VEEEELBORG





Taggade brudAr inför valborg. Uppdate: Vi står och lagar middag och fixar oss. (fanny den här är till dig) Woooooop woooooop

SHEBANG



Taggar ny kväll med hög musik, mycket smycken och silvriga naglar. Nu kör vi vaaaalborg med mina tjejer! Börjar med middag hos ebba! Hörs imorgon!!

FIESTA












Sega





Drog in till donken med Fanny och bara.. dog lite. Trött som faeean. Tänkte vila lite nu, sen hoppa in i duschen och ladda upp inför en ny kväll! Ha ha.

PARTY



Moorsning!
Sjuuukt sliten brud här så bloggar bara lite snabbt. Fyllde ju 16 igååår. Firades först med min fina pojkvän och sen på kvällen va det jag och Fanny som styrde hemma hos mig med en jävlans massa folk och hög musik. Hade skitkul!
Nu ska vi snart fixa till oss lite och dra iväg till grönan. Sen ikväll är det valllbroooorg.

bästis



Säger godnatt till min sista dag som 15 och kryper ner under täcket nu.
Tar nog en liten bloggpaus över helgen bara för att den kommer bli så sjukt fullspäckad så jag kommer nog inte ha tid med datorn en sekund. Tillbaka igen på söndag i alla falllll!
Puuuuuuss

Hola



Har så ont i huvudet!! Har haft det mer eller mindre hela dagen. Vill inte sitta framför datorn längre och det är ju lätt eftersom allt vi ska kunna till provet finns på datorn. Och jag började ju självklart kolla igenom det nu ikväll så jag kan ingenting alls.

Kan inte riktigt bestämma mig för om jag är trött eller inte! Heheh. Vill ha godis. Tror jag. Ska försöka få med mig fanny ut nu.
(fick med mig bästis ut, wweeeeyy)

PYRO



Har städat hela mitt rum så det ändå ser helt okej ut. Ska sätta mig och kolla igenom på vad vi har för prov imorgon.
Imorgon ska jag först vara med min älskling och sen blir det kul!
Lördagen är också helt fullspäckad, ska till gröna lund med Fanny. Vi fick gratisbiljetter av min pappa så varför inte. Sen ska vi direkt hem och möta upp tjejerna för att fira valborg. Blir middag och sen sova hos ebba med mina finaste!
Och sen blir det hem igen på söndag, möta upp min älskling och välkomna lite av släkten som ska fira mig!

wooooop nu kör vi. Heheheheheh är på bra humör.
P.S min kamerasladd är helt försvunnen. Någon som sett den? :( D.S

I'm gonna love you like I've never been hurt before



Heeeei!
Har haft en sjukt bra dag. Gick i skolan till typ kvart över två, drog sen in till forum med min älskling. Gick runt där en jäklans massa timmar, gick fram och tillbaka, hittade inte det jag ville ha och blev sur. Då bjöd han mig på lunch typ. Min älskade cesarsallad på barista (<333333333) kärlek till dom båda.

Ska städa väldigt mycket nu! Och fixa lite saker, imorgon blir det typ noll bloggning. Fyller 16 så har en massa inplanerat!
Ska leta efter min kamerasladd nu också, tjolahopp!

Duktigt Julia!



naannanan borde sova nu. Är trött, ska upp om ungefär fyra timmar, är skithungrig. Hehe!
Mattias hade träning imorgon så kan inte träffa honom, buhuuhuhu. Heheh måste ändå in till foru......jag kom på att mattias gav mig choklad idag! Som jag har ungefär tre meter ifrån mig.
Älskling, jag älskarrrrrrrrrrrrr dig!

Godmorgon? Gokväll?



Nu sover väl typ alla? Önskar såååå att jag också gjorde det, drömde sån jävla äcklig mardröm och vaknade helt skakig och genomsvettig. Sitter och kollar på tv med Jacob nu som fortfarande var vaken, vågar inte sova igen, haha.
ååååh vill ha min älskling här såååååååååååååååååååhär mycket just nu.

