Jävligt bra dag!



Eftersom jag sitter på familjens dator har jag inga bilder alls typ, så snodde den här från Emmas blogg.
Har duschat och ska bara fixa mig lite och sen dra hem till Kalle med Fanny och Albin. Vi ska laga mat och bara umgås.
Sen ikväll blir det myskväll med brudarna på bilden och Fanny. Ska bara mysa, prata och sova hos mig sen.
Bloggar nog inget mer alltså, puss!

You can count on me to split.

Snodde några bilder från Louise från festen i lördags

Vaken, väldigt seg dock. Har inte alls sovit många timmar inatt men kunde ändå inte sova längre än till tio. Surt.
Är sugen på att duscha, fixa mig och sen dra någonstans. Får höra med någon!


Bright eyes



Kom precis hem från Albin, har haft det hur bra som helst. Började med solsidan, sen big brother och sen satt vi placerade i hans jacuzzi med hög musik och bara en massa snack. Väldigt fina vänner det där. Kalle, Albin och Fanny alltså.

Nu mår jag lite sisådär. Ska strax gå och lägga mig tror jag. Imorgon blir det förmodligen myskväll med fina tjejer.

Myskväll



Är rätt pigg, wiiihohoh. Hehe, bra där. Ska äta och fixa mig lite och sen lite senare ska jag och Fanny dra oss hemåt till Albin för att spendera kvällen med honom och Kalle. Blir solsidan och bubbelpool, myys alltså.

Paperweight



Är helt slutkörd så orkar inte mer bloggen eller något annat. Gårdagen spenderades ju då hemma hos Cornelia för att fira att hon fyller 16 idag (grattis snygging). Va helt okej. Jag kände nästan ingen vilket brukar vara sjukt kul men igår va det bara..segt. Jag vet inte, jag va bara trött hela kvällen typ så jag och Fanny drog hem mycket tidigare än planerat. Ramlade in hos mig strax efter ett och började göra pasta och köttbullar då, mmmh va gott.

Idag har jag lunkat runt i forum med min bästis. Fixar naglarna, tittat runt och fikat. Får se om kvällen kanske spenderas med Kalle och Albin. Beror på vad vi orkar!

LÖÖÖRDAG



FEST HOS CORNELIA! SPÅÅÅÅÅÅÅÅRA

Drink all day, play all night

Har precis kommit ut ur duschen och sitter och taggar hög musik. Fanny är där uppe och vet inte riktigt vad hon gör, hon kanske duschar hon med.
Min fina storebror håller på att grilla kött till oss så vi ska äta med honom och sen är det fest hos Cornelia ikväll! Kommer nog bli grymt!

Mot forum!



Sådär ser jag ut just nu. Jättesliten och jätteäcklig.
Ska bara dra mig in till forum för att fixa naglarna och sen dra tror jag. Är inte riktigt på humör att visa mig runt människor, haha.


6 månader



Godmorgon!
Kom nyss hem från Mattias där jag har varit sen igår. Skitmysig kväll faktiskt. Tog en ovärd och iskall promenad, tittade på film och bara myste.

Ska fixa till mig lite nu och sen dra in till forum med Fanny. Hon skulle träffa Marcus så jag kanske går runt med dom också, men jag måste fixa till mina naglar.
Akrylnaglar ska ju hålla 2-3 veckor, för mig går det två dagar så är första sönder.. någon som är förvånad?

Save you're scissors



Kom nyss hem från Fanny där jag har spenderat en jäklans massa timmar. Men det var mysigt, det är det iförsig alltid. Just nu är jag jättepigg så hade bara tänkt göra typ.. ingenting. Det känns som om jag aldrig har nånting att göra nu för tiden, hah.

Imorgon har jag i alla fall saker att göra. Går i skolan till 12 och sen ska jag och Ebba hem till mig en stund. Det var rätt länge sen det bara va vi två känns det som. Sen på kvällen ska jag sova hos Mattias eftersom vi firar ett halvår.

puuss min fina

Du vet vem om Döda mig inte för bilden.. du är ju faktiskt söt egentligen:
Jo jag kommer döda dig!

svar; hihi love you!

But if you never try you'll never know



Har engelska just nu men är klar med allting så jag har typ ingenting att göra, haha skönt.
Är äckligt hungrig! Haha, kul att det är flera timmar kvar till lunch. Blir hem till Fanny efter skolan, måste det för att kunna plugga. Mitt internet hemma funkar ju fortfarande inte.

Be mine

okej, det går inte att ladda upp bilder. Yeeey för ett bildlöst inlägg

Mitt internet på min dator funkar fortfarande inte, men på dom andra datorerna som vi har här i huset gör det det, kuuul. Kom hem för ett litet tag sen i alla fall. Slutade halv två, drog in till nacka strand och mötte sen upp Patrizia i forum för att vi skulle fixa naglarna. Blev hur bra som helst! Jag är bara inte van vid långa naglar än, hehe.

Nu tänkte jag baka, vet inte varför, blev bara så sugen på att göra det. Och sen ska jag duscha! Mys.

