Jag vet att jag döljer en sanning






Lite bilder från julafton, hehe. mys


Idag känner jag mig tom! Känns som allt jag gör just nu är att stressa och fixa massa saker så nu är jag tom typ. Vet inte exakt hur det går ihop men i alla fall.
Idag har jag varit i forum och sen i stan med Patrizia. Drog sen direkt iväg till gymmet med Ebba och Fanny och körde 1h och 30 minuter kondition och benpass, och sen när jag kom hem somnade jag.
Fanny sov hos mig, färgade mitt hår och åt massa onyttigt och även fast det var hur mysigt som helst så ser jag ifram mot inatt då jag ska få sova helt själv. Har inte gjort det sen i lördags.

Imorgon ska jag träffa Emma för att sola osv, gymma och kanske träffa Mattias lite snabbt.

Emma ljusberg <3



Hellooo!
Sitter just nu i Solna i världens skönaste morgonrock hemma hos min fina Emma! Hehe. Igåår så sov jag hos min fina pojkvän, efter jag hade haft middag med min fina bror Johan och hans familj!
Va lite med honom idag innan jag drog mig hemåt och direkt iväg till Solna för att fira lite jul med bror med familj x2, Lelle och hans familj alltså!

Sen frågade dom om jag kunde sitta barnvakt åt mina brorsbarn imorgon vid halv nio på morgonen så istället för att åka hem och sen åka hemifrån imorgon bitti vid sju på morgonen så ringde jag Emma som bor 2 minuter ifrån dom och frågade om jag kunde sova här istället!
Så vi har suttit med chips och cola och planerat massor inför nyår!

Julafton



Har haft en jättebra julafton och tänker egentligen inte blogga. Såg bara att datorn stod på så tänkte bara skrva lite snabbt, hehe.
Dagen har i alla fall bestått av mat, fina julklappar och släkt. Min faster och hennes familj och mormor va här. Har fått nästan allt jag önskade mig + en resa till New York och det är ju bara helt grymt bra!

Måste också säga att jag har världens finaste pojkvän och världens finaste bästis som jag också har hunnit träffa idag. Min livsglädje.
Nu ska jag fortsätta kolla på julfilmer med min familj. Godnatt
(kärlek till min fina bror också som precis sa att jag såg ut som en ängel)

Let's go undercover



Helloo!
Har varit en sån sjukt seg dag idag, alltså jag har varit trött.. fast inte trött men seg hela dagen. Mattias sov ju hos mig inatt, mys men sen imorse stängde jag av klockan och somnade om igen så kom 1h försent.. hehe.
Gick i skolan till tre och sen åkte jag in själv till gymmet och körde 1h kondition och ben. Va så sjukt segt det med!!

Kom hem och gjorde stekt ägg och bacon till middag och sen somnade jag. Haha. Nu måste jag plugga eftersom jag har redovisning imorgon i genteknik, sen går jag till tjugo i fem också...

All I need is a time machine






Några bilder från igår!

Jag gör väl ingenting alls egentligen, har sovit lite och bara degat framför tvn. Har ingen aning när min kära pojkvän hade tänkt komma hit men han får väl trampa in när han vill, haha.
Imorgon är det tiisdag. Börjar kvart över tio och sen har jag ingen aning när jag slutar! Efter det måste jag gymma och plugga!

You can hate but never break me

Ligger helt död i soffan och bara tittar på tv. Kom hem för en liten stund sen och det är bara så sköönt att inte göra nånting alls.
Igår va en asbra kväll! Hade julmiddag med mina fina tjejer ända till halv tre inatt. Kanske inte så bra när jag satt och skulle skriva prov i naturkunskap sista timmen och inte hade pluggat något för jag hade varit hos Ebba hela natten. Hm

Ikväll lite senare kommer i alla fall min pojkvän och sover här! Mysigt


This one for you and me



Har massa stress och ångest för jag inte kommer hinna klart dom saker som jag är stressad med, haha. Har pluggat lite men jag kan ju ingenting eftersom jag inte har boken hemma. Tur att jag har världens finaste vänner i klassen som hjälper mig och skickar svar och så <3, guldvärda.

