Strand

Håller på att bli sjuk eller något.. Vet inte. Ligger i alla fall i sängen och har sovit ett tag. Det är skönt, jag fryser.

Idag fyller världens finaste My år så det firade vi tjejer med att bjuda henne på brunch på strand. Så sjukt gott va det!!


Klart!



Har precis, nästan gjort klart allt plugg innan lovet!! Ni fattar inte hur skönt det känns eftersom jag knappt har sovit den här veckan för jag har haft så mycket.
Skickade precis in sista inlämningen så nu är det bara två redovisningar kvar som jag har imorgon. En i geografi och en i italienska. Så nu ska jag väl bara öva lite på dom, men det finns i allafall inget mer som jag behöver skriva. Obeskrivlig känsla, haha.

Idag har jag gått i skolan hela dagen! Mådde så stört illa sista lektionen så drog hem från den och la mig och sov. Sen kom mamma hem så då drog vi iväg till gymmet och körde jätteskönt idag så det känns skitbra!
Imorgon är det en efterlängtad fredag! Går först i skolan och sen ska jag direkt hem till Cornelia efter, äta och fixa oss där och sen ska vi på fest hos min fina vän Amanada!

Godnatt!

Ikväll struntar jag i allt plugg som jag har för nu måste jag få sova för första gången på hela veckan. Skrev en sida på idrottsgrejen och sen satte jag mig och tittade på film med mami<3

Nu la jag mig precis i sängen och ska sova! Puss


Tell me what i want to hear



Hej mina fina läsare som fortfarande står ut med min blogg. <3
Jag sitter och pluggar som vanligt! Har ett stort idrottsprojekt som ska vara inne på fredag.
Den här dagen har varit jobbig och onödig även fast jag tog sovmorgon och vi va på teater så jag slapp italienskan. Ändå ovärt.

Min vecka, min helg och hela nästa vecka är så sjukt fullspäckat! Har saker för mig varenda dag, eller flera saker på varenda dag. Stressande men det mesta är jäkligt kul!
Imorgon är faktiskt den enda dagen då jag inte har något planerat som involderar någon annan så då ska jag bara stå ut i skolan och sen ska jag till gymmet! Har inte ens hunnit gymma sen i söndags för jag har haft så mycket i skolan :(
Bjuder på en gammal sommarbild där jag hade det lite bättre!

Come back to me



Helluu!
Är skitrött och sitter och pluggar just nu som vanligt typ, haha. En skitstor inlämning ska skickas in ikväll innan klockan tolv inatt så det är ju bara att sitta uppe tills dess och plugga mer än jag någonsin gjort förut ... typ.
Idag så va skolan skitovärd! Tittade på film och lallade sen tills man fick sluta lite när man ville, jag drog vid tre och mötte upp min pojkvän och åkte hem till honom.

Firade hans lillasyster Wilma som fyller 6 år idag med hans mormor och morfar och familj, mat, tårta och mys!
Imorgon är det en helvetes dag - går 08.30-16.40 så jag får se hur jag går imorgon alltså. Haha jag har så mycket plugg så jag inte hinner gå i skolan för jag måste plugga all den tiden egentligen. Hatar min skola rätt ofta.

You can take everything I am



Åh nu tar jag en paus från allt plugg. Har suttit i några timmar nu så är helt slut.
Idaag va det skola och det sög ju. Hade ett matteprov och en engelskauppsats och båda gick och helvete! Efter skolan åkte jag in till söder med My och kollade på lite presenter till Mattias lillasyster som fyller 6 år imorgon!
Efter det åkte jag hem och satte mig och pluggade och kommer nog hålla på med det hela natten.

Imorgon är det i allafall tisdag och tisdagar är sköna! Går kvart över tio till tre och efter det ska jag hem till Mattias och fira Wilma!
Puss

Hoping for a better life



Sitter med hög musik på och bara tar det lugnt just nu. Eller, laddar egentligen för allt plugg som jag måste göra ikväll men det är så mycket så förstår inte hur jag ska hinna med allting. Så sitter och hittar ursäkter för att skjuta upp det, haha..
Drog in till gymmet vid fyra tiden! Det va faktiskt jätteskönt idag. Körde först crosstrainer i 1h och sen lite styrka.
Nä, nu ska jag ta mig fan göra all matte, samhällskunskap, geografi och italienska så jag kan gå ner och äta glass sen! Min vecka kommer verkligen bestå av plugg, imorgon ska jag stanna i skolan t om för kommer aldrig få klart allting annars. ååh hell.

19 månader <3

Godmorgon!
Har inte haft så stor lust till att blogga på sistone, har varit så upptagen hela tiden känns det som.
Men har haft en jättebra helg! Fredagen spenderade jag med mina fina tjejer Ellen, Lisa och Ebba. Och igår va jag och min pojkvän nere vid boovallen ett tag med lite människor och sen sov vi hos mig.

Imorse när vi vaknade åt vi upp typ allt som fanns i mitt hus. Haha! Idag måste jag plugga massor och också träna! Segt.