Världens bästa



Heeeeej!
Tänkte hoppa in i duschen nu så tänkte slänga in ett inlägg innaann.
Skola va det som gällde till sista lektionen då det var idrott och jag skadade mig, fick gå tidigare, behövde kolla upp det hos skolsyster och slutade sen! Pappa fick precis bära upp mig för trappan för att jag inte kunde gå, hahahah.
Tog bussen hem till min älskling med honom och Tony, hämtade min klocka och sen följde dom mig heeela vägen hem, bar min väska och allt bara för att jag inte riktigt kunde gå. Hur underbara??

Mötte sen upp Fanny och sen har jag sovit en massa timmar också! Imorgon blir det först forum med min älskling för behöver fixa lite saker och sen hem till honom och myyyysa!

Puss

Anonym om TURKIET DEL 2:
Vad fint ditt hår blev! Passar dig
Svar: Åh va glad jag blev nu! Tack!!

Please tell me you'll stay



Känns som om jag aldrig har tid för att blogga längre, haha.
Gick i skolan till tre idag, drog sen hem till min älskling och var där i några timmar innan vi drog hem till mig, käkade, myste och tittade på desperata hemmafruar. Han drog precis och jag tycker inte om att jag måste sova ensam inatt :(.
Går lång dag imorgon vilket suger, ska i alla fall träffa fina Emma efter!

Ska sitta uppe ett litet tag till, äta godis och lyssna på musik och sen ska jag sova! Min kamerasladd är ju fortfarande borta, men måste visa min nya piercing sen. Mattias tog ett gammalt bajenhalsband som jag hade, tog bara själva market och satte på det på en piercing som jag hade och det blev en bajenpiercing. Snyyyyggt
(kör sen på ursäkt att jag inte hade någon finare bild på min pöjk, heheheh)

@ skolaaananannana



Heelllooo!
Sitter i skolan just nu och gör väl typ ingenting alls. Sov ju hos maatttii inatt, mysssss. Lite trött idag bara men det får man väl ta!
Ska födmodligen vara med honom idag också!

älskling



Drog hem från Mattias för att äta påskmiddag med min familj och mormor. Är fortfarande hemma, tar det lite lugnt nu, vi ska kolla igenom filmer från Turkiet och sånt som mormor ville se. Sen drar jag i alla fall tillbaka till min älskling och sover där. Myysyysys, precis vad jag behöver.

Börjar åtta imorgon, seeegt. Ajajja, puss!

8 månader med min älskling



Gooodmorgon!
Sitter hemma hos min älskling och har gjort det sen typ nio imorse, sprang iväg och väckte honom, hehe.
Han skulle hjälpa hans pappa med något och sen ska vi ut på promenaaad. Vill ha choklad (som alltid?)
Firar 8 månader idag också! Grattis till ososoososos.

24 april 2011



Är rätt trött, ska upp hyfsat tidigt imorgon för att dra iväg till min älskling. Stannar nog hos honom hela dagen!
Nattii

TURKIET DEL 2

Passade på att fixa håret eftersom det också va billigt


Blev väldigt blont och väldigt gult...

Jag och mamma stack ut på en båttur

Vilade benen medans mamma sprang in och ut ur affärer


Tog en fika precis vid havet

Brände mig :(

Mami

Precis hemkommen


Fina vänner

Har spenderat kvällen med min fina bästis. Drog med mig henne ner till bagarn, satte upp ballonger, köpte kladdkaka, filtar, prat och mys. Lite blandade biler från idag också, mest från promenaden med Ebba men sen också när vi svängde förbi Fanny och utnyttjade henne för tårta.


 


TURKIET DEL 1

Bodde fint och hade nära till allt

Behövde ha på oss dom här armbanden hela veckan

Njöt av det goda livet och åt det här till frukost varenda morgon

Vandrade runt i Side. Vädret sög

Söta mami köpe en jävlans massa te

Låg och solade och läste

Fina solnedgång

En morgon blåste det väldigt mycket och en liten tornado svängde förbi

Vilade fötterna efter en dags shopping

Passade på att fixa naglarna eftersom det är så billigt där. Fiiinnaaa blev dom!

 


Min lilla tös fyller 16 idaaaaaaaaaaaaaaaaag!



Är lite ledsen för att min kamerasladd är borta.. får leta efter den sen.
Turkiet va i allafall braa! Inge bra väder men det funkade ändå. Har ändå lyckats bränna sönder mig själv och så spontanfärgade jag mitt hår där nere så nu är det jättegult. Great.
Va hemma vid tre inatt, har redan hunnit vara inne i forum med Fanny (grattis älskling) och nu ska jag snart ta en promenad med Ebba för att senare ikväll möta upp bästis igen och fira henne på mitt sätt!