Måste nästan börja fixa mig snart! Om en timme kanske ska jag väl möta upp Fanny för att köpa lite till ikväll då vi ska ha julmiddag hemma hos Ebba med tjejerna! Kommer bli skitmysigt eftersom jag inte har träffat dom sen somras, vissa av dom i alla fall, som typ jessica och lisa :(
Så det kommer i alla fall bli stört mysigt, så får jag glömma bort lite allt plugg jag har!

-





Godmorgon!

Sitter och väntar på att min sjukt sega bror ska bli klar så vi kan åka och köpa gran!
Sen efter det ska vi in till forum och julshoppa det sista och sen måste jag råplugga eftersom jag har prov imorgon i naturkunskap och det har jag självklart inte ens börjat på OCH så har jag glömt boken i skolan..

Sen ikväll är det julmiddag med mina gamla, fina, Ebba, Ellen, Lisa, Jessica och Fanny! Mys.


You told me that they can understand the man I am



Mirror on the wall, here we are again



Sitter hemma och bara myser framför datorn för tillfället. Har precis ätit världens godaste middag och va redan dömätt efter fransk chokladtårta som jag bakade innan så nu är jag dödx2 mätt.
Sitter och trycker replay på en gryyym låt av Lil Wayne och Bruno Mars. Asbra!

Inatt sov jag hos min älskling och va med honom en stund idag också innan jag drog mig hem, bakade och slog in juklappar. Sitter i myskläder och tänker stanna så ikväll. Tror jag i alla fall, kanske drar ut om jag blir utråkad.
Imorgon ska vi köpa julgraaan! och som vanligt är det jag som väljer den så det kommer bli tjock och fin, h3h3.

Heelloo!

Sitter och tittar på "prinsessan och grodan" som går på Canal + just nu! Jättesöt film, haha.
Idaag så har jag gått i skolan till halv fyra! Avklarade det sista provet för veckan så det känns skönt. Dock gick det inte så bra, men! Nu har vi bara tre prov kvar och sen lov!

Men imooorgon, är det i allafall fredag! Slutar fyra och då ska jag hem till min pojkvän och spendera natten där!
(ger en tanke till min morbror också<3)


See how i leave with every piece of you


hihi älskar gamla bilder. Saknar min fina barndomsvän

Håller på att dö snart.. haha. Orkar inte!! Har precis skrivit klart rapporten för genmodifierade organismer som jag satt med i dryg 2h (!!) och nu ska jag börja plugga på provet vi har imorgon i idrott. Eftersom vi hade ett stort prov idag har jag bara varit fokuserad på det och nästan glömt bort det här provet så jag har ju inte ens kollat igenom vad vi har prov på liksom.. haha. Älskar värmdö gymnasium <3. Nä annars så är den skitbra men just nu...

Är riktigt trött också så det gör det ju inte precis bättre. Har godis vid mig så klarar mig nog några timmar till i allafall.

VGY <3



Har så sjukt mycket i skolan nu så är både stressad och trött. Hela tiden. Men idag har jag i alla fall avklarat ett stort prov i politik så det känns skönt att det är över! Nu måste jag bara skriva en rapport i naturkunskap som ska vara inne ikväll, kommer ju få sitta i flera timmar med den.. menmen, sen måste jag plugga också för nytt prov imorgon + ska läst massa sidor i historia.

Meeeen, det är i alla fall allt för den här veckan! Haha, eller jag kanske har prov på fredag också. Och sen nästa vecka har jag två prov och hålla tal för klassen. Förstår ni att jag längtar efter lov?

Onsdag

Godmorgon!
Är lite seg, sitter på mattelektion just nu men ingen gör ju nånsin nånting.
Åkte hem till min pojkvän igår efter skolan, han hjälpte mig plugga och sen sov jag där.

Njä orkar inte blogga, haha lägger in en bild på min fina My istället


Seeegt

Är så sjukt uttråkad! Har suttit här nu i en och en halv timme och är långt ifrån klaar. Har cola och polly med mig i alla fall, hihi då blir allt bättre.

Har ingen aning när jag slutar idag men det är väl typ runt tre! Efter det ska jag hem till min älskling så ska han hjälpa mig plugga!


Bra morgon!

