You don't have to save me, just need you to follow



Helloo!
Är rätt trött så tänkte strax gå och sova tror jag. Inatt sov jag med min älskling inne i henriksdal! Sista natten där så det va mysigt. Vi åt massa onyttigt, myste och även pluggade.
Idag gick jag i skolan från kvart över tio till halv fem, har köttat mig igen massa prov idag så är helt slut i huvudet.

Efter skolan i alla fall åkte jag in till forum och tog en fika med Patrizia! Mys. Imorgon är jag ledig och det ska bli så jäkla skönt. Ska springa iväg till gymmet vid lunch, hehe då kommer det ju bara vara jag och några pensionärer där.. lugnt.
Jag tror att jag har massa energi och vill göra massa saker hela tiden fast jag egentligen är helt slut! Skum känsla..

För alla stunder du sa att du skulle finnas där för mig

image description
Min mobil har blivit stulen! Yesbox, idag på gymmet. Så min dag har bestått av att ligga hemma och gråta i flera timmar. Och jag är så tacksam att jag har min pojkvän som bryr sig om mig eftersom ingen i familjen bryr sig ett skit när jag ligger och gråter. Min fina älskling kom i alla fall direkt hem till mig när han hörde att jag grät och låg bara och höll om mig tills jag mådde bra igen.
Så nej, just nu är mitt liv inge bra och nu ska jag fokusera i plugg istället så ingen annan kan prata med mig.

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

image description
Hello! Allt bra? Hehe hos mig suger allting och det är bara fuck my life moments osv. Idag har jag i allafall både gymmat och varit inne i forum, men sen jag kom hem har min kväll bara bestått av tårar och skrik så jag längtar till att klockan ska gå lite fortare så jag bara får sova, haha. Jaja nu har jag klagat nog!
Imorgon ska vi egentligen hem till min bror eftersom min brorson Leon fyller 6 år på onsdag! Men jag har så mycket plugg så får se om jag följer med eller inte! Måste ju gymma också :)

Lördag

Godmorgon!
Ligger med Musse i knät just nu, mysigt.
Igår va det fest hos min fina vän Felicia! Skitkul! :)

Idag ska jag först nu gymma och sen dra iväg till forum!


Älskade fredag!

Är rätt trött, eller seg bara :) kom hem från skolan för typ en halvtimme sen.. Tänkte ta en powernap, sen laga middag och sen duscha och fixa mig och så blir det fest inne i söder ikväll!


-.-

Sitter just nu i Slussen och väntar på min korkade pojkvän som tog fel på tiden med en timme.. Så vi som skulle mötas här för tio minuter sen, sitter jag nu helt själv och väntar på att han ska åka hemifrån och vara här om typ 40 min. Så sjukt segt verkligen.

Menmen! Gick i skolan idag till halv fyra idag och ikväll ska jag sova med min älskling! Mys! Vi ska bara äta pizza och titta på massa filmer <3


Onsdag 25 januari

Sitter och pluggar lite smått samtidigt som jag tittar på tv! Är rätt.. Sur, haha eller ledsen.. Kan inte riktigt bestämma mig typ! Heh.
Gick i alla fall i skolan idag till kvart över tre och sen åkte jag in till stan med Fanny!

Nu ikväll ska jag bara vara hemma och inte göra någonting.


Sjukt seg!

Kom nyss hem från en långpromenad med Fanny och sitter i soffan och är bara allmänt trött i kroppen. Väntar på att min bror ska bli klar med duschen så jag kan duscha också innan jag går och lägger mig!

Idag började jag kvart över ett så hade världens skönaste morgon men min älskling. Sov länge, lagade lunch, busade med hans hund och bara tog det lugnt! Sen hade jag bara en lektion och slutade halv fyra, hann med ett gympass med mamma också. Skönt nu efter!


Hos min älskling



Hellooo!
Sitter hemma hos min älskling just nu och gör ingenting faktiskt, väntar på att filmen som vi har laddat ner ska bli klar! Ska sova här inatt eftersom han är ledig imorgon och jag börjar kvart över ett! Myyyyyss.
Det va typ allt.. haha, nejmen jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om men tänkte bara säga hej liksom! Så.. hej!

Söndag!