HEELLLOOO



Hejhejhej jag är hemma!
Men hinner inte blogga nu, dagen spenderas med födelsedagsbarnet Fanny mesta delen av dagen men först ska jag ut på promenad med min fina Ebba! Puuuss

TURKIEEEET



Byter ut Sverige för sol, god mat och stränder i en vecka. Drar mig till Turkiet med mamma nu! Är hemma igen nästa lördag!

älskar dig



Kom precis hem från min älskling. Faaaaaaaaaan va jag kommer sakna honom :(
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen packa det sista! Puss

Release me





Är ju så jäkla skönt ute så gick ut en snabbis på tomten med kameran, fotade en massa men tänkte visa upp mina finaste. Musse och Mimmi (eller som jag brukar kalla dom - skitkatt och tjockis)
För övrigt mår jag ju hur bra som helst! Dagen har varit grym, vädret äger och nu ska jag snart iväg till min pojkvän och sova där.

Tycker om er.

Tror inte jag kan må bättre än va jag gör nu!

Hittade en gammal bild



Skrev precis klart mitt so-prov. Gick ändå helt okej för mig som inte har pluggat nånting alls.
Är på väldigt bra humör. Det är fredag, sol, ledig i en vecka nu, gryyyymt.
Ska dra och sola med Freja en stund efter skolan!

Godnatt!



Pratade precis med min älskling i telefon och nu tänkte jag ringa Fanny en sista gång och sen sova. Har inte pluggat någonting alls, och då menar jag det verkligen den här gången. Men jag vill typ inte. Haha, det är inte så att jag inte orkar, för jag är inte så trött eller så. Jag vill bara inte. Hm.

Imorgon slutar vi i alla fall tolv! Tänkte dra och sola snabbt då och sen ska jag hem till min älskling och spendera sista natten där!
Godnatt

Du är så fin



Min bästis äger! Vi båda va lite nere så vi tog mer än en timmes promenad och faaa-an va bra jag mår nu. Länge sen jag skrattade så mycket känns det som.
Har fortfarande inte börjat plugga, borde nog göra det nu.. Ellller så gör jag inte det.

Svar på frågestunden

Anonym: Vad är du mest nöjd med hos dig själv?
Svar: Hmmm vilken äcklig fråga nu när jag är på skithumör och sur på mig själv, haha. Men, kanske att jag är så social och har lätt för att prata med nya människor?

Anonym: Vet du om att du är världens finaste?
Svar: Hej Fanny. Det är du med.

Britney: Jag har en liten fråga... hon fanny som du skriver om hela tiden... hur är hon? hon verkar så himla fin! Är hon singel?
Svar: Jag skriver om henne för att hon inte har några vänner, hon är väldigt ensam. Ja, självklart är hon singel!

Madelene: Hur träffades du och Fanny? Er första dejt, för visst är ni typ tsms? Går en del rykten om det!
Svar: Borde jag komma ihåg våran första dejt? Gick väl rätt vilt till.



Helda: Vilken religion tycker du är den optimala? Tror du att vår värld skulle vara bättre utan någon religion överhuvudtaget?
Svar: Haha, sluta nu! Jag är kristen. Wiho.

Willy Wonka: vad är det bästa med choklad?
Svar: Den finns alltid där och tillfredställer en. Man blir lycklig och känner sig aldrig tom!

Anonym: vad gör dig lycklig?
Dricker/röker du?
Vad har du för planer för sommaren?

Svar: Det är väl vännerna, sol, ledighet och när allting bara går bra med skolan och pojkvännen tror jag.
Röker gör jag inte och dricker gör jag väl ibland på fester
För sommaren? Hmm, bara chilla. Sola, spendera massa tid med mina fina vänner, åka till landet, andras landställen osv!

