Forum!



Sitter och tuggar på ett äpple och ska snart mot bussen! Lekte med kameran lite, älskar att när man blir mörkare i håret så kommer ögonen fram.
Men i aallfaall, blir nog bara lite shopping och fika i forum och sen får vi se vad jag hittar på ikväll!

California king bed



Godmorgon!
Vaknade rätt tidigt av en mardröm som jag inte kan sluta drömma. Har haft den rätt mycket på sistonde, hatar den och vaknar upp lika jävla rädd varje gång. Haha, det har väl egentligen nånting med drömmen att göra men det är jag för rädd för att tänka på också.

Ska träffa Patrizia vid halv ett idag, men tills dess ska jag bara ta det lugnt, fixa mig osv!

Ni är beviset på att äka vänskap faktiskt finns. Fan va jag saknar er





Trötter



Har fixat lite med min nya blogg, men har fortfarande inte riktigt fattat exakt hur man gör men allt än, så håller mig till den här tills allt är klart!
Sitter och lyssnar på en av världens finaste låtar nu, är rätt trött och så är jag lite bränd överallt.

Imorgon ska jag in till forum med Patrizia! Vet inte ens hur länge sen det var jag träffade henne, alltså för länge sen. Är sugen på att köpa lite nya kläder och sånt så det blir bra!

Byter blogg!



Får så dåligt samvete över att jag aldrig kan blogga längre, så bara för det ska jag byta blogg! Haha, till devote.se istället, för där kan man tydligen mobilblogga, och det kan man inte på blogg.se och då kan jag ju slänga in ett inlägg lite då och då även fast jag inte sitter vid datorn! Ska ge det ett försök i alla fall.

Anledning till varför det var mer än en vecka sen jag bloggade är för att jag har spenderat lite tid med Fanny, färgat håret rött (mh, ja asså.. det skulle bli brunt), firat 11 månader med min älskling vilket firades med middag och bio, och dom senaste dagarna har jag spenderat nere vid västkusten med Mattias och hans familj. Legat på stranden, solat, badat, spelat kort, cyklat, pussats ooosv.
Bilade i alla fall hem idag!

Elle och Alma ♥



Blev väckt av Johan vid tjugo i ett imorse, drog snabbt ner till boobadet och hängde där lite med han och stella och mina fina brorsdöttrar. Kom hem, såg att min fina iphone kommit men det blev jättestrul och det slutade med att pappa klippte sönder mitt simkort. Ja, har alltså ingen mobil tills förhoppningsvis måndag! Då borde min iphone funka.

Nu sitter jag och gör ingenting, mattias ska nog komma hit och äta middag med min släkt och sen sova här, men som vanligt är det inte helt säkert.


Me for you - you for me

Haha, gick tillbaka in till sängen för några timmar sen, somnade om och vaknade nu. Eller, mattias fick nästan dra mig upp ur sängen, va så trött!
Nu har han åkt iväg för att handla mat och jag sitter och tuggar på godis.
Vet inte vad som händer idag, om vi skulle till forum eller bara var hemma, om jag skulle sova här eller inte osv! Noll koll!

sämsta morgonen

Godmorgon!
Sitter hos mattias just nu, jag sitter ute och tittar på tv och lyssnar på musik och han sover. Heh. Vi var hos Freja en stund igårkväll, skittrevligt.
Sen skulle vi upp åtta imorse för att åka iväg till västkusten men sen blev det en massa strul och jag orkar typ inte ens skriva det för jag är skitbesviken, haha.
Så nu är vi hemma istället och hans familj kommer hem idag, och jag har legat klarvaken och sur sen åtta. Yey.

My heart is refusing me



Har haft fullt upp dom senaste dagarna så därför har det varit noll bloggning. Har spenderat massa tid med min älskling, lunchat med hans morfar, tagit hand om släkt från Umeå som kom ner och skulle bo här några dagar, spenderat en heldag med min familj på sandhamn, solat, ätit och gått runt i affärer.
Och nu kom jag precis hem och ska förhoppningsvis åka iväg till forum med pappa om min iphone har kommit!

Sen ikväll ska vi äta en stor middag med lite släkt och sen ska jag sova hos min älskling för vi drar ner till västkusten imorgon och spenderar några dagar med hans familj där! Har ingen aning när jag kommer hem igen!
puss

Svar!

