Magnolia

Skönt att vara hemma och ta det lugnt en sekund. Har varit i både sickla och forum idag med Emma och Josefin för Josefin ville inte äta sushi i forum och Emma ville inte fika i sickla. Haha så fina tjejer <3

Ska bara byta om snabbt nu och sen dra till gymmet för träning med samma brudar! Sen ikväll är det jag och chipspåsen som gäller. Ska upp vid sju imorgon för att spendera hela dagen på hasseluddens spa!


Mot forum!

Godmorgon!
Sitter hemma hos min pojkvän just nu och gör ingenting. Haha, jag ska hoppa på bussen som går här snart och åka in till forum med Emma igen! Fika och shoppa idag med!


Tisdag

Kom nyss hem från forum där jag har spenderat massa timmar med Emma och Josefin! Fikat, shoppat och snackat skit.
Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så vi kan åka iväg till gymmet!

Sen får vi se hur det blir ikväll, tror jag kanske ska träffa Mattias i alla fall!


The one that got away

Är så uttråkad så har lagt mig i sängen, haha. Tog en långpromenad med Freja för en liten stund sen. Så skönt att komma ut och bara babbla, hehe.

Imorgon ska jag träffa min fina Emma och fika med henne! Måste även köpa lite nödvändiga saker så det blir mys!
Ska fortsätta kolla runt på min mobil och sen sova!
Godnatt <3


Jobbintervju avklarat!

Blir så seg när jag bara är hemma, haha. Asså jag har sånt dåligt tålamod så kan inte vara hemma en hel dag/kväll.

Jobbintervjuvn idag gick bra! Får se hur det går sen när dom hör av sig :)
Ska snart ut och ta en långpromenad med Freja, skönt att få komma ut lite!


Hard work work!

Har precis ätit lite nudlar till lunch och sitter nu bara framför tvn och tar det lugnt.
Ska gå iväg till bussen om en timme för att åka iväg på en jobbintervju klockan tre! Jättenervös men det ska nog gå bra! Älskar vädret :)


Ett och ett halvt år

Godmorgon!
Sitter hemma och bara myser, har bakat jätteäckliga kärleksmums, haha.
Igår va det först tjejmiddag hos Ellen med fina tjejer, och sedan drog vi vidare på fest hos Rasmus och va där hela kvällen!

Jag och Mattias ramlade sedan in hos honom och spenderar natten där!
Ska förmodligen träffa honom ikväll också eftersom vi firar ett och ett halvt år idag. Tror vi antingen ska ut och äta eller gå på bio!


Min hjärna har kokat över

La mig precis i sängen, något konstigt måste ha hänt här hemma för både mamma och jag gick och la oss tjugo över nio. Haha sjukt, men har ingen energi verkligen! Har bara haft massa prov den här veckan och klarade av mitt sista idag så det känns jätteskönt!

Imorgon är det bara att vara i skolan utan att göra något för allt är klart, sen är det hem snabbt och fixa sig för att sen dra på tjejmiddag hos Ellen! Och efter det vidare på fest hos Rasmus. Jag är taggad som fan, kommer nog bli en skitbra fredag!!


Keep calm

Helluuu!
Sitter i soffan med mamma just nu, blandar mellan att titta på tv, äta choklad och plugga inför mitt prov imorgon. Är så jävla trött!! Helt stört, måste sova snart.

Idag har jag bara gått i skolan hela dagen, betat av ett prov och fått tillbaka ett! Gick bra på båda så det känns skönt.
Åkte hem till min pojkvän lite snabbt efter jag slutat och sen dess bara pluggat! Rätt skön kväll faktiskt


Håll hårt i din goda vän för där ute finns det gott om pråmar

Kom precis hem från en kvällspromenad med Fanny! Eller promenad och promenad.. Skönt att komma ut i allafall!
Ska strax gå och lägga mig, är sjukt trött plus vill vara pigg till imorgon då jag ska stå på Älvsjömässan hela dagen och ge lite reklam för eventplanket.se!
Det blir nog kul, jag och mina två systrar <3 hehe My och Agata alltså.

Sen efter det måste jag in till forum och så ska jag hinna med att gymma också! Iiiintressant liv.. He he


Sunday

Hatar sl!! Stod på deras hemsida att min buss skulle komma 35 och nu när jag sitter och väntar på den så står det på den digitala skärmen att den inte ska komma förrän om 25 min???! Fy i helvete.

Har i alla fall sovit hos min pojkvän inatt så sitter nu och väntar på bussen in till stan där jag ska möta upp My och Agata för fika!


Puss!

Helloo! :)
Är i sickla och går runt och kollar massor just nu med min brors fru :) åkte hem till dom efter jag hade gymmat och fikade och busade med mina brorsbarn!

Stannar här för middag också och sen drar jag mig hem till min pojkvän och sover där ikväll!


Mot gymmet!

Godmorgon! Blev väckt för ett tag sen, sjukt störande verkligen menmen..
Ska klä på mig och sen dra iväg till gymmet! Har slarvat där jättemycket på sistonde så ska köra riktigt hårt idag!

Sen är jag sugen på att åka hem till min storebror och hälsa på för saknar mina brorsbarn så mycket.. Får ringa honom!