Anonym: Hej söta du!
Hur länge har du och Mattias varit tillsammans?
Vilken kamera fotar du med?
Vilken skola går du i?
Jätte fin blogg och söt är du! Puss

Svar: Vi har varit tillsammans i 8 månader snart. Från den 25e augusti! Sen har vi ju gjort slut två gånger också, men det behöver vi ju inte räkna till, hehe.
Jag fotar med Canon 1000 D, grym kamera!
Jag går i JP som ligger precis vid tollare, he he he he.
Tack va glad jag blir!! Puss



Anonym: Varför gjorde du och Mattias slut första och andra gången?
Svar: Hehe, första gången minns jag ärligt talat inte varför. Det var väl mer såhär "åååh nej vi bråkar för mycket.. vi gör slut" blev ju tillsammans igen två dagar senare.
Andra gången gjorde han slut för att han inte orkade ha ett förhållande helt enkelt. Dooock blev vi tillsammans igen en vecka senare!

Ellen: Vad är det bästa du vet med dig själv? :) Snäll fråga va?? <3
Haha, fyfan! Om man får svara samma saker två gången så måste jag ju svara där också att det är att jag är så social! Annars.. nej jag vet inte, jag tycker inte om sånna här frågor! <3

Emma: Om du fick göra någonting ogjort, vad hade det då varit?
Vad hatar du mest av allt?
Vad gör dig lycklig?
fina du, <3

Svar: Finns rätt mycket som jag ångrar och önskar att jag aldrig hade gjort, men jag har också lärt mig rätt mycket av dom misstagen, så jag önskar att jag hade gjort dom ogjort men jag kanske inte ångrar dom. Vill dock inte ta upp dom i bloggen.
Det som gör mig lycklig är värme, ledighet, vännerna och mattias när allt är grymt mellan oss!
Tycker om dig <3

Therese: Varför lyckas vi aldrig ses???
Svar: För att vi är helt hopplösa, suger och är grymma båda två på att skjuta upp saker! Tisdagen när skolan börjat igen. Spika!!

Just let me hold you





Sur och trött på att jag aldrig kan hålla något som jag har lovat mig själv. ÅH va jag hatar mig själv ibland.
Funderar på att svara på frågorna till frågestunden som en ursäkt att inte plugga till provet som jag har imorgon bitti och som jag inte ens har börjat kolla igenom. Men varför skulle jag ens det? Jag bryr mig väl ändå inte om skolan? Det är väl i alla fall det jag säger till mig själv hela tiden?

Fredag imorgon. Sa hejdå till min bästis idag. Ska sova hos Mattias imorgon så träffar inte henne något mer. Trist. Min finaste älskling.

Juste



Yeeeeesbox applåder till som faktiskt har börjat packa. Och som typ är klar med att packa. Nejmen nästan. Ändrar mig hela tiden om jag ska ta med mig träningskläder eller inte.
Har avslutat frågestunden också, svarar på frågorna så fort jag får tid eller lust!

Jag är duktig på att få stress att komma till mig



Är stressad fast jag inte ens behöver det nananan, köpte lite saker till Turkiet idag med Fanny, drog hem till mig sen och bestämde nästan allt till den 29e så nu känns det braaa och nu måste jag börja packa! Kom på att det här är den enda dagen jag kan packa och lite på lördag men då måste ju typ allt vara klarrt. Och plugga måste jag göre!!

Here comes the sun



Tycker om den här dagen. Har nästan inte haft någon lektion alls och vi har bara suttit ute i solen och det har ju varit så jäääkla varmt. Mår mycket bättre, och så länge jag tar halstabletter varannan minut känns det inte ens att jag har ont!
Blir åka in till forum med Fanny seeen. Brabrbrba!

Sööömn


Tänkte bara påminna dig om att jag tycker om dig


Ska gå och lägga mig. Skippar greys ikväll igen, känner att jag måste bli så frisk som möjligt. Mys. Godnatt!

Your guardian angel



Blev datorn, bra musik och choklad istället. Kommer få ångest för det här sen men just nu känns det jävligt bra.
Ska väl börja halvt packa snart, eller åtminstonde kolla vad jag ska med mig (nej jag har fortfarande inte gjort det vilket jag har nämt i säkert fyra inlägg nu att jag ska.. ska ju att jag alltid skjuter upp saker till sista sekunden)

Får lite sovmorgon imorgon, känns braaaaa.