Klara om Freeedagsmys:
Vilket gymnasium o linje ska du börja på? :)
Svar: Ska börja på Värmdö gymnasium - sam sam! :)

Måndag



Sitter just nu hemma hos Mattias med honom och Daniel. Eller, jag och mattias kom precis hit, hans mormor och hennes kille (gubbe? jag fick tydligen bara kalla honom gubbe) bjöd oss på restaurang! Skitmysigt.
Ska bara vara här tills det slutar regna typ och sen ska jag vandra hemåt!

Myskväll



Är hemma hos Mattias just nu, har varit det hela dagen. Ebba kom ju hem igår så vid kvart i tio tog jag en kvällspromenad med henne! Asmys.
Sen sov jag hemma och drog till Mattias så fort jag vaknade imorse (vilket va typ vid tolv)

Nuu ska vi precis laga middag, vi ska grilla egna hamburgare och sen bara mysa hemma ikväll!

Freeedagsmys

Mattias sitter, ja eller båda sitter och tittar på en skitäcklig skräckfilm, men jag vill inte se den så jag håller mig sysselsatt med datorn istället, så sitter han bredvid mig och tittar på den!
Eeehm, bloggar egentligen bara så att jag inte behöver titta på filmen..
Skaa lägga mig med huvudet i hans knä istället och bara äta en massa choklad så jag slipper titta, hihi.
Vi sitter också och funderar på om jag ska bli brunett igen. Jag är nästan sugen på det och vara det året ut. Kanske nästa år också, och han säger ju inget annat än att jag är snygg i båda -.-.
Niii får gärna hjälpa mig och skriva om ni har någon ååsiikt, hih!

Mattias hälsar!

Sitter hemma hos min älskling just nu, vi åt nyss tacos till middag och nu sitter vi och tittar på scooby doo, äter massa godis och chips och bara myser. Sover här ikväll också, men det kanske ni förstod!
Imorgon ska vi typ in till forum bara för att jag vill ha nya underkläder, hihi

Jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen



Sover hemma ikväll igen, så sitter i myskläder nu, äter kladdkaka och hoppar mellan tvn och datorn, skitmysigt faktiskt. Har inte haft en sån här kväll på flera månader.
Idag har jag även varit och hälsat på min nya fina brorsdotter dåra. Jävlar va hon är fin, min skatt. Tre dagar gammal, min älskling. Fick även spendera tid med min ögonsten Alma! Mina bröder och brorsbarn är fan det finaste som finns i mitt liv (och min älskling, hihi)

Åkte sen med mina föräldrar till um och sen åkte vi hem, gjorde inget speciellt och det är typ det jag ska göra ikväll!
Imorgon ska jag dock till min älskling så fort jag vaknar och vara där!

And you tell her that the only way her heart will mend, is when she learns to love again



Gjorde ett löjligt försök till att sola imorse när jag vaknade, och visst det kanske var sol, men frös ju sönder ändå.
Sitter och gör ingenting nu, ska om några timmar åka iväg till Johan och titta på min nya brorsdotter Elle som föddes i förrgår!
Sen ska jag vidare till um och sen kommer jag nog hem igeeen!

Hemma

Sitter hemma hos mig själv just nu, drog från Mattias för ett litet tag sen. Har bara suttit och pratat med Jacob som kom hem från Grekland inatt och ätit lite. Ska sova hemma ikväll också, första gången på.. ett tag.
Både skönt och tråkigt!

älskling

Sitter hemma hos min fina pojkvän som står och lagar middag till oss, hihi. Efter det blir det film - Dum och dummare som börjar om en kvart, och till det har vi två påsar chips, dip, läsk och en påse godis som va så full så den nästan inte ens gick att stänga! Japp, det är bara jag och Mattias ikväll!

Again




Bättre sent än aldrig? Haha, bilder från när jag och min älskling va på landet i alla fall.
Väntar fortfarande på att pappa ska komma hem, så egentligen gör jag ingenting alls, men sitter och pratar med Patrizia på facebook så det är lungt ändåå!


Vad vore jag, utan dina andetag?



Godmorgon!
Vaknade för någon timme sen, har bara degat sen dess. Pappa kommer hem snart och då ska vi åka in till forum! Pajjade min mobil igår så nu behöver jag en ny.
Gårkvällen spenderades hos Mattias med skönt folk. Dock behövde jag vara hemma tolv, men det gjode innggeenting för mig eftersom det va lite knazz. hihi.

