Crash into me


saknar min fina flicka

Är trött som ett as men har bestämt mig för att jag ändå inte kan gå och lägga mig innan nio. Hehe. Sov hos Emma inatt! Hade myskväll igår med mina brudar plus några killar från klassen, stört mysigt. Sen va vi några som sov kvar!
Idag drog jag in till forum efter skolan och tog en fika med Freja! Fin tjej.

Nu har jag suttit lite smått och pluggat till matteprovet imorgon men jag lär mig ändå inget för att jag är så trött. Vi får ta det imorgon istället typ fem minuter innan! Haha

We can collide



Är så sjukt trött! Sitter och ska försöka börja med ett ton plugg som ska in ikväll. Mådde inte heller så bra idag, hade vääldigt ont i magen och huvudet så drog hem när det var ungefär två timmar kvar av dagen!
Nu måste jag verkligen sätta igång med plugget och sen ska jag bara ta det lugnt.

Imorgon är det lång, skittråkig dag i skolan och sen ska jag sova hos min fina Emma!

Seg

Ligger i soffan och bara tar det lugnt, äter choklad osv. Måste sen plugga massor!
Men sen blir min kväll bra igen när min pojkvän kommer hit och sover här.

Fast är på feett dåligt humör just nu


Don't give up on me know



Okej nu försöker vi igen! Är lite upptagen med skolan, pojkvännen, träning och vänner så alllt som blir kvar blir över till sist.
Sitter just nu med min katt i knät och ska snart gå upp och fixa mig. Ska möta upp My och Angelica i slussen tjugo i sju för att sen dra hem till Felicia och ha tjejmiddag med mina bruuudar!

Vi drar nog ut efter det så jag är taggaddd! Imorgon blir det in till forum med Fanny och sen sova hos min älskling!

Someone like you



Har suttit barnvakt både fredag och lördagkvällen! Lite halvsegt men jag tjänade pengar på det så. Har också hunnit med att vara inne i stan med Fanny för shopping och idag ställde jag klockan på halv åtta (!!!) bara för att komma tidigt till min pojkvän och forstätta sova där. Va inte hemma förren två inatt så det var lika bra att sova hemma och komma till honom på morgonen sen, för er som tycker det låter konstigt att jag inte sov hos honom istället.

Sen idag har jag också umgått lite med min fina Fanny. Imorgon är skola som gäller igen och efter det har jag inga planer!

Leave



Är rätt nere så orkar egentligen inte skriva något. Hade en tuff dag igår och idag är den nästan ännu sämre. Drog hem till Mattias några timmar efter skolan. Nu ska jag sätta mig med världens bästa storebror som har köpt choklad till mig för att jag är ledsen. Haha så söt.

Imorgon är det skola och sen barnvakt som gäller. Sen kanske det är fest med mina brudar!

Sovmorgon?



Haha ååh orkar inte. Har försovit mig flera timmar, måste ha stängt av klockan eller något. Började i alla fall för en och en halv timme sen och har lunch om en halvtimme så nu kan jag ju ändå dega lite extra och sen ska jag möta upp Agata inne i gullmars för snabb lunch!

Går sen till tjugo i fem idag, äckligt segt. Sen har jag i alla fall inga planer!

Let me tell you why i would die for you

Är så sjukt trött! Drog ju direkt till gymmet efter skolan och körde skithårt i två timmar. Känns sjuukt bra nu! Har lämnat in lite plugg och nu ska jag bara slänga mig i soffan framför tvn. ÅÅÅHh så skönt det ska bli!


I'm sexy and i know it

Drog mig hem till Fanny igår efter skolan. Färgade mitt hår mörkare, åt choklad och pratade skit. Drog mig sen hemåt och degade lite och sen lite spontant sådär bestämde sig min älskling för att sova hos mig, så han kom hit, vi åt godis, tittade på tv och myste.
Världens finaste


Got to love you

Godmorgon!
Sitter och segar och väntar egentligen på att klockan ska gå lite snabbare så jag får dra mig iväg till skolan. Haha, vet hur det låter men alltså.. jag gör ju ingenting förutom att väntar på att jag ska gå, så. Börjar kvart över ett idag och slutar halv fem! Ska typ bara ha någon föreläsning om medeltiden.
Sen ska jag till gymmet med Ebba!




Colorblind



Har varit en asseg söndag, så sjukt skönt. Blev väckt av massa pussar vid halv tio imorse. Sen hade Mattias laddat ner någon zombie serie som vi låg och tittade på till halv två typ. Drog hem, duschade och sen iväg till Fanny där vi har legat i hennes säng med tända ljus och lugn musik och pratat.