:(

Kan inte bestämma mig för om jag ska dega vid datorn, plugga eller gå och sova och bli frisk.

men du reser utan mål så nu reser jag mig bort från dig



Snyyygg brud just nu ..eller? Mmhmhmhm, jag är trött och har inte ens börjat plugga till provet vi har på fredag. Nää fyfan måste verkligen plugga idag. Men jag vill gå och lägga mig, haha.
Imorgon ska jag in till forum med Fanny först efter skolan för måste köpa lite saker till Turkiet och sånt. Och sen ska vi hem till henne och planera lite!

Bilden har inget med texten att göra. Det har inte rubriken heller



Haha vet inte riktigt vad Jacob håller på med men han har kommit in i något med att skriva. Är säkert med skolan, men han har skrivit böcker osv och nu hade han bara skrivit någon berättelse som skulle till skolan eller något.
Han skulle typ beskriva hans morgon och i berättelsen står det självklart "Tar mig ner till hallen där jag ser min syster stå som vanligt framför spegeln och skymmer mina skor, som jag nu behöver, snabbt!" Tsssssss.

Försöker inbilla mig att jag mår mycket bättre fast jag vet att jag inte alls gör det. Ska palla mig iväg till skolan imorgon ändå fast jag hade planerat att vara hemma, har massa saker inbokat efter vilket jag aldrig kommer få göra om "jag är så sjuk så jag inte orkar gå till skolan ens"

Sjukis



Dagen har varit lite sisådär. Har mått dåligt hela dagen och det blev bara sämre på slutet så nu ska jag bara äta godis och ligga hemma och sova typ.
Mötte upp Mattias snabbt efter skolan i alla fall för en snabb promenad, inte det bästa eftersom vi båda är sjuka menmeen (saknar honom lite)

Tänkte avsluta frågestunden någon gång imorgon, så passa på att fråga idag om det är ngt ni vill veta

Natti



Tänker krypa ner under täcket nu och soova. Imorgon är det skola som gäller. Nationella första lektionen. Mmmh kul.
Sen efter ska jag hem till Cornelia i alla fall! Blir nog grymt!

Och det fanns inget att egentligen fly från bara inget mer att ge




Varit skönt att springa runt osminkad hela dagen. Fräsch har jag väl inte varit precis men det hör väl till när man är sjuk? Hehe. Tog en lång promenad med Ebba och har tagit en lång dusch nu så är lite fräschare, hihi.
Fick hjälp av Alice ockå med texten till bloggen, jag suger på när det kommer till att fixa saker med bloggen.

Frågestund!



Eftersom jag ändå ligger sjuk och har ingenting att göra tänkte jag dra igång en frågestund!
Fråga vad ni vill så ska jag försöka svara så ärligt som möjligt, he he. Frågorna publicerar jag inte i kommentarsfältet och avslutar frågestunden någon gång när jag känner för det!
Puuuuss

puss min älskling

djävulen om Last request:
sluta lägga upp så fula bilder, jag tänker göra en hämnd annars
Svar; du kommer inte våga göra hämnd för du vet att hur fula bilder du än har på mig har jag tusen gånger fulare på dig. Trust me on that one!

Svar

Ebbisen om by H&M:
hihi: i know you liked it, i know you doo! (Gissa låten)
Svar; borde jag veta vilken låt det är? :(

Grant my last request and just let me hold you



Godmoorgon!
Vaknade nyss, mår mycket bättre idag. Har knappt ont i halsen alls, skönt. Dock har jag jävligt ont i magen, haha är det inte det ena så är det det andra. Men tänkte bara ta en alvedon så borde det försvinna!
Finns väl inte så mycket för mig att göra idag dåååå. Prova lite kläder till Turkiet har jag i alla fall lovat både mig själv och mamma att jag ska göra. Jag skjuter upp det hela, hela tiden.

by H&M



Fastnade för all den här sommargrejen nu med turkiet och allt så mina naglar blev turkosa. Tycker om starka färger, vill ha ett oranget nagellack. Och ett silvrigt. Ebba hade på sig ett silvrigt nagellack idag och det va så stört snyggt.

I just want you closer







Mami är så gullig. Hon tvingar i min te med honung för att jag ska bli frisk, vilket både är gulligt och äckligt elakt för det är typ det äckligaste som finns. Sitter i bara linne och trosor under täcker och bara myyyyyser.
Tycker faktiskt om ensamma kvällar. hehe, eller jag har ju min älskling på sms också. Annars skulle det nog suga!