Döda mig inte för bilden.. du är ju faktiskt söt egentligen



Mår riktigt bra! Vet inte riktigt varför, eller inget speciellt har hänt. Gårdagen spenderdes hemma hos Fanny med hennes systers kompisar och väldigt hög musik. Försökte plugga lite på det också men det gick ju sådär.
Nu har vi musik så sitter med Ebba och jobbar på våran låt. Sen idag blir det att fixa naglarna med Patrizia! Fuuun.

Puss!



Vi slutar om typ 50 minuter, sköönt. Har bara engelska just nu, det är tråkigt men inte så farligt, hehe.
Ska dra in till forum med Freja efter skolan, ta en fika och prata! Mys.

Robin hälsar hej!



Internet funkar fortfarande inte hemma. Det är rätt surt eftersom jag verken kan vara inne på internet eller plugga (vi har ju alllaaa böcker på nätet -.-)
Gårdagen spenderades hemma hos Ebba då först med henne och Lisa. Sen drog jag mig hemåt och tog en lång promenad med Fanny! Hade jäkligt kul, pratade ut en massa och skrattade så mycket så jag dog, typ. Heh.

Nu sitter jag i skolan och har no, får se vad jag hittar på idaag! Måste typ hem till fanny för att plugga där, har prov imorgon.

<333333 kärlek till er

Jag älskar gamla bilder. Fa-an va jag och mina vänner har varit snygga en gång i tiden!





Have so been so sad you can hardly stand?



Sitter hemma hos Ebba just nu med henne och Lisa. Fast dom sitter och tittar på prison break, inte riktigt min grej, hehe. Har varit på så jäkla bra humör hela dagen! Ska hem sen och bara ta en dusch, plugga franska (och so????) och sen bara ta det lugnt. Just nu går allting jävligt bra. (fast ne)

Inget internet



Har inget internet där hemma så kan inte blogga eller någonting... Buhu. (haha) Gårdagen va ändå rätt sämst så ja.
Sitter på bilden nu och ska strax måla. Sen ska jag till forum vid elva för att fixa en sak, skönt att komma bort liite. Fast jag kommer ju tillbaka sen. AJa.

Mååååla borde jag verkligen göra.

It didnt slow me down



Bara en snabb bild på just nu.
Kom nyss hem från forum med min finaste! Åh va hon får mig att må bra. Satt och fikade ett tag och bara drog igenom allting som har hänt och sen gick vi runt för att hon skulle få sin jävla jacka som hon ändå inte hittade, ha ha.
Ska klä på mig en massa nu och sen dra ut på promenad med Ebba! Det kommer bli överdrivet kallt.

Don't slow down



mmmhmhh fett bra bild. Men jag är stressad så jag ser typ ut sådär just nu. Ska gå iväg mot tele och ta bussen till forum med Patrizia! Nu är jag sugen på att gå ut så det kommer bli stört bra. Länge sen man såg henne!

Imagine me and you, I do.



Det är helt stört, jag är hur sliten som helst och trött hela tiden även fast jag har sovit aslänge. Och igår gjorde jag ju ingenting alls, va bara hemma och vilade osv. Åååh fyfan va tråkigt.
Jag orkar inte fixa mig, haha. Ska ner och dricka mjölk och sen börja sminka mig och lalallal, allt det där tråkiga.

Dagens

Dagens humör: Lite nere.. så jäkla sliten också.
Dagens borde: Plugga och städa kanske?
Dagens frisyr: Just nu är det helt blött av duschen
Dagens klädsel: Morgonrock än så länge
Dagens planer: Åka in till forum med Patrizia!
Dagens materiella vill ha: En kamera
Dagens längtan: Turkland
Dagens fundering: Massor.. inget som jag skriver ut i bloggen dock!
Dagens beroende: Mjölk
Dagens tråkigaste: Att jag är så trött hela tiden
Dagens personer: Räknas katter? Mina katter i alla fall
Dagens roliga: Att få träffa Patrizia!
Dagens låt: nananananan batman

Min fina vän



Godmorgon!
Är rätt.. nere idag. Så just därför är det hur bra som helst att jag ska träffa Patrizia! Bara prata en massa. Ska hoppa in i duschen nu och sen ta bussen in till forum där jag ska möta upp henne för fika.

min elskling




ååååååhåhååhåhåh jag bryter ju fan ihop. Jag saknar Fanny så jävla, äckligt, överdrivet mycket. Det är sjukt.
Jag blir sjuk, jag blir frisk, hon blir sjuk. Vafan är det för stil?? Jag vet inte riktigt vad det är med mig ikväll, är på gryymt humör samtidigt som jag hatar allt typ. Hihi puss!

I'll be fine



Gick ju ut med Fanny som har feber, kände att det inte riktigt kunde skada men nu känner jag hur hela mitt huvud dör och min kropp mår inte hur bra som helst den heller.
Blev dock sugen på utgång igen, fast vi får seee. Jag borde ta en dusch.. haha.

Sliiiteen brud



Är så jäkla sliten. Tog en promenad med fanny i någon timme men va hemma runt ett, och sen dess har jag bara legat  soffan, ätit godis och sovit. Jag va sjukt sugen på att dra ut ikväll men jag tror inte jag kommer orka det.
Kommer nog ligga hemma hela kvällen.

Min bästis



Drar ut på en iskall promenad med Fanny! Vi har inte träffats på snart två veckor så vi är rätt desperata.. hehe. Åååååhååhåhåhåhå va jag saknar henne.

