det utgång med Ebba! Njaa nästan, är taggad på det men vi ska i alla fall ut och äta! Så tänker klä upp mig lite extra bara för att jag är taggad på allt det där, hehe

Trying to find air to breathe again



Två halvbra bilder på hur jag ser ut idag. Linnet är nytt och köps på Bikbok för 299 kronor, har en skitsöt rygg som jag inte hann visa.
Ska dra mig till forum om någon timme. Fika med Emma först alltså och sen tror jag att jag ska möta upp Ebba!


FRUKOST



Vaknade nyss, ska inte träffa Emma fören om några timmar så tills dess ska jag försöka göra american pancakes för första gången i hela mitt liv.. ja. Mysigt frukost i alla fall om jag lyckas!

Who you are



Är lite trött och har tråkigt, imorgon ska jag först ta en fika med Emma! Rätt länge sen.
Sen kommer hela kvällen och natten bestå av Ebba! Ska bara ha myskväll, behövs. Är så sugen på att shoppa mer när jag sitter inne på weheartit och kollar, men har redan spenderat alldeles för mycket pengar idag så!


Klippt!



Klippte mig idag. Blev nästan page. Väldigt kort alltså men faaan va skönt det är nu!
Men det är inte precis klart än, imorgon ska jag slinga det så håret blir lite mörkare och sen ska jag sätta i hårförlängning. Ja, jag är medveten om hur många kommentarer jag kommer få om att det är fjortis men jag tycker det är snyggt, typ lång, rakt hår och mittbena eller en lång fläta på sidan. Så ja.

Annars har jag shoppat lite idag. Underkläder, tröjor, hårfärg osv!


You belong to me


älskar gamla bilder, sommaren 07 eller 08, orkar inte räkna men skulle i alla fall börja sjuan sen

Skinjacka och jeans är det som gäller idag. Tråkigt. Ännu tråkigare när mina svarta jeans är borta.
Ska i alla fall dra mig in till forum snart med Fanny, måste shoppa massa saker och sen kommer jag väl även få med mig onödiga saker hem. Hih. Har inte shoppat för mina pengar sen nyår. Och där emellan är det väl kanske för mammas pengar 1-2 gånger. Man vänjer sig vid att vara pank

Sen ska jag säga hejdå til min älskling som åker iväg på fotbollscup ikväll, stannar där en maassa dagar och jag kommer sakna ihjäl mig.


You with the sad eyes




Kom precis hem från min promenad med Ebba. Blev liite längre än planerat, haha. Vi gick ner till boobadet och satte oss där med musik och bara drog igenom allting som vi missat. Fan va jag saknat det.
Nu ska jag sitta här en stund, tänka lite på vilken idiot jag är som prioterar bort mina vänner. Lätthänt när man är så kär.

Sen imorgon blir det i alla fall shopping med Fanny! Det ska bli kuuuul, hihi


Svar!

Anonym om Grattis älskling:
Fin bild :) En fråga: hur lång är du? Du ser rätt lång ut! :)
Svar: Tack! :) Haha jo jag är rätt lång. Är 175 cm vanligt, men sen på den här bilden hade jag 10 cm klackar också, så här va jag väl runt 185 istället! Tur att jag har Mattias som är 191 cm! :)

Somebody to love



Ska ta en promenad med min fina Ebba strax. Va ju inte igår precis!
Sen ska jag bara ta det lugnt ikväll, duscha och sånt. Imorgon ska jag in och shoppa med Fanny! Har fått mina betygspengar nu så nu har jag lite att spendera.


Grattis älskling

Det är rätt svårt att hinna blogga när man nu har sommarlov och ingen mac längre. Mina dagar har i alla fall bestått av skolavslutning, en jävla massa tårar, spenderade natten hos min älskling. Vi var hos Leo igår med lika skönt folk, mysigt. Ramlade sen in hos min älskling som sagt, jag hoppade upp innan sju imorse för att sjunga med hans familj eftersom min bebi fyller år idaag!!