Slow down, lie down



Tog en promenad med Fanny. Nu är det tända ljus, lugn musik och måla naglarna som gäller. Även planera lite (massor) inför den 29e!
Tänkte kanske kolla på både greys och desperate också på datorn eftersom jag missade dom förra veckan. Får se när jag kommer i säng, ingen skooola imorgon jujujuj.. Hihihi, tycker nästan om att vara sjuk.

Mom likes me best





Tänkte visa upp min fina tröja som jag brukar sova i på vintern när det är kallt och som jag alltid går runt i när jag är sjuk. Den går ända ner till knäna på mig, hihi. Sann text också!
Har fortfarande ont i halsen så stannar förmodligen hemma imorgon. Det är värt att missa lite skola för att kunna vara helt frisk i turkland sen.

Last request



Kan inte bestämma mig för om jag har tråkigt eller om jag tycker att det är skönt.
Funderar på om jag ska bestämma lite kläder och sånt som jag ska ha med mig till Turkiet. Fast jag vet inte, det känns rätt onödigt ändå. Jag brukar ju inte börja packa fören samma dag jag åker. Meeen måste ju tvätta eller så.

hm, syns det att jag har brist på samtalsämnen? Hehe, har nog tråkigt ändå.

Inge kul :(



Mådde ju inte sådär jättebra så gick och la mig och sov i flera timmar. Har fortfarande inte sovit klart än. Kände innan idag att jag hade liite ont i halsen och sen när jag vaknade kändes det som jag hade en jävla motorsåg där.
Vet också att Mattias är sjuk idag och han har ju knarkat halstabletter sen typ.. fredags.

Sååå jag skiter i skolan nu, tänker vara hemma så länge jag har lite ont för är jag sjuk på lördag.. eller asså, jag kan ju inte vara sjuk på lördag. Så enkelt är det! Nu? Family Guy och mer sömn.

Skön T



Mådde inte sådär jättebra idag, eller va så äckligt trött och hade ont i huvudet så va med på dom första lektionerna men sen drog jag. Är hemma nu och står och steker pannkakor till mig och Jacob!

Död.



Tröööött. Tänker gå ner och ta mjölk, äta choklad och dega framför datorn en liten stund till men sen dö i sängen typ.
Måndag imorgon. Blääääää. Slutar sent också. Träffar förmodligen min älskling i alla fall, yee yye.






Glad att jag har dig ♥

Jävlans bra helg!

Bra uppdatering jag har va? Har spenderat hela helgen med min älskling så det blir väl sååå.
I fredags va vi hemma hos Tony. Ramlade sen in hemma hos Mattias och somnade typ direkt. Igår va vi inne i forum en stund. Fick med mig hem en ny mascara som jag ska använda med skuldkänslor eftersom det var han som köpte den till mig. Tog sen en varsin cesarsallad på barista och baaah va.

Idag drog min älskling iväg på match i Tyresö och jag satte mig i bilen med hans familj och drog iväg på visning av ett hus som.. hans farbrors fru skulle kolla på. Långsögt. Drog sen till hans match i alla fall, hem till honom och nu har jag precis varit på promenad med fanny.








puusssssss

Hej. Tänkte bara säga att jag lever. Sover hos min älskling inatt igen! Hejhopp.

Alla vägar har sitt pris



Imorgon är det freeedag. = nationella i engelska. Vi slutar ju tolv så vi har det hela dagen. Rätt seegt.
Funderar på om jag antingen ska hem sen efter skolan eller dra in till forum, får se vad jag orkar helt enkelt.
Ska sova hos min älskling sen på kvällen, men vi ska typ äta här för Johan och Alma kommer på middag. Saaaaknat min finaste (alma alltså) såå överdrivet mycket!

Nu är det du som går i solglasögon och saknar nån du aldrig haft





Ska dra mig iväg till hemköp snart med min fina fanny. Kommer blåsa bort.

Min nya älskling




Hade lite tråkigt såååå...






Sådär ser mitt rum ut nu förtiden! Kanske blir lite svårt att fatta för er som inte har sett det men ni andra ser väl. Har bytt plats på typ allting! Sitter just nu med massa tända ljus, lyssnar på bra musik och smsar med min älskling.