Lööördag



Kom precis hem från Mattias, spenderade natten där. Gårkvällen spenderades bara hemma hos honom med Tony en stund, vattenpipa, snack och film. Eller, ja, jag och Mattias skulle börja kolla på film men slutade med att vi båda somnade halv elva typ.. hehe lyckat.
Va tvugna att gå upp vid halv tio imorse eftersom han skulle iväg på träning. Det va rätt segt.

Nu ska jag i alla fall värma mig lite och sen drar jag nog ut på promenad med min bästis!

Nationella



Har nationella muntligt i svenska om fem minuter. Usch. Orkar inte riktigt med den här dagen även fast det är fredag, haha det känns inte som det. Trååkigt.

I hope you don't mind



Jeeeeflar va trött jag blev. På typ en sekund, haha. Jag har lyssnat på samma låt i en dag nu. Snart två. Byter aldrig. Hehe, så jäkla typiskt mig. Jag lyssnar om och om igen på en låt och sen lyssnar jag typ inte på den förren jag kommer på gamla låtar igen och då händer samma sak igen! Smart brud.

Sitter och smsar med min bästis. Lyssna på det här, för det här har aldrig hänt förut; Vi har inte träffats på en vecka och två dar. Pang det kändes. Jag saknar henne.

Blood and fire



Har precis tagit en lång dusch och nu sitter jag i mörkret i min säng med pappas stora t-shirt på mig. Jävligt skönt måste jag säga. Tappade min mobil i golvet nyss och nu kan jag typ inte ta emot några sms. Mmmhh underbart.
Imorgon går jag bara i skolan till tolv. Men vi ska göra massa saker i skolan, jobbiga saker, bland annat ett nationellt prov. Men det blir det sista i svenska.

Seen får vi se vad som händer direkt efter skolan, ska i alla fall sova hos Mattias på kvällen.

I'm still around



Har varit hemma i några timmar men har verken haft internet eller motivation till att blogga. Jag drog ju iväg till mammas jobb efter skolan. Busade med hundarna och gjorde massa kontorsjobb. Det var inte så farligt och jag får förmodligen in pengarna redan imorgon. Det är bra med tanke på att jag har noll öre på mitt kort. (vafan gör jag med pengarna??)

Ska strax hoppa in i duschen. När jag kan röra mig igen dvs. Är så mätt så jag snart spyr.

Orkar inte skolan


Sitter i skolan och har engelska just nu, men behövde ju bryta av det. Det är inte skitkul att sitta och skriva långa texter på engelska i en timme. Åh orka.
Jag har ingen lust att gå i skolan idag. Skulle så gärna vilja ligga hemma under täcket och kolla på film istället. Och jag har ingen lust att gå till mammas jobb heller och jobba efter skolan. Men det blir väl bra när jag väl är där. Jag vill ta en dusch.

You're fuckin' perfect to me




Jag orkar inte ens envisas med att sitta uppe längre. Jag gör ju inget vettigt alls, sitter och äter toffifee, det va ett tag sen. Ska i alla fall tvätta bort sminket och sånt så får vi se hur det blir efter det!

Imorgon blir det i alla fall skola till halv tre och sen in till mamis jobb dåra. Gjorde om mitt gymnasieval också så nu ska jag bara skriva ut det så har jag det helt klart. Tror i alla fall att det är såhär jag vill ha det.

ääännu mer kläder








Ännu mer kläder som jag vill.. ska ha. Den här gången från bikbok dock!
Mamma kom upp och sjöng för mig och gav mig massa choklad bara för att det är min namnsdag. Hehe, söt hon är! Hon är nog den enda i familjen som bryr sig också, haha.
Jag önskar att jag var trött så jag kunde gå och lägga mig. Förstår ni då hur tråkigt jag har??

Made a wrong turn once or twice



Mitt hjärta



Dont you ever feel
Like you're less than
Fuckin' perfect

nelly.com




Jag blev lite kär.. och den sista klickar jag förmodligen hem! Hihi det gjorde min kväll lite bättre.

You're changing me



Ska till mamis jobb imorgon efter skolan för att jobba lite. Det enda negativa med det är att man måste gå så jävla långt. Från nacka forum ända ner till vattnet vid nacka strand. Men annars är det lugnt! Får jobba med enkla saker, tjänar pengar, får leka med hennes chéfs mopps och förhoppningsvis jobba med Lukas som är typ en av världens snällaste även fast jag bara träffat honom två gånger.

Tänker kolla runt på massa sommarkläder och sakna sommaren ännu mer. Kanske slänger in en tår också, det vore ju fint.

And you can tell everybody this is your song



Kom hem från naprapaten för ett litet tag sen. Det var helt ookkk ändå.
Är trött och har noll motivation till att sitta hemma, men en promenad är ju fasen föör kallt att ta. Har ju inga planer på att bli sjuk igen. Jag ska göra om mina gymnasieval istället! Bara byta plats på tvåan och trean. Är mer sugen på juridik än på sam.. så det kan ni ju skriva ner.

I'm not one of those who can easily hide



Är helt genomfrusen, jag är så jävla trött på det här nu. Om exakt två månader drar jag och mamma iväg till turkiet, fan va taggad jag är på det. Men, det är ju ändå två månader dit. Det räcker ju gott och väl för att ruttna sönder här hemma i snön.

