Midsommardagen

Är ute på landet över midsommar! Kom hit igår och tar tåget hem sen igen på tisdag för måste jobba medan familjen fortsätter till Göteborg, haha kul.

Finns inte så mycket att skriva om när jag är här ute! Allt jag gör är att äta typ:) Haha och träna lite också!


Time for work!

Godmorgon!
Har fixat klart allting tror jag, om en kvart ska jag och min storebror åka iväg och möta upp mina andra två bröder och sen ska vi jobba alla på en cateringfirma typ. Kuul att jobba med mina bröder<3


Fredag!

Just nu sitter jag och tittar på tv/sover. Har varit så seg hela dagen, orkar inte.
Igår firade vi i alla fall att vi fick sommarlov så hela ettan på värmdö drog oss nästan längst ut i älta till flatenbadet där vi spenderade hela kvällen! Det va kul tills vi skulle hem.. Herregud störd natt.


Student!

Sitter äntligen vid en dator och kan skicka iväg ett inlägg, haha. Funderar på att köpa en bärbar efter sommaren, blir mycket smidigare med allt då :)
Igår tog världens finaste Minna studenten! Så jag och Fanny började dagen med att städa och fixa hela deras hus, sen iväg på utspringet och sen upp på flaket för att fira! Hade skitkul verkligen.
Efter det blev det mottagning och stannade där hela kvällen.

Idag tog jag en lång sovmorgon och sen har jag bara tränat! Imorgon är det skolavslutning vilket inte känns överhuvudtaget. Efter det ska jag bara ta det lite lugnt hade jag tänkt och sen på kvällen har jag både flatenbadet och rålis på schemat.. hoppas jag hinner med båda!
Puss!


Fredag, sol och snart sommarlov!

Så dålig uppdatering just nu för att jag har aldrig tid eller ork för att blogga och nu är min iphone inne på lagning också så då kan jag inte göra mobilinlägg. Blivit något konstigt så jag kan inte blogga från ipaden heller så ända gången är när jag sitter framför en dator vilket är..aldrig.
Hej i allafall! Sommarlov nästa vecka och det känns underbart. Avklarade sista matteprovet idag och det var hemsk. Efter det var det vårshow i skolan och sa lite hejdå till alla treor och sen drog jag och solade!
Nuu så är det ju fredag och jag är sugen på att göra något riktigt roligt men vet inte vad än. Ska upp och jobba imorgon bitti vilket är skitsegt så kan kanske inte spååra, hehe men något borde jag kunna hitta på i alla fall!
puss!!

RSS 2.0