My bloody valentine




Kom precis hem från stan med min fina! Drog in direkt efter skolan, satte oss och fikade en snabbis och drog oss sen till Lelles jobb för att prata och bestämma lite saker! Köpte sen också min älskade klääännininginiggi! Wiiihoo

G- 3?



Kom nyss hem från min fina promenix med min fina flicka. Sitter och dricker cola på glasflaska vilket helt klart är den bästa colan. Den smakar faktiskt bättre. Och så äter jag djungelvrål också, ah vet inte heller. Meen det gör jag i alla fall. Skål!

Puss!



Har aldrig på mig egna kläder längre. Springer alltid runt i andras. Nu är det Mattias kläder som sitter på mig! Eller, bara hans tjocktröja nu faktiskttttt. Ska ut och ta en promenad med Fanny. Mmmhmhmh.
Kör min gamla ursäkt till varför jag gjorde bilden svartvit - jag ser så jääääävla överdrivet sliten ut.

Fireworks



Väntar på att Fanny ska komma hem så man kan ta en promenad med henne. Tykker om henne.
Sen måste jag plugga franska och duscha!
Imorgon bär det av till staden med bästis. Ska kolla om dom har min klänning i xs där, och möta upp min fina storebror Lelle och bestämma lite saker. De ää naaajs

4:e bilden - En gammal bild på dig själv


When you're sleeping in someone else's bed



Kom nyss hem från forum med Patrizia! Satt och pratade igenom allting, hittade min klänning som jag vill haaaa men vill ha den i xs och den fanns bara i S men vi får seeee. La undan den till imorgon i alla fall!
Mår illa just nu, men jag mår bra. Men vill gå ut på promenad!

3:e bilden - någon i din familj



Min storebror

Dåligt



Kom hem från min älskling rätt sent igår så jag stupade rakt i säng sen. Myyyysigt va det i alla fall, tycker om honom myyycket.
Nu sitter jag i skolan med Ebba, försöker skriva på våran låt och så äter jag choklad också eftersom jag är på såååå jääääävla dåligt humör. Vaknade på fel sida eller något.

Svar

Sandra om Vem vill du spela när du lagt alla kort:
Vare inte han som vägrade gå promenader med dig? ;) xD
Svar; Haha joo! Jag fattar inte heller vad som har hänt med honom! Men jag klagar inte ;)

Vem vill du spela när du lagt alla kort



Sådär ser jag ut just nu! Tog en promenad med min älskling och sen drog hem till honom snabbt där jag snodde hans shorta, så nu springer jag runt i den plus mina älskade tofflor och försöker plugga lite. Jävligt bra dag idag faktiskt.
Imorgon ska jag hem till min älskling efter skolan också! Myyyyyyyys

2:a bilden - en bild på dig själv



Press me



Sitter och väntar på att maten ska bli klar och sen ska jag ta en promenad med Mattias. Måååste ut och det är ju soool. Hehe!

1:a bilden - Någon du umgås väldigt mycket med


Vi kör en sån här! Kan vara bra när man inte har ngt att blogga om

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En gammal bild på dig själv.
5e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
6e bilden: En person som du saknar.
7e bilden: Någon i din släkt.
8e bilden: En person du kan berätta allt för.
9e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
10e bilden: En person som du vill vara med.
11e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
12e bilden: En person som är snygg.
13e bilden: En bild på dina närmaste.
14e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
15e bilden: En bild på en tid du saknar.
16e bilden: En bild från i somras.
17e bilden: En person som alltid gör dig glad.
18e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

Replay



Fick sluta mycket tidigare idag så drog till björknäs och mötte upp Fanny. Gick sen hem med vänner jag inte träffat på ett tag och nu sitter jag framför tvn med choklad. Helt ok.

Falla fritt




Godmorgon!
Har bild just nu men blev klar med allting precis så gör ingenting alls just nu. Vi ska ju dra på bio rätt snart, skönt att komma bort från skolan lite och sen efter ska jag möta upp Fanny, fast bara för en promenad men ändå!

<3



Jag kan inte sluta med att göra ingenting alls. Tänker bära upp min tjockis så han får ligga i min säng tills jag somnat. Mannen i mitt liv. H3h3

Take a smile





Är redan trött, ha ha vilket skämt. Tror vi ska på bio med klassen imorgon, och troooor att vi ska se "tusen gånger starkare". Det blir nog gött. Har inga planer förutom det, vi får se vad jag hittar på helt enkelt!
Säger nog godnatt i alla fall.