Jag kom precis hem från forum och nu ska jag lägga mig framför tvn med mjölk och choklad och vänta på att pappa ska komma hem och skjutsa mig till naprapaten vid fyra!

Min namnsdag också - Julia!



Sitter och pluggar ekonomi just nu vilket jag verkligen inte tycker om. Tycker det är stört jobbigt.
Jag har i alla fall bara slöjd efter det här för sen ska jag vara i forum klockan ett och fixa en sak. Sen blir det hemåt igen i typ en kvart (ååh va onödigt) och sen ska jag iväg till naprapaten. Tycker inte om den här dagen alltså.
(fast jag skulle älska den om naprapaten inte fanns)

Hos Ebbaa



Sitter hemma hos Ebba just nu och har gjort det sen fyra typ. Vi har ätit pannkakor och tittat på sex and the city i två timmar. Fåår se när jag ramlar hem hos mig, ingen där hemma verkar sakna mig så jag stannar nog här i några timmar till, haha.

Tråk

Har väldigt tråkigt. Har engelska just nu och sitter och skriver en text på engelskaaa. Hmm. Trråkk.

Alla hjärtans dag



Kom precis hem från Mattias. Är sååå jävla trött så ska sova direkt. Alla hjärtans dag har förresten varit hur bra som helst, både i skolan, en snabbs efter och hemma hos Mattias.
Imorgon blir det skola och sen kanske fika med linn! Puuss

Puuussss och bajs.



Har mattelektion nu men wiihoo ingeen pluggar. Aj jävlar de va länge sen jag skrattade såhär mycket, haha.
Ajjjaaa vi får sluta tidigare vilket betyder att vi slutar tio i två. Då drar jag hem till Ebba snabbt och sen till Mattias och stannar där hela kvällen. Glaaad alla hjärtans daaaag!

Nu dör jag.



Skrev klart nu hemprovet om fysiken men åååhå så dåligt det gick. Jag orkar ju inte. Fan va jag måste skärpa mig. Aja, jag måste sova i alla fall. Jag är ju inte helt frisk än så jag behöver verkligen sömn.
Ska till skolan imorgon i alla fall! Och eftersom det är alla hjärtans dag imorgon ska jag hem till Mattias efter.

I wish i could follow you



Har hunnit med att äta, titta på solsidan, gosat med mina katter, varit allmänt glad, skickat in mina gymnasieval, tagit en ansiktsmask, ätit kladdkaka ooosvosv, städat! Jag har hunnit med typ allt.. förutom att plugga. Jag har ju knappt börjat och hela det här ska vara inlämnat innan 00.00 inatt. Och ni som går i min klass vet ju att det inte är jättelite precis.

Ååh, och okej om jag skulle ha kunnat det, för då är det ju bara att skriva ner det. Men jag fattar ju inte ett skiiit.

Då va det klart!



Gjorde precis min gymnasieansökan. Stort. Hehe. Blev lite spontant där också men bestämde mig när jag gjorde det att hoppa av franskan på riktigt så jag valde italienska som språk istället. Feeett kuuul. Hih.
Försöker plugga fysik också, tror jag har suttit på samma (första) fråga i .. en halvtimme nu?

U2



Kom nyss hem från forum med mami! Gick runt lite, fick med mig hem en söt tröja från gina och sen underkläder från både gina och H&M! Like.
Har bakat kladdkaka precis och mår liite sisådär. Kände att det kanke inte va jättebra att vara ute bland människor ändå så vi får se om jag är hemma imorgon eller inte.

Booorde börja plugga fysik. Hm, vi får se.

As he goes left and you stay right



Jag är glaaad. Sov till kvart i tio idag, haha! Och mår bra, förutom halsen, och jag har kommit på att jävlar va jag hatar att vara sjuk! Dooock så kom jag på att vi har ett no projekt som vi ska skicka in idag och jag har skrivit en eller två frågor på den. Yeeey.

Ska hoppa in i duschen strax och sen dra iväg till forum med mamma i alla fall!

Löööördag



Är liite gladare nu också för imorgon får jag ändå komma ut lite, haha. Mamma och jag ska in och shoppa lite och det är ju bara hur bra som helst eftersom jag är pank men ändå behöver lite saker.. och då är det ju bra att shoppa med mamiii. Hehe. Och då får jag ta en dusch också, som jag inte har gjort på några dagar. Man orkar ju inte riktigt göra något alls med sig själv när man är sjuk.

Men liite ska jag i alla fall. Tänkte göra ansiktsmask och måla naglarna!

puss



Saknar dig

I just want you're love



Såg precis klart flickan från ovan. Den va bra! Men riktigt otäck.. hehe. Min röst har sprungit iväg helt nu så jag kan inte riktigt prata, hm. Men bra mår jag i alla fall! Tror jag inte har någon feber längre. Sköööönt.
Men ja, jag får ju inte gå ut ikväll ändå.. sucks. Kommer väl däcka klockan tio som jag gjorde igår också. Ha ha vilken underbar helg.