Så idag har jag spenderat hela dagen med honom, hans familj, mormor, morfar osv. och firat honom!
Ska ut på promenad med Ebba om någon timme också.


Minns bara du och jag



Godmorgon!
Sitter och föröker få i mig en banan till frukost, det går sådär.. Hah. Ska strax dra mig iväg till doktorn med mami!
Sen ska jag till skolan i typ.. en timme, sen antingen forum och sen doktorn eller doktorn och sen forum. Ja, ni fattar!

Bara det inte blir stressigt för då dör jag. Ska vara hos min älskling vid sex ikväll!
Vet inte hur bloggningen blir nu (skolavslutningen imorgon, sover hos min älskling för sen fyller han år på torsdag!)

Du går med blicken vänd




Tänkte gå och lägga mig eller något. ooooorkar inte med doktorn imorgon. åh bajs.
Det jobbiga är att jag måste vänta på att mattias ringer, haha nejmen han skulle prata om balen och när han ringer vettefan men jag kommer väl förmodligen ha hunnit somna innan dess!

Ska ta e macka eller något och sen sova i alla falll! Puuuss

Du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort



Bilden har ingenting med något alls at göra. Tyckte bara att Leon var väldigt söt. (brorsbarn)
Har spenderat dagen i stan, på sjukhuset och hos min fina pojkvän! Ska strax gå och lägga mig, är rätt slut.
Imorgon börjar vi egentligen klockan 10 men jag ska vara hos doktorn igen halv nio. Och sen någon gång igen under dagen. Får se om jag går i skolan överhuvudtaget imorgon, måste in till forum också och sen fixa mig eftersom det är bal på kvällen!


Forever young



Kom på att det är skola imorgon. Eller vi ska statsvandra typ, så vi ska ju bara lunka runt i stan hela dagen!
Slutar tidigare också. Ska antingen gå upp och testa smink och sånt inför balen eller så ska jag typ.. sova. Hehe, är galet trött!

Kvällsdopp



Bestämde mig lite spontant för att ta ett kvällsdopp, så hörde med Fanny och drog ner till bagarn. Stötte på Tony och Mattias där, jag hoppade i (bara jag) och ja. Hur skönt som helst faktiskt. Skitvarmt!
Nu sitter jag och äter choklad och nojjar över att jag förmodligen har urinvägsinfektion igen. Fa-an va ont jag har!

Bara för att göra mig lite gladare lägger jag in en gammal bild (typ 2008)

 

Den här dagen har varit helt kaos, haha jag är heelt slut. Tog en rejäl sovmorgon imorse och vaknade strax efter tolv, fixade mig och drog in till forum med Fanny.
Skulle fixa underkjol typ till min balklänning eftersom den är hur kort som helst och helt genomskinlig, och även balskor, naglar osv. Sen så finns det självklart ingen underkjol som passar min klänning och lala.. kan alltså inte ha den på balen. Great, två dagar innan balen och jag har ingen balklänning.

Flippade ut som fan, skrek på alla i affären, mamma, fanny ooosv. Gick runt och letade ny klänning, va sur som.. vet inte vad. Hittade en ny och skor. Bra. Nä.
Drog sen på mattias match! Hejhopp


Godnatt!



Nuu ska jag faktiskt slita mig från datorn som jag sa för ett tag sen. Antingen upp till tvn eller till sängen. Kan inte riktigt bestämma mig!
Njuter av livet just nu, allt går så jäääkla bra. Hehe, förutom att min arm är rätt pajj. Ska gå upp och linda in den först.

Och sen på tal om ingenting, är så galet kär. Du är det bästa jag har

Min prinsessa

Det här är min prinsessa Sienna. Min fina flicka, min brorsdotter.

Kom nyss hem efter att ha varit ute i några timmar med Tony och Mattias. Vi gjorde inget speciellt alls, men det va rätt mysigt faktiskt. Förutom dom där jävla myggen då!
Tänkte inte göra något speciellt idag heller, eller.. ikväll? Tänkte faktiskt.. typ gå upp och kolla på tv med Jacob. Gör aldrig det.