Ska förmodligen sova hos honom i alla fall ikväll också! :)

10 juli

Goodmorgon!
Sitter hemma hos min älskling som drog iväg till hemköp med danne precis för att köpa något. Gårkvällen spenderades här med Mattias och hans grabbar. Några drog och jag, Mattias och Danne drog vidare till donken, kom hem, sov.
Vaknade upp och såg att vädret sög. Så det va ju lite trist. Tänker göra nudlar och vänta på att killarna kommer hem igen! hihihihi

Hos Mattias

Sitter hemma hos Mattias just nu. Han drog någonstans, tror han skulle träffa Danne, vi började bråka så jag var inte intresserad, hehe.
Annnnaars har jag det bra! Vi sov hos mig igår igen, satte på en skiiiitäcklig skräckfilm som jag inte ville se klart när det var mörkt ute, tittade klart på den imorse.
Städade huset lite eftersom mina föräldrar kommer hem idag och sen har jag bara degat hos Mattias!

Jag vet hur du ser ut i inga kläder



Hade lite folk över igår, gjorde väl inget speciellt egentligen. Det va lite bekanta och några av mina närmsta. Mattias sov över, jag somnade på golvet, och det va fan skönt.
Vaknde upp imorse, ville sova lite till, kunde inte, gick upp och gjorde nudlar, Mattias drog hem, jag mötte upp bästis och la oss nere vid bagarn och solade i några timmar.

Gick hem igen, upptäcker att jag har tappat bort min tjockis, hoppas mamma har slutat läsa min blogg för annars ligger jag illa till (ska hitta honom nu!!!), fixade mig och ska snart till Mattias för att hans familj bjuder på middag och sen sover vi här!


Jag glömmer aldrig bort vad du gjort




Kom precis hem från en powerwalk med Fanny! Fan va skönt det va att röra på sig.
Och nu ska jag typ ta världens längsta dusch.
Sen skulle mattias sova hos mig ikväll eftersom det värsta som finns är att sova ensam (speciellt när jag har hela huset för mig själv, är så mörkrädd så skulle typ gråta mig till söms) men sen kunde han ju självklart inte så jag sover hos Fanny istället! Hon ska upp och jobba imorgon vid 7 men det är fan bättre än att sova själv.

Så nu ska jag bara duscha och sen dra mig iväg dit! Puss

Saknar min storebror som är i Grekland :(



Det går inte att ladda in några bilder från kameran vilket är en stor anledning till varför jag aldrig bloggar längre. Har ju massa bilder som jag vill visa er, och så funkar det inte, och då blir jag bara sur och bloggar inte överhuvudtaget. Men ska försöka lite smått ibland ändå. Både med bloggningen och bilderna.

Jag har spenderat några dagar på landet med mina föräldrar och min älskling. Inte gjort ett skit förutom att äta och sova typ, jag och mattias tog tåget hem idag och nu ska jag alldeles strax dra mig ut på en powerwalk med Fanny!

The scars of your love remind me of us, They keep me thinking that we almost had it all



Är lite småsur för det går inte att ladda in bilder till datorn, och då känns det inte heller så taggande att blogga.
Jag har i alla fall bott hos min pojkvän torsdag-söndag eftersom hans familj var nere vid västkusten. Och vi har typ inte gjort ett skit, haha. Eller jo, ätit. Som vanligt.
Tony kom förbi en kväll också och igår kom ebba förbi en stund och kollade på film som vi hade hyrt! Mys

Nu är jag hemma själv en liten stund med sen kommer min älskling hit igen och ska sova här inatt, sen drar vi ut till mitt land imorgon och kommer hem på onsdag igen!

Hej uppdatering!

Jag är medveten om hur dålig uppdatering det är här i bloggen (typ.. mer än en vecka sen jag bloggade nu?) meen jag har varit fast i Haparanda tills onsdag och sen dess har jag bott hos min fina pojkvän.
Är hemma hos honom nu, vi ska precis laga lunch och sen bara fortsätta mysa.
Bor nog här tills imorgon och då sover han hos mig och sen drar vi ut till landet! Så nu är ni uppdaterade för några dagar till. hehe, det bättras snart! pussss

RSS 2.0