Ariel



Drog till orminge och hyrde film med mamma. Fick med mig två hem och den första har jag precis sätt klart. Den lilla sjöjungfrun! Hehe, åååh gud va jag älskar disneyfilmer. Tror nog att den och skönheten och odjuret är mina favoriter!
Fast helt seriöst, den lilla sjöjungfrun är läskig! Haha. Den andra filmen jag hyrde va "flickan från ovan" tänkte sätta på den strax.

Annars då? Mår rätt bra, har ingen feber för tillfället. Så det enda jag har nu är en förjävla halsont och en röst som inte funkar, men annars så!

Let's start today tomorrow



Det känns så surt för jag mår bra när jag är uppe och går, har ätit ordentligt på första gången sen i förrgår och kan ju liksom.. ja men vara som vanligt men ändå har jag hög feber. Vilket suuuger.
Jag vill ta en promenad! Jag ska i alla fall åka iväg till orminge med mamma och hyra en film tror jag. Jag kan ju inte göra så mycket annat än att titta på film och plugga men plugga kommer jag inte göra..

Vi kör en dagens

Dagens humör: Tröött
Dagens borde: Absolut ingenting.. eller, kanske plugga lite no?
Dagens frisyr: Jätteslarvig knut
Dagens klädsel: Trosor och t-shirt
Dagens planer: Hyra film, äta, sova, bli frisk
Dagens materiella vill ha: Nässpray
Dagens längtan: Tills jag blir frisk
Dagens fundering: Om jag orkar plugga idag eller inte
Dagens beroende: Tvn
Dagens tråkigaste: Sjuuuuuukling
Dagens personer: Mami
Dagens roliga: Liiite too private för bloggen!
Dagens låt: Mockingbird - eminem

Ännu en sjuklingdag



Godmorgon! Vaknade vid åtta idag som alla andra dagar sen jag blev sjuk.. mmmmhhh.
Har fortfarande hög feber så kommer bara ligga hemma idag igen som jag har gjort i två dagar nu. Fml

Svaaaaar

Sandra om Kuul dag:
krypa på dig!
Förresten, har precis börjat läsa din blogg och jag gillar den! Bra med alla bilder! :)

Svar; Åh va glad jag blir, tack så mycket! :)

Du håller mig kvar i nått jag lämnat



Har inte lämnat mitt täcke på hela dagen. Låg först med det i sängen från igår kväll till ett typ, och sen med det i soffan från ett till nu. Halv åtta. Allt jag har gjort är att titta på tv, dricka vatten, äta ipren och halstabletter och försökt tvinga i mig själv lite mat vilket gick sisådär va.

Ja, jag vet ju i alla fall hur min helg kommer se ut framöver. Sikken höjdare!

Kuul dag



Mår lite bättre, febern har gått ner lite och jag har orkat flytta mig från sängen till soffan, hehe.
Kuuul att bli såhär sjuk på en fredag liksom. Hela helgen går ju åt. Kuuuuul.

Suck

Ligger hemma med 39 graders feber. Har varit vaken sen sju men inte gått upp ur sängnen och det gör jag nog inte på några timmar heller. Jaaa giilllaaarreeee

Du gjorde mig precis väldigt glad

Olivia om We walked along a crowded street:
Jag är så glad för eran skull! Ni är så otroligt söta tillsammans!!! <3

Svar; ååååh va glad jag blir!! (kan ju inte säga mer än detsamma till dig och Johan!)

Där det egentligen ska finnas en rubrik



Mår rätt bra (förutom halsondet och hostan) men jag kan typ inte ställa mig upp. Eller, det är självklart att jag kan det, men jag orkar inte. Jag har inga krafter alls. Har fortfarande lite feber så ska bara kolla på lite tv och sen gå och lägga mig.
Ligger med mjölk och choklad och tog precis en lång dusch så jag borde ju bli bra snart, haha.

Imorgon går vi i alla fall i skolan till tolv. Sen ska jag hem till Mattias så får han ta hand om mig där.

<3

ellen om We walked along a crowded street:
jag reagerar positivt. Är du glad, är jag glad. <3

Svar; Jag tycker om dig väldigt mycket. Den där kommentaren gjorde mig väldigt glad.

I'mma give you the world


Hittade en bild från förra gången jag var brunett, 1-2 år sen ungefär

Mår mycket bättre, nu hostar jag bara. Har legat framför tvn under täcket hela tiden sen jag kom hem, bara ätit tjockismat och tagit det jättelugnt. Tror jag somnade till också, hehe.
Ska bara ligga hemma ikväll, ta en dusch och ansiktsmask. Inte gå ut eller någonting. Jag vill ju inte må dåligt till helgen precis!

Halvt skönt



Låång dag, hehe. Men jag har ju feber så jag gick bara till skolan, gjorde nationella och sen drog jag hem. Ligger under täcket nu. Ska bara titta på tv, äta och ta det lugnt. Det är ju rätt skööönt faktiskt!
Ibland är det ju skönt att vara sjuk, bara det att jag har ont överallt, kallsvettas och är trött hela tiden men annars sååå!

Sjukling



Gooodmorgon!
Jag är på skitbra humör men min kropp är väl på lite sämre. Mådde ju bajs igår. Låg bara hemma hos Mattias och hostade, drack vatten och åt alvedon. Typ samma sak den här natten som förra. Har legat vaken sen typ halv fem och sen när jag gick upp och tog tag i tempern visade det sig ju att jag hade feber! Grymt.