Sitter och tittar på tv just nu men tänkte snart gå och lägga mig, har en dålig kväll, haha. Ramlade ju igår och slog i huvudet och skadade min nacke. Så hela högra sidan är helt svullen och så är halsen lite blå och jag kan inte vrida på huvudet, hehe. Så det är skitjobbigt faktiskt!
Dagen har iallafall varit bra! Har bakat cupcakes och träffat min fina pojkvän! Imorgon är det måndag igen och just nu gör det faktiskt inte så jättemycket!
image description

Uttråkad

Sitter ju barnvakt kväll och det har varit helt okej men nu är det bara tråkigt för nu har ungarna gått och lagt sig så jag sitter bara och väntar på att dom ska komma hem, haha. Men såå farligt är det faktiskt inte, sitter ju bara med godis och tittar på film, haha!

Imorgon är det söööndag. Då borde jag verkligen gymma men känner mig inte helt frisk för det än, så kommer typ bara dega hemma.. Eller åka in till stan och shoppa, hehe


Lördag

Ligger just nu i min säng och tycker synd om mig själv.. Haha har så sjukt ont i magen så jag vet inte vart jag ska ta vägen!
Halkade på vägen hem från Mattias också och slog i huvudet i en sten så hela huvudet dunkar :(

Igår va det i alla fall tjejmiddag hemma hos Ebba och det va jättemysigt! Vid halv elva sen drog jag iväg till min pojkvän och sov där och det va nästan ännu mysigare.
Ikväll sitter jag barnvakt hela kvällen! Inte precis det roligaste man kan göra på en lördag men what to do?


Tjejmiddag!

Helloo!
Ligger hemma just nu och vilar några minuter, kom nyss hem. Skola idag och sen drog jag in till forum med Fanny en snabbis!
Nu ska jag snart börja fixa mig och sen om 40 minuter ungefär så ska jag möta upp Fanny och ta en promenad hem till Ebba där det är tjejmiddag ikväll med mina fina tjejer som jag saknar så mycket!!

Kommer bli jättemysigt! Och sen lite senare ikväll drar jag mig vidare till min älskling och spenderar natten där <3


Kärleksmums

Ligger i soffan och är allmänt seg och lat. Gick iväg till skolan idag! Det gick bra och sen fick jag sluta klockan två eftersom jag ändå inte mådde helt bra och vi skulle åka iväg på studiebesök osv.. Ah.

Kom hem i alla fall och bakade Kärleksmums! Asgoda, hehe.
Anyway, imorgon är det fredaaag! Går i skolan till kvart över tre, sen på kvällen ska jag hem till Ebba för tjejmiddag och sen vidare till min älskling där jag sen sover! Kommer nog bli en grym fredag. Taggad på att träffa mina fina tjejer som jag saknar så sjukt mycket just nu!


Me like it

Hehe noob. Men det är så sköönt att bara ligga hemma under täcket och titta på tv hela dagarna, haha.
Imorgon måste jag dock tillbaka till skolan, har missat jättemycket!

Saknar min pojkvän, träffade honom igår för en liten promenad men annars har jag inte träffat honom på flera dagar :( min fina älskling.


Sjukling

Godmorgon!
Har inte så mycket att skriva om idag heller eftersom jag ligger hemma och är sjuk idag med. Så segt.
Det som kommer bli ännu segare är att halv tolv kommer det byggajobbare hit och ska borra och såga och aah, låta massor med andra ord.


Mitt liv i ett nötskal

Just nu så är det både skönt och tråkigt. Sitter och tittar på tv under mitt sköna täcke. Det är det jag har gjort hela dagen och kommer fortsätta med, haha. Men det är som sagt rätt skönt.

Försökte plugga lite men har så ont i huvudet så det gick ju inte riktigt. Måste typ vara hemma imorgon också för det är då vi har ett stort prov i geografi och jag har knappt börjat plugga till det för jag kan helt enkelt inte.
Har inte så mycket roligt att blogga om som ni kanske määärker, he he.


(god) morgon!

Har vaknat flera gånger idag så det är skönt att bara vara hemma nu, sitter med täcket i soffan och tittar på tv. Mår liite bättre idag så det är skönt i alla fall! :)

Ska baaara ligga hemma och äta idag, haha.


Fuck this

Är så jävla trött på det här!! Mår jättedåligt, har inte haft så här mycket lock sen jag va liten typ, haha asså jag hör ingenting! Mamma får ställa sig två cm ifrån mig och verkligen prata tydligt för att jag ska höra. Har fått så himla ont vid revbenen också för att jag hostar så mycket så nu kan jag inte ta några djupa andetag heller.

