Mobilinlägg

Såg att blogg.se skaffat sig en app så man kunde mobilblogga! Kommer nog inte göra det så ofta men ändå!

Sitter just nu helt ensam vid katrinahissen och kommer nog göra det ett tag. Är med emma men hon är och pratar med leo så ville inte vara med dom, haha. Tar bussen hem efter det här i alla fall, måste verkligen plugga eftersom jag inte gjorde det igår eftersom det blev så att jag sov hos min älskling istället <3
Fixade naglarna igår också! Blev skitsnyggt, hehe


Hurtigt



Är trött, stressad, sur, glad, lugn osvoosv.
Gick i skolan till kvart i fyra idag, va helt okej ändå eftersom vi typ inte gjorde något. Drog sen direkt till gymmet där jag mötte upp Ebba och körde stenhårt i två timmar. Är helt slut, mina armar skakar fortfarande.
Tog en lång dusch sen och nu lovade jag precis Mattias att jag skulle vara vaken när han kom hem från träningen igen vilket är typ.. kvart över tio, hehe tvek om jag kommer orka det, haha.

Imorgon går jag i alla fall till skolan till tjugo i fem och sen kvart över fem har jag tid i solna för att fixa mina naglar!

Lät dig tro, vad orden sa



Sitter just nu i skinnjacka, mössa och halsduk och ska så fort jag skriver klart det här inlägget dra mig ut på en promenad med bruden på bilden. Ellen <3
Har inte setts sen skolan började och kanske två veckor till innan dess.

Annars har dagen gått helt ok, failade på provet dock och tveksamt om jag får E (creed till mig!).
Drog in på en fika med Fanny i forum sen efter det!

Litar inte på någon och allt är hennes fel

Idag vaknade jag upp hos min älskling. Låg i sängen i flera timmar eftersom ingen av oss orkade gå upp. Låg och halvsov i flera timmar typ. Men det va skönt. Vi hoppade sen in i duschen och sen skjutsade han hem mig! Såå kom Johan och Stella och barnen. Va här några timmar och sen har jag bara pluggat lite, tittat på tv och ja.. ingenitng.

Haha fan vilken tråkig dag egentligen! Men det är ju söndag. Ska försöka få ut Fanny på en promenad lite senare också!


Stolt över dig


Jag kommer aldrig låta dig få se mig svag


Jag gråter bara i regnet

Har inte gjort något alls idag, bara suttit hemma, duschat och pratat med mamma som jag inte har sett på ett par dar eftersom dom drog iväg till mallis i tisdags. Jag och Jacob fick inte följa med, hehe. Har haft det väldigt skönt ändå, har ju gjort precis som jag vill!

Ikväll ska jag sova hos min älskliing, men tror inte vi ska göra något speciellt, bara vara hemma hos honom och titta på film typ! Fast det låter ju iförsig stört bra.






Det här är väl typ det som mitt liv har bestått av dom senaste veckorna


Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer



Igår va det tjejmiddag hos mig som gällde! Några brudar från min klass här. Satt och åt tacos, drack vin och snackade i flera timmar, va hur mysigt som helst.
Dom drog sen vid tolv ungefär men då hade jag fullt upp ett par timmar till och kom inte i säng fören vid halv sex imorse då mina föräldrar kom hem från Mallis och Jacob kom hem från krogen!


m8

Sitter och pratar med mina bröder från klassen <3333 kärlek.
Har gått i skolan idag från kvart i nio till halv fyra! Seegt men ändå helt okej. Min röst hade sprungit bort imorse, blev bättre under dagen men nu börjar den försvinna lite igen. Mår inte så dåligt annars, hostar bara massor.
Har pluggat lite idag också men annars har jag inte gjort så mycket!

Imorgon går jag bara i skolan halv nio till tolv! För har ingen geografi och lalal. Ska hem då och sen på kvällen kommer mina bröder och har tjejmiddag hos mig!
Sen på lördag blir det bio och sova med min älskling! BRA helg.


minus

Sitter och försöker plugga historia som jag ska redovisa imorgon och det går ju bara såååå sämst. Har inte ens börjat än och så finns det så mycket som jag hellre vill göra, hehe.
Igår vid halv elva när jag skulle sova ringde min älskling och sen lite spontant sådär kom han och hämtade mig och så åkte vi hem till honom och sov där. Så mycket bättre.