Jag ska åka till skolan ändå för att göra nationella men sen drar jag hem igen och lägger mig och sover. Jag hatar att vara sjuk.

We walked along a crowded street



Sååå trött. Kom precis hem från Mattias. Vi pratade, tittade på skräckfilm, myste osv. Vet att väldigt många kommer reagera på att vi är tillsammans igen men det är bra.
Ska plugga pyttelite franska och sen sova. Jävlar va jag ska sova.

Ska försöka få kontroll över mitt hår & sen dra hem till Mattias




Muuuusic



Sitter i matsalen just nu med Alex, Oscar, Gabriel, Max och Patrik och vi skaa väl egentligen jobba med musik men aah.
Mår liiiite bättre, skönt det i alla fall.
Jag slutar vid kvart i två för jag måste fixa en sak och sen ska jag hem till Mattias. Ähm, ja.

Braaaaa natt



Mår inge bra alls. Kan nästan inte titta för att jag har så ont i huvudet och kan typ inte andas för att jag mår så illa.
Natten har inte varit så bra heller. Jag har bara tänkt på skolan, Mattias, massa saker jag måste hinna med osv. Har fått en jääkla hosta också som vägrar ge sig och den gör ju ont så jag försöker att inte hosta.. hehe.

Vid halv två inatt gick jag in och satte mig på min mammas säng och bah "jag är pigg.. och väldigt pratglad" men hon sa bara att om jag inte skulle hålla tyst skulle jag få en kudde på mig.. hm. Gick ner och satte mig i köket istället och drack mjölk. Braaaaa natt alltså.

What you give is what you get



Ebba drog för en liten stund sen, vi var hemma hos mig och slingade mitt hår blondare igen. Det är fortfarande blött nu så ser ingen jättestor skillnad men det borde ju vara ljusare. Slitet som fan är det dock, boorde verkligen klippa det men vill verkligen inte, haha. Äsch det blir nog bra!

Ikväll ska jag bara plugga lite, men bara lite, och sen ta det hur lungt som helst. Jag älskar att vi inte har så mycket plugg just nu!

Honey and the moon



Sitter och väntar på att Ebba och Lisa ska spela klart (dom har gitarr just nu, kan ju lägga till att dom har världens snyggaste gitarrlärare också) och sen efter det ska jag och Ebba hem till henne. Förmodligen bara prata, mysa och äta.

In dreams we believe



Sitter i matsalen just nu med ebba eftersom vi har matte. Jag hade inga planer på att plugga så det gör jag inte heller. Nationella imorse gick väl okej tror jag. Vi får se sen!
Tror jag ska spendera några timmar med Ebba efter skolan, men vet inte riktigt!

It's just something we have no control over



Ligger och gosar med min tjockis som har börjat ligga i min säng varenda dag. Det är rätt mysigt. Han är mysig.
Ska snart dra mig iväg till hemköp med Fanny, hehe. Det är ju nationella imorgon i svenska så man måste ju förbereda sig lite!

Almost lover



Kom precis hem från en nästan 4timmars fika med Ebba (stephenson) Emma och Fanny, och även cribba på slutet. Stöört mysigt, tycker om dom väldigt mycket.
Ikväll blir det en snabb promenad med Fanny till hemköp, duscha och plugga.

Va det kul att se mig falla?






Lite såhär blond vs brun. Jag tycker om mitt bruna men jag saknar mitt blonda som fasen. Jag kan inte plugga, kan aldrig det. Hejdå.

Jag tycker inte om Ebba. Punkt.



Jävlar va trött jag är. Jag pluggar ingenting (eller jo faktiskt, men inte bild) så jag typ bloggar och är inne på facebook istället. Braaa.
Blir ju fika med Fanny, Ebba (stephenson, haha kom på att jag behövde hålla reda på dom nu när jag skriver dom båda i samma inlägg) och Emma efter skolan och sen ska jag typ möta upp Ebba (sjödahl) för att gå på öppet hus på Värmdö igen. Vill bara kolla det en sista gång innan jag skriver in den som första handsval.

Jag diggar min morgon



Mår riktigt illa just nu, hoppas jag har mina tabletter med mig.
Har bild men jag oorkar verkligen inte göra någonting. Tänkte plugga lite so istället, fast min underbara lärare sa att det kanske var okej att jag fick skippa den idag eftersom jag hade haft en jobbig vecka. Jag tycker om henne.
Jag går fortfarande som en sönderknullad anka. Fy Faan va ont jag har!

Jag dör. nu



Jag har verkligen försökt plugga. Har skrivit en sida om ingenting alls. Känns bra. Verkligen.
Ska gå ner och ta ett glas mjölk till (tror jag är uppe i fyra glas nu på en timme) och sen ska jag försöka få bort min vattenfasta mascara, jo right att det kommer gå, och sen ska jag sova.

Imorgon går jag i skolan till tio i tre och sen ska jag in till forum för fika med Fanny, Emma och Ebba. Det kommer bli stört bra. Tycker om dom.