Jaja nu har jag klagat nog! Bara jag och mamma hemma ikväll så vi har ätit en jättemysig middag (kände tyvärr inte smaken på någonting men mamma sa att det va gott)
Ska vara hemma imorgon också så det är jätteskönt! :)


Sick

Är hemma och är sjuk idag! Eller jag gick iväg till skolan imorse men visste att jag bara skulle orka någon timme för mår verkligen dåligt :( min röst är typ borta också! Haha

Så just nu ligger jag bara och tittar på tv och äter choklad. Jag måste plugga också men just nu känner jag mig inte precis bra för att kunna sitta framför tvn..


F**k me i'm famouse

Sitter framför tvn just nu och tittar på Simpsons med min storebror!
Åkte in till forum med mamma tidigare idag, fick med mig massor hem så jag är nöjd! Nya skor, jeans, sminksaker och ett nytt iPhone skal som mamma valde ut till mig.. "f**k me i'm famouse" står det på det, haha fint.

Efter det i allafall drog vi till gymmet och körde en timme! Känns jätteskönt :)


If you don't live for something, you'll die for nothing

Sitter i min pojkväns soffa just nu med hans syster och hund eftersom han är där uppe. Hm ja, igår i alla fall så va det tjejmiddag hos Annelie med mina fina tjejer! Jättemysigt.
Jag va dock tvungen att dra rätt tidigt för skulle vidare och sen åkte jag hem till min pojkvän och spenderade natten här!

Nu ska jag snart iväg för att åka in till forum med mamma, behöver nya skor, jeans och en sminkväska!
Sen måste jag gymma också även fast jag vaknade upp med jätteont i halsen :(


Fredag!

Har lektion just nu, väntar bara på att få sluta, haha. Slutar om lite mer än en timme, sen är det heeelg!
Ska hem till Angelica efter skolan och mysa och fixa oss där och sen ska vi till Solna för tjejmiddag!

Seen efter det ska jag dra vidare till min killkompis som har 18-årsfest ikväll! Kommer nog bli skitkul :)


Skrattretande

Har redan sovit en timme och nu ligger jag i sängen och tänker sova ännu mer, alltså hela natten. Klockan är bara tio över nio?? Haha skrattretande hur jag kan vara så trött!

Men imorgon är det fredag! Sjukt skönt. Jag går i skolan till någon gång antingen innan eller efter halv fyra och sen på kvällen är det tjejmiddag i Solna med mina fina!


Take me down like i'm a domino

Har så tråkigt! Sitter och tittar på min fina klass när dom har idrott just nu, jag är inte med. Så ska sitta här i en halvtimme till innan jag får sluta, haha.

Inatt sov jag hos min pojkvän och det va jättemysigt! Vi tittade på skräckfilm, åt massa nattmackor och bara myste.
Man ångrar sig dock liite morgonen efter eftersom det är så jäkla svårt att gå upp ur sängen när man ligger bredvid en varm pojkvän. Så kom lite för sent men men!
Nu vill jag bara hem och lägga mig framför en film med choklad.


I'm feeling sexy and free, like glitter's raining on me




Det jag saknar allra mest just nu. Sammanfattning: sommaren

Sitter framför datorn och är så sjukt utråkad. Har tänkt på det, sitter bara vid datorn om jag verkligen inte har något bättre för mig, annars blir det ju mest mobil inlägg nu för tiden. Men jag har alltså ingenting att göra just nu så.
Träffade min pojkvän hemma hos honom i typ 45 minuter? Haha, men vi behövde bara prata ut lite och sen drog han iväg och jobbade och jag gick hem och somnade. Standard. Nä men har varit trött hela dagen eftersom jag sov så dåligt inatt så det kanske inte är så konstigt att jag somnade.

Ska försöka ta en promenad lite senare och sen somna tidigt! Imorgon går jag halv nio till tjugo i fem igen och efter det ska jag möta upp pappa i slussen för att fixa mitt busskort!

Idioter

Första dagen i skolan idag då efter flera veckors ledighet. Det va tufft eftersom jag sov jättedåligt inatt, vaknade varje timme och drömde bara massa äckliga mardrömmar.
Men annars va skolan lugn, hade en lektion, slutade tolv och sen åt jag lunch med Angelica.

Nu sitter jag bara hemma och är både sur, ledsen och orolig. Finns så mycket idioter som alltid vill förstöra det som är bra och sen lägga skulden på någon annan.


Grattis pappa!