Hade lång dag idag så det sög, och efter det var jag på gymmet någon timme! Imorgon är det typ samma sak som gäller igen. Skola och sen gymma.


Mitt hjärta

Har suttit och pluggat ett tag och borde egentligen plugga mycket mer men mina ögon orkar verkligen inte. Så jag lär mig ju ändå inget just nu, läser bara för att jag måste. Ska redovisa historia på torsdag, har prov i naturvetenskap nästa måndag och nu såg jag även att jag har prov i italienska nästa fredag (???!!) Underbart.

Annars har dagen rullat på rätt bra. Drog in till gymmet efter skolan och körde där någon timme, gick sen hem och lagade middag med Jacob och sen ja, har jag väl bara pluggat lite och ätit kakor.
Imorgon går jag i skolan till tjugo i fem och sen blir det gymmet igen med Fanny!


Mys



Godmorgoon!
Vaknade upp på bra humör idag eftersom jag vaknade upp med massa pussar från min älskling. Mattias sov ju här inatt eftersom vi båda börjar sent idag. Låg bara och degade framför tvn igår men det var hur skönt som helst!
Skulle egentligen inte upp fören elva idag men vi båda vaknade vid halv tio så vi har bara legat och myst i sängen. Han drog iväg för en liten stund sen för han skulle gymma och jag sitter bara och tar det lugnt.

Går kvart över ett till fem idag och efter det ska jag dra mig in till gymmet med Ebba! Känns braaa!!

Måndag




Pappa kom hem med donkenmat för ett tag sen så mår såå illa just nu, hehe. Har bara ätit skräpmat idag.
Gick i skolan från tio i tio till halv fyra! Va helt okej men väldigt segt, hade bara tråkiga, långa lektioner osv.
Sitter bara hemma i myskläder nu och väntar på att min älskling ska komma hit. Vi båda börjat efter ett imorgon så han ska sova här!

Sen ska jag säga hejdå till mamma&pappa också som drar iväg till Mallis imorgon. Avis? Absolut, men får ju tänka positivt - har ju huset för mig själv i ett par dagar ;-)

Back to black

Mår mycket bättre nu så tänkte göra ett till försök till att blogga, hehe. Slängde mig framför tvn när jag var som leds..mest ledsen? Och då kom min fina storebror med godis.
Fick sen ett sms av min älskling också så då blev allting hundra gånger bättre. Ska strax gå och lägga mig, tror jag. Börjar inte fören tio imorgon! Skönt. Men slutar halv fyra.

Sen har jag väl inga planer, får se vad jag hittar på!


When you're gone



Igår va det fest hos Julia Igevad. Hade rätt kul men borde inte gått dit när man tänker efter på hur jag egentligen mådde. Har ju varit halvsjuk hela veckan och kände igår att jag började må sämre så ramlade sen in i ett tomt hus vid ett.
Idag är en riktig skitdag och jag vill döda alla typ. Mår sämst, har varit i forum och nästan svimmat. Hatar allt. Hatar att bli tagen förgivet.

Smile



Sitter hemma och degar och har gjort det typ, hela dagen. Bakat osv. Tycker också att hösten är asmysig idag. Kallt fast sol och jag har på mig världens mysigaste höstoutfit.
Ikväll ska föräldrarna mina iväg på fest och tror även Jacob skulle ut också så får se om Mattias kanske kommer hit och håller mig lite sällskap!

Mer än det är det väl inte, måste måste gymma imorgon. Har ångest för att jag inte har gjort det något alls den här veckan.

50



Sitter vid datorn för första gången den här veckan! Har inte haft tid en sekund.
I tisdags var det inspark på skolan och jag har inte haft så kul på länge! Blev rätt sent dock och dog sen när jag skulle upp morgonen efter, gick en lektion, mådde sen illa, lunchade med min storebror och drog hem till Mattias.