Imorgon ska jag in till forum och handla massa saker! Är fasen taggad på deeet, hihi.


STUDENT 2011



Förutom det här har jag spenderat natten och dagen med min älskling. Uppdateringen är lite sådär på sommaren som ni kanske märker!
Grattis till studenten i alla fall min fina bror. Love you


Student!

Har ingen tid för bloggen den här dagen, kanske ikväll. Det är student som gäller hela dagen! Grattis min fina bror!

Men jag glömmer aldrig bort vad du gjort



Lite av dagens outfit. Tröjan är Ebbas och till det hade jag vanliga jeansshorts och svarta konverse.
Nu ska jag stänga ner datorn och gå upp och städa som jag lovat! Sen ska jag nog sova, eller äta.. är fan hungrig. Hih, godnatt!

I just shot a man down



Kom precis hem från min älskling där jag har spenderat hela kvällen! Tittade på en skitäcklig skräckfilm, jag typ blundade under nästan hela, låg och mös i sängen och sen så har hans mamma en egen salong där hon typ fixar ansiktsbehandlingar, massage, osv. Typ skönhetssaker. Så hon färgade mina ögonfransar helt gratis!
Hon är hur gullig som helst!

Nu ska jag strax upp och städa hela mitt rum, sen har jag tagit ledigt imorgon, ska sova ut och sen fira min fina storebror som tar studenten!

Svar!

Anonym om SOL!:
Hej fina du! Skulle du kunna berätta vad du har för betyg i saker och ting? Lite udda, jag vet! Puss och kram på dig! Du är grymt söt också ska du veta :)
Svar: Hehe, självklart kan jag det! :)
Just nu har jag MVG  i idrott och musik men kommer förmodligen gå ut med ett, kanske två till, i svenska och biologi.
Sen troor jag att jag har 3-4 G, minns inte riktigt och sen resten VG!
Åååh va glad jag blir! Tack så mycket! :) puss!

SOL!



Har varit hemma från skolan ett tag men har legat ute och solat. Somnade också, hah.
Ska snart dra hem till Mattias. Titta på någon äcklig skräckfilm och mysa typ!


Brist



Har lämnat ifrån mig min älskade dator. Blir så ledsen i hjärtat.. min älskling :(
Har alltså ingen dator nu, eller jo, vi har ju den som vi är hemma men kommer nog inte använda den så mycket. Får försöka förhandla till mig en ny dator!
Har inga lektioner, som vanligt, gör ingenting och slutar mycket tidigare idag! Sköönt

IRIS




Fråga mig vad jag håller på med. Eller, egentligen inte, för jag har ingen koll alls på vad jag gör.
Har suttit i flera timmar och pluggat, bytt kläder för att försöka ha på mig något snyggt imorgon, klippt sönder ett linne (???) och ändå inte hittat något som jag vill ha på mig. Skulle städa mitt rum eftersom det såg ut som ett bombnedslag men istället lastade jag bara på ännu mer kläder och underkläder eftersom jag bara kastade allting runt omkring mig i hopp om att hitta något användbart. Och gjorde jag det? Svar nej.

Är trött, väldigt trött faktiskt. Vill sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Vill smsa med min älskling (wiho som skrev nu, hihi) och bara sova. Så godnatt!

I can't even sleep at night, can't get it off my mind



Kollade på den här bilden från förra årets skolavslutningen och såg här typ hur mycket jag har gått upp i vikt. Haha, inte för att vara sån, men skulle vilja ha tillbaka dom där benen.. heh.

Blandar mellan att plugga och städa. Fa-an va kul! Fast nä. Men har bara en sak kvar nu och sen kan jag skicka in allting och då har jag inget plugg igen på ett par månader, heh. Det är skönt!
Imorgon är det sista dagen för mig med lektioner. Inte för att jag tror att vi kommer ha lektioner imorgon, men vi ska ha nationella i matte.
Men sen på fredag är jag ledig för min fina bror tar studenten! Och sen är det ju typ ledigt fram till skolavslutningen!