Idag fyller min pappa 61! Det har firats med god middag och nu har jag bakat två kladdkakor bara för att jag tycker att den första blev ful och för torr, haha.

Annars så har min dag varit bra! Mötte upp mina tjejer från klassen vid två och satte oss på ett café i gamla stan och satt och pratade i flera timmar.
Imorgon börjar skolan igen och jag är sååhääär otaggad.


Skönt!



Helloo!
Just nu mår jag så jävla bra, haha. Jag sitter i myskläder framför tvn och har datorn i knät. Så. Jäkla. Skönt.
Men kom precis hem från min fina pojkvän också, sov där inatt och sen sov vi till två (!!) idag.. stört.
Jag är ledig imorgon också vilket inte så många verkar vara.. suckers. Nä men ... hehe nu ska jag plugga lite.

Don't cry your heart out

Haha är seg och har sjukt ont i huvudet. Mamma väckte mig halv två idag och sen dess har jag verkligen inte gjort någonting. Sminkat mig typ. Borde kanske gå och ta någon lunch eller såå.

Känner på mig att något är fel så därför är det inge bra. Ska ta en promenad med Ebba om en halvtimme typ och sen ikväll blir det antingen fest igen eller sova hos Mattias.


Godnatt!

Kom precis hem och har precis slängt mig i sängen. Ville blogga lite innan så jag kunde varva ner lite, haha.
Va i alla fall på en fest hos en tjejkompis ikväll! Väldigt kul, mycket nytt folk och det är alltid kul!

Så nu ska jag sooova! Natti


För där ute finns det gott om ormar

Är så sjukt trött och hungrig!! Sov dåligt inatt och va tvungen att vakna tidigt så somnade lite och vaknade nyss.
Är så sjukt otaggad på allt, vart jag än går in, bloggar, facebook, instagram osv så ser jag bara massa "ååh så varmt i Thailand" Thailand, Thailand, bruna kroppar, värme.. Jag vill också.

Ska i alla fall få i mig lite mat snart och så ska jag ut i kyylan och åka till sickla, hem till Ebba istället!


Friday!

Helloo!
Kom precis hem från forum där jag har varit sen tolv med Ebba, Emma och fanny! Fikat och bara pratat om allt, jättemysigt.

Nu ska jag bara vara hemma en stund, äta thaimat osv och sen lite senare ikväll ska jag hem till Ebba och fixa mg där och sen blir det fest med mina fina tjejer!


Trött

Fan va skönt att vara hemma! Att bara ligga och titta på tv och äta godis. Skitmysigt. Trött och bara allmänt seg.
Efter min lunch med Cornelia åkte jag hem till min pojkvän men va bara där i typ två timmar och sen drog jag hem igen, haha.

Imorgon måste jag hinna med att gymma och åka in till forum och fixa lite!


Forum!

Sitter i forum och väntar på att Cornelia ska bli klar inne på synsam. Hon skulle göra något test för att övningsköra osv.
Seen ska vi ta lunch och bara prata!

Sov hos Fanny inatt. Massa godis, mys och gossip girl, sjukt mys. Ikväll ska jag sova hemma för första gången sen i.. Söndags?


Onsdagsmys

Ligger i soffan helt död, är jättetrött.
Kvällen kommer spenderas med myskväll med bästis så det blir nog bra! Sen imorgon ska jag fika med Cornelia och sen kanske hem till Emma på kvällen! :)


Onsdag

Helloo!
Sitter på bussen från älta och ska in till forum nu där jag ska möta upp bästis. Har varit här och fixat mitt hår lite, så nu är det fint igen, haha.
Gårdagen spenderades med min pojkvän. Han bjöd mig på en grekisk restaurang inne på söder och ååh det à så gott!! Haha bästa stället.

Sen spenderades resten av natten framför titanic som gick på tv och godis, hehe.
Nu måste jag som sagt in till forum för att fixa lite saker och fika!


<3


Lever!



Bloggar lite snabbt medans min pojkvän håller på och fixar sig! Måste sen springa till bussen om tio minuter.
Sååå hej! Har varit väldigt upptagen dom senaste dagarna med min pojkvän, vänner, träning, nyårsfest, shopping osvosv.
Idag har jag hunnit med att gymma och sola med Fanny och nu sitter jag hos min älskling som ska bli klar någon gång så ska vi åka in till söder och äta middag på en grekisk restaurang som han bjuder mig på ikväll! Stört mysigt.
Sen sover jag här <3.

RSS 2.0