Sleepy time

La mig precis i sängen..är så himla trött! Förstår inte varför, mennen det är skönt att sova så :)
Tog min vanliga powerwalk efter maten, duschade och sen har jag inte gjort så mycket mer!

Imorgon börjar jag halv nio vilket är segt men sen slutar jag tio över två då jag ska möta upp min pojkvän som ska följa med mig och ta spruta! Klarar ju inte av sprutor, speciellt inte när något ska sättas in i armen som det ska imorgon.. Hoppas det går bra, usch.
Sov gott! Puss


Naturelle

Helloo
Har precis ätit middag och blev så sjukt seg efter det så nu sitter jag och försöker hitta ork till att gå ut och ta en powerwalk i mörkret.
Sen blir det bara att vara hemma ikväll och mysa framför tvn med kakor!

Imorgon har jag en jätteskön dag för jag måste sluta kvart över två istället för fyra för ska till doktorn och ta spruta.. Wehooo, kommer börja gråta eller svimma. Haha


I'm not gonna crawl

Idag började jag kvart över ett vilket va sjukt skönt! Behövde inte ens ställa klockan och gjorde våfflor till lunch. Sen kollade vi bara på en film film och sen slutade vi!

Åkte då in till gymmet och körde 1h där. Är jättetrött i benen så ska bara duscha, äta och mysa ikväll!


So tired of drama

Kom nyss hem från en powerwalk! Blåste som fan men hade hög musik i öronen så det va skönt ändå.
Nu sitter jag och tittar på tv och är så sjukt trött!

Imorgon börjar jag kvart över ett, ska bara kolla på en film och sen slutar jag. Jätteskönt! Efter det ska jag iallafall till gymmet :)


You and me

Kom nyss hem från skolan och sitter och äter vindruvor! Har gått i skolan hela dagen till halv fyra, har gått bra, hade lite redovisningar och så!

Nu sitter jag och försöker samla kraft till att gå ut på en powerwalk men det blåser ju så jävla mycket :(


Skön träningsöndag

Blev 1h på gymmet där jag körde ben och mage och efter det blev det drygt 2h powerwalk med Ebba! Så skönt. Och jag som hatar att köra kondition är ju powerwalks ett skitbra alternativ. Man bränner ju massor där med liksom.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen fixa middag och fruktsallad och så ska jag bara mysa hemma! Imorgon är det ju skola igen..


Mot gymmet!

Idag har jag hunnit med att vara med Mattias, åkt in till byggolle och handlat massa saker där, lunchat och gått in och ut ur forum för att handla bandage!

Nu är jag feettt trött och seg men måste byta om och försöka orka gå till gymmet och köra där i någon timme. Tungt


Lördag!

Har ätit chips, rulltårta och druckit cola så nu mår jag lite bättre!
Ska laga lite middag snart och sen ska jag dra mig hem till Freja. Fixa mig där och sen dra iväg på en fest i eriksvik!


Tpl

Är så trött på allting just nu. Har så mycket idioter runt omkring mig. Hatar att människor man verkligen älskar kan såra än så mycket.
Aja, nog om det - har fina människor runt mig också!

Tog en fika med fina Emma idag och det va jättemysigt. Nu har jag bakat och bara tagit det lugnt och sen ikväll ska jag festa bort mina känslor. Wehoo.


Mina finaste

Sov hos min pojkvän inatt! Skitmysigt!! Jobbigt sen bara när hans klocka ringde 05:20 eftersom han praktiserar.. Haha tycker så synd om honom <3

Har gått i skolan hela dagen men bara gått på några lektioner eftersom jag mest har legat hos skolsyster med huvudvärk och magont.
Ska alldeles strax åka hem till min storebror och hjälpa honom med barnen ikväll till nio typ!


Städryck?

Fick precis världens ryck här hemma! Eller ja, för ett litet tag sen för har spenderat nästan en timme nu med att städa (?) hela köket, diskade, plockade ut diskmaskinen, städade i hallen och i mitt rum, strök kläder osv, fattar ingenting, haha!
Men det är bara jag och Jacob hemma just nu och huset förvandlas ju till en svinstia då. Och pappa är bortrest så när mamma kommer hem sen vill inte jag att hon ska ha all disk, så ja..

Min dag har i allafall bestått av skolan och doktorn! Imorgon ska jag på informationsmöte på mitt nya jobb - McDonalds! Hehe wehoo.


Skön tisdag

Är helt slut i kroppen efter dagens träning men det känns jätteskönt! Har gått i skolan hela dagen, eller vi hade inga lektioner - vi skulle besöka ett museum och jag var med Emma och Jose så det va jätteslappt och efter det åkte jag till gymmet med Ebba!

Nu ska jag spendera min kväll framför top model Sverige och sen desperata hemmafruar!


Kattjävel

God morgon!
Är fortfarande hemma, missar första lektionen eftersom jag har en mamma som bryr sig mer om våra katter än om hennes barn. Haha nädå men Musse va ute och kom inte in och lala och jag fick inte gå förrän han va inne och vart hittar jag honom sen? Jo men självklart inne!! Så nu sitter jag bara och väntar på min nya buss som går om 1h.