Tänkte strax gå och lägga mig, ska möta upp ryssen i slussen imorgon och sen går jag i skolan till halv fyra! Har inga planer efter det, skulle vilja träna. Ska försöka uppdatera mer imorgon! puss

Flume



Uppdateringen suger, ja jag vet, det börjar väl bli en vana.
Har fullt upp med skolan, nja okej egentligen inte men tänker köra på den ursäkten ändå! Har faktiskt försökt att blogga flera gånger från mobilen men det går inte att ladda upp bilder längre så då känns det rätt trist.
Men.. ja, hur som helst!

I fredags var det fest hos Fredrika. Men kvällen slutade med att jag åkte hem till min pojkvän istället efter en liten stund. Var även med honom igår, sov där inatt och nu har jag precis kommit hem från Fanny! Mår så sjuukt illa eftersom vi verkligen har grävt i oss chips, glass, cola och risen. ÅÅÅH vill spy. hehe

13 månader

Är så sjukt kär. Du är det bästa som någonsin hänt mig. Jag älskar dig


Helt slut

Ligger i soffan med Musse i knät och halvkollar på tv.
Har varit en låång dag i skolan med bara sega lektioner. Drog mig sen in till gallerian och tog en fika med Patrizia!

Är skittrött, skönt att jag inte har något plugg i alla fall.
Imorgon slutar jag halv fyra men ska simma med klassen.. Ångest. Efter det ska jag till gymmet också!


I'll be okay

image description

* (*) om Puss: Vart har du köpt toppen på bilden, verkar skitsnygg!
Svar; Även fast jag vill ta åt mig äran och säga tack så mycket så är toppen inte min, haha. Utan min fina vän Emmas! Så jag har inte så stor koll på vart den är ifrån faktiskt, kan ju alltid höra med henne imorgon!

Sitter hemma i morgonrock och gör absolut inget förutom att lyssna på bra musik. Dagen har varit helt okej, har inte varit på dåligt humör men typ lite nerstämd. Ingen energi liksom. Ikväll blir det desperata hemmafruar och bullar med mamma! Sen imorgon är det skola från halv nio till tjugo i fem och efter det ska jag åka in och ta en fika med Patrizia!


25/8-10

Godmorgon! Sitter på bussen på väg till skolan. Sov hos min pojkvän inatt! Asmysigt, precis det jag behövde.
Svårt att lämna honom imorse dock :(

Går i alla fall bara 10 till 3 idag! Har bara en lektion också, sen efter det vill jag verkligen gymma! Får se hur jag gör


Min tjockis <3

Såhär ser min kväll ut för tillfället! Har min tjockis i knät och tittar på 2 1/2 men.
Ps. Älskar min bästis. Ds


Söndagsmys

Ligger och tittar på tv med mamma, eller kan väl inte säga att jag tittar så mycket.
Har hunnit med en promenad med Fanny och sen även varit hos Mattias en snabbis.

Är godissugen men Fanny vägrar följa med och jag har väl bytt om till myskläder.


Puss

Har tagit en lång dusch och fixat mig och försöker få Mattias att svara så jag kan träffa honom! Hehe


Söndag

Sitter i bilen på väg hem! Eller vi är nästan hemma, ska bli såå skönt att bara få komma hem och hoppa in i duschen! sen måste jag hinna med lite plugg, ta en promenad med Ebba och träffa Mattias för att få min mobil laddare som jag glömde där.

Imorgon är det skola till halv fyra tror jag och sen är planerna att jag ska till solna med emma!


God natt!

Uppdaterar så mycket bara för att jag har så tråkigt. Eller, ligger i sängen just nu och vill bara sova så jag får åka hem sen, hehe.

Har inga stora planer för nästa vecka, blir så tråkigt. Funderar på att dra med mattias på bio någon gång i veckan typ! Nästa helg ser jag i alla fall fram imot, kommer nog bli sjukt kul!

Just nu


:(

Har så sjuukt tråkigt! Hatar att vara på landet när man vet hur mycket som händer hemma, haha.


Sometimes it last in love but sometimes it hurts instead

Såg att inlägget som skulle kommit in igår publicerades idag istället, ajaa.
Sov hos min älskling inatt! Vi satt och spelade spel igår och bara myste, haha skitkul spel!

Just nu sitter jag placerad i soffan ute på landet och bloggar från mobilen! Åkte ut hit med familjen imorse och åker hem imorgon igen!


Fredag!

Slutade kvart i tolv idag eftersom man fick gå efter man skrivit klart italienskaprovet soom gick sådär va.

Ligger just nu och tittar på tv och väntar att min älskling ska komma hem från skolan så jag kan träffa honom! Ska sova hos honom ikväll och sen ska jag till landet imorgon


RSS 2.0