Man down



(tänker på dig väldigt ofta ska du veta)

Kom nyss hem från pojkvännen, så skönt att vara med honom när man är trött efter skolan och sånt. Då lägger vi oss bara i sängen och chillar. Kan ligga där och halvsova medans han pussar på mig, hihi skitmysigt.
Nu ligger jag och lyssnar på Rihanna - man down. Gillade den inte först men nu kan jag inte sluta lyssna på den, sååå bra.

Har köpt balklänning idag också! Får den förhoppningsvis dagen innan balen.. hehe. Ni får inte se den än, men den är ljusrosa, kostade 350 kronor och kommer från nelly.com!

Så jäkla mycket plugg!?



Är rätt seg och har ont i ryggen. Har suttit och pluggat biologi och kloning ett tag nu så jaaa, det är rätt segt. Tänkte gå upp och byta om till jeans istället och sen slutar väl Mattias snart! Vet ni vad det bästa är?
Att jag faktiskt måste plugga ännu mer när jag kommer hem sen, ha ha ha. Det här är ju ett skämt. Imorgon har jag nationella också. Jaa.. jag fattar inte heller.

Broken



Kom hem för en timme sen! Vi hade inga lektioner efter lunch så fick sluta vid tolv istället. Mycket skönt. Nu ska jag vänta på min älskling som slutar.. om nästan två timmar och sen ska jag träffa honom! Så tills dess ska jag göra klart allt plugg som ska vara inne ikväll!

As if a good thing ever could make up for all the pain




Börjar bli lite trött, borde plugga lite (massor) men det orkar man inte riktigt klockan elva på kvällen? Fast det finns så mycket jag borde så skitsamma. Det är ju så lite jag gör ändå!
Håller på och letar klänning till balen, hade ju bestämt mig och skulle precis köpa den så ändrades det pga min pojkvän! Hehe, nejmen det är lite saker till balen och sååå.

Så nu borde jag antingen plugga, kolla klänningar eller sova? Tycker vi gör dom i den ordningen som jag precis skrev!

Någon som tror på att jag kan klara det? he he nä, trodde väl inte det heller. (det gör inte jag heller)

Håll i er för det här är förmodligen första och sista gången ni hör det här! Har bytt ut all sorts godis, choklad och läsk för vindruvor, drickyoghurt och träning i en vecka! En vecka för mig med det här är typ.. som ett helt år för er andra.
Ska inte äta något sånt alls tills skolavslutningen!

Wiiihooo, stötta mig nuuuu!! (oh gosh)



Jag kan inte prata med dig när du tittar bort, snälla ge mig två sekunder innan du ger upp.



Har suttit och segat så mycket så har verken pluggat eller solat. Heh. Ska ändå ta bussen om en halvtimme.
Har aldrig något vettigt och skriva, så det är väl lite därför också som jag aldrig uppdaterar! Men jag ska bli bättre.. tror jag.

Find a well known hard-man and start a fight



Heeello!
Kom precis hem från skolan, har gjort absolut ingenting alls idag så det känns så jävla ovärt att gå där nu, men. En vecka kvar. Knappt.
Nu står det mellan att gå ut och sola och plugga. Plugga måste jag verkligen göra men vafan, det är ju skitvarmt!

Ska i alla fall möta upp mami i sickla om två timmar. Ska köpa lite saker till syslöjden, kanske kolla klänning till skolavslutningen osv.

bebi



Godmorgon!
Vaknade upp rätt pigg för någon timme sen men nu känner jag hur mina ögonlock typ stängs och hur jävla ont i huvudet jag har. Men ändå är jag inte så trött, heh.
Måste plugga massor i skolan idag! Har en känsla för att det inte kommer bli så. Meeen, ebba är tillbaka idag!! Ska bli så jävla skönt att äntligen träffa henne idag och ta igen allting!