Sen har jag väl bara grävt ner mig i plugg lite, sitter och pluggar just nu. Kom precis hem från en promenad med älskling också. Sen har vi rätt mycket folk här, eller mindre nu, men bara för att mami fyller 50 idag! Love you mom.

It's okay not to be okay.



Sitter med plugg nu och försöker att bara tänka på det, går inte så bra.
Gick till skolan till halv fyra idag och efter det mötte jag upp Mattias (Bergström) för promenad.
Annars då? Vet inte, mår väl inte så värst bra som jag skulle kunna längre. För att klaga lite alltså. Skolan sätter redan stor press på en, har grymt mycket plugg och sen toppen över i;t verkar det som att allt jag gör i mitt förhållande bara blir fel. Förstår ingenting.

Så nja, vi får se när jag tänker försöka rycka upp mig själv igen! Kan nog ta några dagar. Om det blir lite trista inlägg eller om jag bloggar ännuuu sämre (som om det ens är möjligt?) så beror det på det!

Look for the girl with the broken smile



Har inte tid för att blogga.
Skolan tar upp alldeles för mycket tid av mitt liv, går så sena dagar så efter det är man ju död. Annars har jag börjat gymma också och när jag inte har verken plugg eller gym försöker jag klämma in min älskling men då har oftast han träning. Livet kommer alltså lite efter allting.

Igår var jag så sjukt trött så jag stannade hemma hela kvällen. Och det slutade med att jag somnade klockan nio i soffan. Vilket betyder att jag vaknade halv åtta imorse och va pigg. Idag är det nollning för min del! Ska vara på plattan halv två för hela den här skämma ut sig själv delen, men sen ikväl skippar jag supa ner mig delen för att dra hem till Mattias istället och vara med honom. Har ju inte så mycket tid för det längre.


Minns bara du och jag

Är rätt trött. Sitter hemma i en stor t-shirt och hotpants. Väldigt skönt.
Gick i skolan från tio i tio till tjugo över fyra! Jag och Emma mötta upp min pojkvän och hans grabbar för lunch och annars har skolan varit rätt lugn också.
Drog hem direkt, satt utanför huset och pratade en stund med William och Sonny, kom sen in och testade ett nytt recept på kladdkaka och ja, mer har jag väl inte gjort! Hehe

Skulle typ ta en promenad med Mattias ikväll men tror inte det blir så. Imorgon har jag inga lektioner men slutar ändå runt halv fem! Efter det ska jag fixa gymkort och börja gymma med ebba!



You know this is your biggets mistake


saknar min klass


Sitter just nu och lyssnar på bra musik och försöker få mitt illamående att gå över lite. Gårdagen spenderades hemma hos Mattias med hans nya hund totte, hans familj och film. Det var mys. Totte är ju bara att dö för, så jävla fin!!
Idag har jag inte gjort något alls, drog mig från mattias vid tolv tiden för att fixa med mitt rum men när jag kom hem va pappa inte ens hemma så då kunde jag ju inte göra något.

Skola imorgon till halv fyra! Börjar tio i alla fall, så det är ju lite skönt. Annars har jag inget planerat!


Every teardrop is a waterfall



Hängde med väldigt sköna människor igår, både folk jag kände och folk som jag aldrig träffat förut. Ramlade in hos Mattias sen någon gång efter ett och somnade direkt.
Var där en stund idag innan jag pallade mig hemåt, tog en snabb promenad med Fanny och sen fikade med Johan och hans familj som kom hit!

Ikväll ska jag nog sova hos Mattias igen (träffa totte <333333)

Boys are toys so lets call them out



Kom precis ur duschen. Sitter och lyssnar på aasbra musik just nu och försöker tagga till lite. Skolan va väldigt seg, speciellt på slutet när klockan visade halv fyra och man bara ville där ifrån.
Kvällens planer är att jag ska möta upp Emma från min klass och även lite grabbar så ska vi dra in på fest! Har kanske inte världens bästa känsla om det, men vi får se hur det blir!

Måste dock sova hemma ikväll vilket är lite segt, men imorgon får jag äntligen sova hos min älskling igen

RSS 2.0