Har inga planer för dagen, tror jag bara ska vara hemma och äta god mat eftersom det bara är jag och mamma hemma ikväll!


When i held ya

Kom nyss hem och sitter nu bara och tar det lugnt! Inatt sov jag hos min älskling, spenderade kvällen framför melodifestivalen med hans familj!

Är rätt seg så har inga planer för dagen! Skönt :)


My love

Godmorgon!
Vaknade nyss och sitter med min katt i knät och tittar på tv. Ska snaart gå upp och göra lunch, skitthungrig!!
Igår va det överaskningsfest för finaste Max på Östermalm! Hände lite saker så jag och Patrizia drog oss där ifrån rätt snabbt och åkte in till café 60 och satte oss där ett tag, innan hon sen mötte upp hennes pojkvän och jag åkte hem.

Idag ska jag hem till Cornelia lite senare och mysa där med kaffe och sen ikväll ska jag spendera natten hos min pojkvän!


FRIDAY

Helluu!
Sitter i morgonrock och handduk just nu, har precis kommit ut ur duschen!
Inatt sov jag hos min fina pojkvän, har saknat honom massor så det va jättemysigt<3

Efter skolan idag drog jag in till forum med Patrizia, och nu ska jag laga lite mat till mig själv och sen ska jag till henne igen! Sen ska vi dra oss vidare på fest i Östermalm! Fredag<3


Jag har inget mer än mina tankar

Klar hos frisören efter nästan 4h. Haha älskar det, känner mig så tjejig på ett sätt.. Hehe tönt.
Har i alla fall lagt i ljusa slingor så först såg jag ut som en tiger, askul! Sen tonade vi hela håret med en askfärg så dom blonda slingorna försvann och mitt hår bara blev ljusare :)

Nu sitter jag på bussen påväg in till stan för att luncha med My och Agata! Mina fina babes.


Till frisören!

Godmorgon!
Har studiedag idag, så min sista lediga dag och jag måste gå upp tidigt, haha skitsegt. Sitter i Slussen just nu och väntar på min buss, ska till frisöreeen.

Får se vad som händer sen, är så korkad så har bokat in massor av saker på samma timme typ.. Jag ska i alla fall gymma med Ellen någon gång ikväll!


Now you're just somebody that i used to know

Sitter och kollar på tv med mina föräldrar just nu! Rätt mysigt faktiskt, har inget bättre för mig så vi sitter och planerar min sommar lite! Äntligen bokat och det kommer bli så jääävla kul med mina brudar!

Imorgon ska jag upp rätt tidigt för ska in till salongen i sickla och slinga håret så det blir lite ljusare :) blir nog fint, tycker inte om att vara såhär mörkhårig!


Söndag!

Helluuu!
Kom precis hem från forum där jag har spenderat hela dagen med Fanny! Shoppat, lunchat, fikat och planerat sommaren!
Sov hos min älskling inatt. Jättemysigt som vanligt!

Imorgon är jag ledig så då ska jag in till salongen i sickla och fixa slingor och sen ska jag antingen fika med Agata och My eller så ska jag in till forum igen och shoppa massa jackor och skor till min storebror som jag har lovat honom ett tag nu :)


Våår!!

Gooodmooorgon!
Är på bra humör idag! Även fast jag är seg som fan. Men det är sol och det är varmt! Jag sitter ute just nu i vår trädgård och väntar på mamma så vi kan gå och handla :)

Igår va det avicii vilket ledde till att idag vaknade man upp med träningsverk, hes röst och hosta eftersom Globen är så sjukt dåliga på att arrangera så fick vi stå ute och köa i 6 timmar. Inte riktigt som vi hade tänkt oss men konserten va grym och man stod bara och hoppade och dansade hela kvällen! Så bra.


Lifetime

La mig precis i sängen och måste sova snart för att inte va helt död imorgon, då jag ska göra massor! Ska först vara i älta klockan 10 på morgonen för att ta ut min hårförlängning och efter det ska jag stressa in till forum för att sen stressa vidare till Globen för att ställa mig och köa i massa timmar för avicii! Blir nog grymt.

Idag har jag varit på spa hela dagen med mamma. Bara gått runt i morgonrockar, ätit, badat, gått på yoga och fått massa behandlingar med helkropps massage osv! Och efter det har jag både gymmat och varit ute på promenad - så nu - Godnatt!!


Spa dag!

Ååh vilket jävla helvete. Klockan är inte ens åtta och jag sitter redan i bilen. Iförsig ska jag nånstans bra men fortfarande. Just nu är det åt helvete!

Är i alla fall påväg till hasseludden med mamma :) har bokat spa hela dagen från nu till fyra ikväll. Så börjar nu klockan åtta med yoga och sen ska vi bara simma, basta och få massa behandlingar. Kan jag verkligen behöva!


RSS 2.0