Forever alone

Sitter ensam i skolan och väntar på att Fanny ska sluta! Eller jag är inte helt ensam i ljushallen men det är bara massor jag inte känner så ja.. Sitter ensam bland massa randoms, känns bra.

Annars då? FREDAG!! Så jävla skönt eftersom jag har avklarat massa prov den här veckan och även fått F på alla.. Haha bra tjej.


I walked the line

La mig precis i sängen och ska äntligen få sova! Har varit så trött hela dagen!
Har suttit och pluggat italienska i två timmar och kan fortfarande ingenting. Jag är fast i helvetet.

Men imorgon är det fredag i alla fall, skönt det! För mig blir det bara myskväll hemma! :) ska bli så skönt!
Godnatt


Woopwoooop

Nä asså rubriken passar inte till mitt liv just nu.. Har fått jätteont i halsen, är trött och har huuur mycket plugg som helst tills imorgon :(

Just nu sitter jag i alla fall i bilen påväg hem, har varit i forum en stund och köpt en ny piercing och iphoneskal, allt bling bling.. Hihi.
Nu ska jag till gymmet och kötta någon timme där!


Man down



Har så sjukt mycket plugg just nu så blir helt nere av det och orkar bara inte. Haha, skriker på alla som försöker hjälpa mig.. stackarna. Har i alla fall ett stort italienskaprov nu på fredag och jag kan ingenting på det oooch jag riskerar för att få F på hela kursen, precis.. asbra. Sen har jag några inlämningar som ska vara inne idag men sitter och jobbar på den sista nu så det känns skönt i alla fall.

Tänkte lägga mig tidigt idag, har varit jättetrött hela dagen, somnade i soffan bland allt pluggande, haha. Imorgon slutar jag fyra och efter det måste jag gymma! Har inte gjort det sen i lördags. Körde lite boxning här hemma idag, det är askul och jag tänker fan börja boxas!

Onsdag

Har varit väldigt knas med allting dom senaste dagarna så därför har jag inte spenderat någon tid framför datorn eller kunnat göra några mobilinlägg.

Igår va det ju alla hjärtans dag! Jag firade den med mina tjejer. Va hemma hos Felicia på söder, åt mat och massa godis och bara pratade massor.
Sen på kvällen åkte jag hem till Mattias och spenderade natten där!


Det måste va på liv å död

Ligger hemma framför tvn just nu och väntar på att min storebror ska komma hem med pizza! Haha

Kom hem för stan för typ en timme sen, haha va i stan i hur många timmar som helst, fikade och shoppade.
Nu ikväll ska jag bara plugga lite, annars inget! :)


My babes!

Ska snart börja fixa mig och sen ska jag in till stan och möta upp mina fina flickor Agata och My! Vi ska sätta oss någonstans och fika och sen shoppa lite! Blir nog jättemysigt <3


Some die young

Godmorgon!
Vaknade för en halvtimme sen, förstår inte varför jag vaknar så tidigt men aah.
Idag måste jag in till forum för att fixa lite saker inför alla hjärtans dag och sen vill jag gymma också.

Men får se, måste även plugga :( tråk.


Lördag kväll

Ligger och tittar på film just nu! Va inte meningen att det skulle bli en hemmakväll ikväll men nu blir det så. Aja, får göra det bästa av det ändå.

Imorgon måste jag in till forum och även gymma! 👍


Iphonex2



Hellooo!
Just nu sitter jag och försöker få igång min nya iphone som jag köpte idag eftersom min förra blev stulen för några veckor sen! Det går i alla fall inge bra.. haha.
Är bara sur, trött och ledsen också så det gör ju inte precis något bättre.

Igår va jag i alla fall ute med min fina Emma! Va först på ett ställe och sen på ett annat. Ovärd kväll egentligen, menmen. Vi ramlade i alla fall hem hos mig sen någon gång inatt, åt nattmat och sen somnade.
Imorse ställde jag klockan och drog iväg till gymmet och körde där en timme! Gooodd.

true shit



Är helt slut! Har suttit i en och en halv timme och skrivit CV och sökt och skit med en jätteseg dator. Haha inte det roligaste man kan göra precis. Nu måste jag ner och plugga matte för har matteprov imorgon på något som jag verkligen inte förstår! Usch.

Annaars såå... har gått i skolan idag till fyra. Skitseg dag verkligen. Både jobbig och tråkig. Efter den åkte jag i alla fall hem en snabbis och sen iväg till gymmet! Körde 40 minuter på crosstrainen och sen armar. Skitjobbigt verkligen men nu känns det jättebra! Men hade redan grov tränigsverk från dom tidigare dagarna så just nu kan jag inte röra mina ben utan att dom ramlar ihop typ, haha.


Bebi

Idag mår jag bra! I alla fall just nu :) har gått i skolan hela dagen till fyra men det har bara varit bra! Bara myst hemma sen, pluggat lite och bakat cupcakes som blev hur goda som helst. Imorgon är det fredag och jag ska förmodligen festa med mina underbara tjejer från klassen som jag tycker om sådär jättemycket och nu ska jag gå och möta upp min bästa vän som kommer hit och sover här!
Vi ska bara äta muffins och ha tjejkväll. Jävligt bra torsdag faktiskt!

RSS 2.0