Mockingbird



Har brytit ihop ett antal gånger pga all skola. Har prov/redovisning imorgon och det kom jag ju självklart på för bara en liten stund sen. Som tur är har jag världens finaste Kevin som typ hjälper mig med allting.
Även fina människor på facebook som gör det liite roligare. Har skrivit ett mejl till min lärare att jag inte kommer kunna redovisa det, skrikit så min hals gått sönder, gråtit och slagit ett glas i väggen.

..Förstår ni att jag verkligen inte klarar av stress?

We're all we got in this world



Jag behöver er

I can see you're sad, even when you smile, even when you laugh



Mår inte så värst bra just nu så vi får se hur allt blir. Spenderade några timmar med Erik, Andreas, Kalle och Oscar. Jag hade inte så värst kul eftersom mitt humör inte var så bra då men det var trevligt. Först donken och sen runt lite i forum för att hitta skor till Erik!

Nu ska jag bara lyckas bli mig själv igen.

Svar på tal!

Anonym om That's you:
vilket gym tränar ni på? :)

Svar; Jag tränar ju inte riktigt på gym eftersom det var första gången, men det var på Friskis&Svettis i orminge! :)

Anonym om Svarar eftersom jag inte har ngt bättre för mig:
flåt att jag också är anonym,
men är ni fortfarande vänner?

svar; Ja vi är fortfarande vänner, :)

Dagen efter



Drar in till donken med Fanny, Andreas, Albin, Kevin, Kalle och Jesper? Vet inte exakt vilka som hänger på men det är väl typ dom! Gööött.

SÖNDAG

Träningsvärk.. jag har så mycket träningsvärk så Fanny fick hjälpa mig upp ur sängen imorse.. haha, aj.
Gårkvällen blev som sagt väldigt lyckat. Härligt folk, grym stämning så jag hade stört kul!
Somnade sen med sminket och mobilen i handen.. lyckat.
Idag blir det en hemmadag, heeelt klart. Med godis och film!

Trött

Två trötta brudar precis hemkomna. Det blev grymt lyckat hos Sonny och jag hade stöört kul!
Nu ska jag dö i sängen eller något. Naatti!

Huvudet i sanden



Fanny håller på och sminkar sig så jag booorde väl också börja göraa! Eller ngt. äSch, jag är på gryyymt humör!

BABY BABY BABY OOOOOH

Sitter just nu hemma hos Fanny och bara tar det lugnt, fixar oss, taggar musik osv.
Om någon/några timmar ska vi hem till Sonny för han har fest där och sen sover jag hos Fanny. Kommer nog bli stöört bra! Taggad är jag i alla fall!

I let the bad ones in and the good ones go



Duschat och tvättat av mig allt smink, bytt kläder och sånt, känns fräscht. Ska dra mig hem till Fanny. Prova massa kläder, sova, prata, mysa, jaaa sånt som vi alltid gör helt enkelt.

i'm gonna love you like i'm indestructible



Tog en låång, varm dusch och sitter nu helt död vid datorn. Känner redan hur jag börjar få träningsverk i benen.. kuuul, jag som hade planer på att dansa arslet av mig ikväll.
Mina planer nu var ju att dra hem till Fanny, sova lite och bara mysa. Men inte fan orkar jag släpa mig dit. Hm, jo det kommer nog bli så ändå. Hejdå.

Svarar eftersom jag inte har ngt bättre för mig

Anonym om Favorite girl:
Vad hände mellan dig och Mattias?

svar; Jag hatar att du är anonym menmen.. vad som hände mellan mig och Mattias.. Rätt enkelt. Han ville annat.

I wanna free fall out into nothing



Sitter och lyssnar på min lugna spellista. Känns såååå skönt eftersom jag verkligen inte har fått det dom senaste dagarna, haha. (saknat min dystra musik.. hehe)
Jag är grymt taggad på ikväll, jag tänker göra det hur bra som helst!

That's you



FUUUUUCCCK IT, DET SNÖAR. F A AAN.
Förutom det är det gryymt! Kom precis hem från gymmet, där Fanny pressade mig rätt hårt. Vi körde typ bara ben och rumpa så mina ben är helt döda just nu. Nu ska jag käka lite kyckling till lunch och sen duscha. Sen drar jag mig förmodligen mot Fanny igen!

Fingertips



Ska röra mig uppåt strax, kissar ju på mig snart, höhö. Den här dagen tänker jag göra jävligt bra.
Börjar med att dra till gymmet med Fanny! (????) Så ska bara äta lite frukost och sen draaa!

Tycker om mina tjejer. Mycket.



Internet har varit lite fucked up vilket har lett till att jag inte kan blogga.
Jag vaknade nyss, inte likt mig att vakna nio men ja. Gårdagen var otroligt bra.
Tog en fika med Sandra efter skolan, bara pratade om allting. Efter det mötte jag upp tjejerna inne i stan så gick vi på bio. Love and other drugs. Jag tycker kärlek är rätt menigslöst så jag satt och garvade mig igenom filmen och kanske förstörde liiiite för tjejerna, hahaha.

Tog sen bussen till Mattias för att hämta lite kläder och va sen hemma vid elva!
Tack tjejer för en stööört bra kväll.

Favoriter



Jag har elevens val just nu men jobba orkar man ju inte riktigt. Även fast jag verkligen behöver det.
Jag längtar till ikväll. Det ska bli så stört skönt med en tjejkväll ute. Bara middag och bio.
Vi ska se love and other drugs tror jag den hette, och sen middag, myyyys.