Lua



Även fast betygen sätts nu på onsdag har jag massor kvar i skolan att göra! Har suttit uppe i nästan en timme och pluggat nu, smsar med bebi och ska lägga mig och sova.
Är ju skola imorgon igen, måste hem och plugga efter det. Kom också på att jag måste till sickla, ooooch hur fan ska jag hinna med det?

Nääää, godnatt!

Måndag!



Blir så glad när jag ser att det fortfarande är folk som läser min blogg, haha. Jag suger verkligen på det här numera.
Tycker i alla fall om er som fortsätter läsa!
Men jag kom hem från landet igår, spenderade bara en natt där. Då drog jag direkt iväg till min älskling och spenderade natten där och nu kom jag precis hem från att ha spenderat hela dagen där också.

Är väldigt nojig just nu, stressad, ledsen, ångest, stressad och stressad igen. Ska fixa en massa saker och sen gå och lägga mig!

FREDAG!



Kom precis hem från min älskling där jag har spenderat hela kvällen med han och hans grabbar. Började väl lite sisådär, har inte varit så jättebra mellan mig och Mattias det senaste dygnet men det fick mig typ bara att inse hur mycket jag älskar honom. Och hur mycket jag behöver honom. Så jag orkar inte att skitsaker som hände för länge sen ska förstöra något så bra. Även om det tog rätt rejält och innebar många tårar.

Men men nu släpper vi det! Ska sova för sen imorgon bär det av till landet med familjen! Är rädd för att det blir två nätter istället för en men jag ska göra mitt bästa för att komma hem på söndag igen! Puss

jag älskar dig mest av allt i hela världen


Rosor




Mina fina rosor som jag fick av min älskling
Har tråkigt, gör ingenting alls, men ska väl snart klä på mig och göra mig lite fräsch, hih.

Hej hej hej hej hej hej!

Istället för att klaga på min usla bloggning drar vi istället igenom allting som ni har missat istället!
Nanan.. vart slutade vi? I förrgår? Hos Fanny, right?
Igår var jag med min älskling, drog iväg till min faster och firade henne och sen hem till min älskling igen. Spenderade kvällen med hans grabbar + milica, kul! Sov sen hos min älskling









Idag när jag och bebi vaknade lagade vi pannkakor till frukost/lunch och sen drog vi ut med båten. Va ute i några timmar, solade, pussades och tog jättefula bilder, heh. Jag ligger placerad i hans säng, han drog iväg för en stund sen och köpte choklad och rosor till mig. I oförsig va det bara för att vi hade bråkat med ändå.
Nu ska jag möta upp Milica om en timme och dra iväg och titta på deras match!








Onsdagsmys



Orkar inte vara deppig längre, haha. Vet inte riktigt vad som har hänt med mig men har varit lite sur dom senaste dagarna!
Har spenderat några timmar på Fannys ballkong nu med musik, täcken, vin och skitsnack. Behövdes verkligen och det var skitmysigt! Kom hem precis och nu ska jag faktiskt gå och lägga mig.

Ska upp rätt tidigt imorgon, hoppa in i duschen och dra hem till min älskling! Puss och godnatt.

Puss

Mår inge bra, bloggar sen igen när jag gör det.

kuuuuk

Har varit en jävla skitdag idag. Va såå jääävla sur imorse så jag började nästan gråta, haha. Tackar fina Freja som tog hand om mig och fick mig på bra humör, blev bra sen, drog iväg till naprapaten och sen när jag kom hem igen försördes det ända bra som skulle hända idag så nu är jag på skithumör igen.
Jävla äckliga fititaaa. hatar mitt liv

Ingen jävla bild får ni heller för sjääälvklart ska blogg.se börja krångla med mig idag. Självklart.

Forever young



Godmorgon!
Sitter i skolan just nu med Olivia och Felicia. Kom hit tidigt imorse bara för att jag var lat, hihi. Idag är det skola, naprapaten och älskling som gäller! Blir nog bra sen när jag väl kommer hem till Mattias, allt annat kan vi skita i tycker jag!

RSS 2.0