Hur ska du veta om ingen lärt dig hur



Innan jag tog en promenad med Simon, haha man ser att jag har gråtit bort allt smink om man kollar ordentligt, ser helt fucked upp ut, skönt i alla fall att ta en promenad, fin vän. Skönt att ha en kille som man kan prata ut till, dom ser ju allt på ett liiite annorlunda sett, haha.
Sitter i mörkret nu igen och lyssnar på Melissa horn. Min kväll kommer nog bara bestå av det här om jag inte går och köper godis eller något för att bryta av lite, haha.

Hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd



Drog hem till Mattias, ville bara ligga och pussa på honom men han ville typ hellre vara med Tony så jag drog där ifrån nästan direkt, träffade Fanny och satte oss ute på bagarn i spöregnet. Vet inte exakt varför, men jag fick bara ut en massa tårar som typ aldrig tog slut. Sitter och lyssnar på Melissa Horn nu.

You're the only exception




Drar hem till min älskling en stund! Är myssugen. Annars har jag städat hela mitt rum också, och fixat så vi har min gamla mobil med tangentbord som hemtelefon, hehe det här kan bli kul!

maaaami





Kom på att det bara är 13 dagar kvar tills jag och mamma drar iväg till Turkiet! Faaaaaaaan va jag längtar.

skooor





Pappa tvingade mig kolla igenom alla mina skor och bestämma mig vilka jag ville ha kvar och inte. Och så kom jag på att jag har glömt bort några. Eller, dom gråa har jag aldrig glömt bort, dom är mina älsklingar, jag har bara inte kunnat använda dom på hela vintern.
Dom svarta hade jag glömt bort dock. Dom är så jäävla sköna, och så tycker jag att dom är snygga om man kollar på dom fram ifrån. Men klacken är "för liten" vilket gör att jag inte tycker om att använda dom, haha tönt jag vet.

Söndag





min stora kärlek




Godmorgon! Vaknade upp bredvid min finaste som ni ser på bilden. För nästan en timme sen men ändå. Har ändå inte gjort ett skit sen dess. Funderar på om jag ska gå ner och laga pannkakor men då måste jag till hemköp först för att köpa lite saker och jag som va så överdrivet trött igår, däckade halv tio med sminket på. Såååå jag ser ju lagom fräsch ut idag.

Låt och se om du kan stanna tiden för en sekund



Heelloo! Kom precis hem från min älskling, bytte om till myskläder och satte mig framför tvn. Skööööönt.
Gårdagen berättade jag ju om såå lalal vad har vi gjrot idag? Vi har legat i sängen alldeles för många timmar, men det har varit skönt, jag har varit trött så vi har bara legat och tittat på film och sånt.

Mötte upp Tony och Danne också och åt, grillade ute för första gången i år (eller ja.. mattias gjorde, jag kollade på) och ja, typ det. Hemmakväll idag. Ska bara ligga framför tvn och äta chokllaaaaaaad!

Mys med min älskling

Har hela Mattias hus för mig själv just nu, höööööh. Kan göra vad jag vill! Näämen hans familj kommer väl tillbaka någon gång snart och min älskling lämnde mig för att träffa Tony en stund. Haha, nejmen dom skulle fixa lite saker och jag orkade inte så jag ligger just nu i hans säng, lyssnar på musik och funderar på om jag ska gå upp och ta något att äta eller inte!

Vi såg btw världens läskigaste skräckfilm igår - Orphan


<3



Sitter hemma hos min älskling just nu, tänkte bara blogga lite snabbt eftersom han ändå inte är i rummet, hehe.
Drog in till forum efter skolan och tog en fika med Mattias (bergströööm), treeevligt. Efter ett tag kom Filip, Anton och Jesper också så satt vi där med dom i någon timme till innan jag drog mig hem till min Mattias.

Blir bara en myskväll ikväll, film, godis och pussar. MEeeee like

Första april



Klockan är inte ens kvart över sju och jag har redan fallit för massa aprilskämt från pappa. Yeeey. Glöm inte bort att det är första april! Fast hur fan ser vädret ut? Blusch.

RSS 2.0