Puss!



Jag är skittrött, jag har ändå sovit rätt bra inatt. Ebba och Sofia satte på en bra film så låg alla vi tre i Ebbas 90 säng tills Sofia drog och jag somnade. Jag tror jag däckade vid typ halv elva - elva, haha. Vaknade sen av att Ebba stängde av filmen vid halv ett tiden, hehe.

Men skitsamma, vad gör en jäklans massa sömn. Så nu är klockan nio, ha ha. Godnatt!

When you're mine



Har målat mina naglar blåa. Spårat. Hittade en grymt snygg shorta i min brors garderob, den kommer alltså sitta på mig imorgon. Just nu har jag på glad musik (eller jag är tvingad eftersom jag inte ska lyssna på deppig, vilket leder till att jag sitter och trycker om och om igen på Justin Bieber, men nej. Det där sa inte jag)

Pratar också med väldigt fina vänner på facebook som är grymma på att muntra upp än! Saknar bara att jag inte har kvar någon choklad, buuuhuhhuuu.

BÄST



Kom precis hem från brodern min. Åkte hem till Johan efter jag hade varit hos Ebba och åt middag med honom och Alma. Bara pratade om allting, jätteskönt att prata ut lite.
Fick sen skjuts hem och nu ska jag försöka hålla mig vaken en timme till och sen får jag sova. Haha jag är grymt trött!

Imorgon blir det först fika med Sandra efter skolan och på kvällen ska jag ut på bio och middag med mina tjejer. Fan va gött. Jag älskar dom rätt mycket alltså.

Jag är med Lisa, Ebba och Ellen. Dom är världens finaste



You're mine



Har no. Sitter vid facebook istället. Det är lite sol ute. Bara så ni vet. Hehe, min dag har faktiskt varit väldigt bra hittils.
Det som är kul är ju att alla i nacka är ju så jäkla nyfikna av sig så min statistik höjdes rätt ordentligt igår. Men det är ju så det är, jag gör ju detsamma.
Fick en kommentar om vad som hände mellan mig och Mattias. Orkar dock inte att du ska vara anonym, får se om jag svarar på det.

For you I be



Har svenskalektion just nu och sitter ute med min fina Ebba och Jessica. Ska hålla mig rätt sysselsatt dom här dagarna som kommer nu så efter skolan blir det någonting med tjejerna. Och sen ikväll ska jag hem till Johan för att äta middag med honom och Alma. Det kommer bli stört mys. Jag har kommit på att mina bröder är det som betyder mest i mitt liv.

Favorite girl



Nämen heeejsan! Sitter hemma hos Ebba för tillfället, ska strax dra oss iväg till skolan. Gårdagen va ju, haha ja. Bestod av skola, gick till björknäs, spenderade någon timme där, gick hem till mig med mina två bästa vänner, blev godis, prat, tårar och fina sms från alldeles för fina vänner. Tog sen en promenad med Linus och sov hos Ebba.

Hej.

Sover hos Ebba ikväll.

Helvete.

Min natt har varit ett rent helvete. Jag har skakat, mått så jäävla illa och gråtit helt hysteriskt. Gick och la mig i mina föräldrar säng, yesbox mitt emellan dom som jag brukade göra när jag var liten. Man kände sig så jävla hjälplös när man låg där med det var jag också. Jag ska egentligen inte ens vara vaken nu men jag har varit klarvaken sen sex. Jag ska upp om typ en halvtimme egentligen. Min dag idag kommer också bli ett helvete så det blir nog ingen blogging. Puss.

I had to find you, tell you I need you, tell you I set you apart.

Har tagit en lång dusch, hårinpackning, sitter och läser tidning, äter choklad och lyssnar på Coldplay. Mår helt okej med andra ord.
Imorgon bär det av till forum igen efter skolan, med Fanny den här gången. Måste fixa lite saker! Ska plugga lite också.
Jag mår så jävla bra när jag inte har stress och mediciner omkring mig. Älskar den här känslan.



Straighten up little soldier



Tog en promenad med Fanny och fick mitt efterlängtade godis. Ska snart ta en promenad till med henne, haha.
Imorgon får jag sovmorgon igen eftersom jag ska vara i forum klockan tio som varje onsdag. Jag berättar fortfarande inte vad jag gör där eftersom det är inget som rör er men det är inget speciellt egentligen. Jag vet bara inte exakt vilka som läser min blogg så vill inte bli aaallt för personlig ;-).

Sen går jag lång dag imorgon också. Slutar typ tjugo över tre, det är rätt segt. Men vi har idrott sista lektionen. Älskar idrott, älskar våran idrottslärare, höhö.

( <3 )





Vi drar ut på promenad. Hejdå.

Grattis!




Tänkte bara lägga en liten extra tanke på min fina Ellen som fyller 16 idag.
(och även Sonny som fyller år och min brorsson som fyller 5! hehe)

1 februari



Har bildbrist (som alltid?) så slänger in en bild på bruden jag nyss va med istället. Vi drog in till forum efter skolan och satte oss på barista och bara pratade. Mysigt.
Nu sitter jag i myskläder och äter glass.. hehe. Jag är grymt godissugen.

RSS 2.0