Haha skämt åsido. Morgonen suger. Ska egentligen inte ens vara vaken nu men istället sitter jag helt ensam på sjukhuset. Haha inget farligt dock, ska bara ta lite tester! :)

Får se när jag blir klar här, måste i alla fall vänta till tio och efter det åker jag till skolan!


I was born to tell you I love you



Hela min kväll har bestått av plugg! Har prov på onsdag i politik, och på torsdag i idrott ( fast det har jag försig inte ens börjat på än) men sen har jag också något imorgon också i svenskan så har fixat klart allt det! Har gjort allt jag skulle ikväll i alla fall, så nu sitter jag bara framför datorn och försöker ladda ner massa appar igen till iphonen eftersom jag var tvungen att uppdatera den och då raderades ju allt.. och nu minns jag inte ens vilka appar jag hade.. hehe

Imorgon är det skola från 10.15 till.. någon gång. Ingen aning när vi slutar faktiskt! Sen ska jag nog till gymmet!

Let me light up the sky

Har varit hemma någon timme kanske, om ens det och bara tagit det lugnt. Varit en seg måndag idag, men började med lucia och det va jättemysigt och sen fick vi sluta en timme tidigare så det va ju bra.

Ikväll måste jag plugga massor! Har sjukt mycket prov och inlämningar nu innan lovet :(

Lägger in en bild på min fina bästis istället som får mig på bättre humör än plugget


Seg!

Helloo :)
Är helt slut i kroppen och jättetrött i huvudet. Igår va det fest hos en kompis men det va väl inte såå kul från mitt håll så jag drog mig vid ett och gick hem och sov hos min pojkvän istället.

Idag har jag varit i forum med Ebba och julshoppat! Sen efter det drog vi direkt till gymmet och körde 1h och 45 min! Kvällen kommer spenderas med mat, godis (hehe), lite plugg och tända ljus!


Lördag

Hejhej hej!
Sitter hemma, tittar på tv och dricker cola light just nu. Kom hem för kanske en halvtimme sen, har varit i forum med bästis i fleera timmar och köpt massa julklappar och fikat!

Nu ska jag äta lite middag snart och sen ska jag till Fanny med Freja, fixa oss osv och sen blir det utgång senare ikväll! Astaggad.


Julshoppa

Ska snart in till forum med Fanny och julshoppa och fika! Jättemysigt.
Måste få lite julkänsla så det kanske funkar! :)


Baby

Kom precis hem och sitter och bara tar det lugnt just nu. Är så himla seg!
Spenderade min natt hos min älskling, jättemysigt. Verkligen saknat honom.

Nu idag ska jag nog dra med mig min storebror in till stan för att julshoppa! Och sen ikväll får vi se vad som händer. :)


Godnatt!

Är så sjukt godissugen så står och steker skinka just nu. Haha det är jättegott och salt, så mitt godissug borde försvinna.
Sen ska jag sätta mig och äta det framför tvn med min storebror och sen ska jag sova!


Fina vänner

Helloo!
Ligger och tittar på tv och bara myser med min katt, är jättetrött. Drog in till forum efter skolan och fikade med Fanny, emma och Ebba. Jättemysigt, satt där i flera timmar och bara pratade.

Vet inte varför jag är så trött men ska gå och lägga mig tidigt idag. Inte plugga eller nånting. Imorgon har jag prov i italienska men det är muntligt så det kan man ju inte riktigt plugga på.. :)

Min fina vän


I'm gonna marry the night



Är nyduschad och ska typ snart gå och lägga mig. Eller orkar inte vara vaken för det är bara massa bråk dåå.
Gick i skolan till tjugo i fem idag och sen drog jag in till forum med mamma. Köpte lite nödvändiga saker som mössa, halsduk, torrshampoo osv. Sen drog jag vidare till gymmet och körde slut på mig själv där en timme! Skönt.

Imorgon går jag till halv fyra och sen ska jag in till forum och ta en fika med Fanny, Emma och Ebba! Länge sen man träffade dom tjejerna, Ebba och Emma alltså.

JULERBJUDANDE PÅ HÅRFÖRLÄNGNING

Tänkte tipsa er lite här! Lajs som fixade mitt hår för en vecka sen har nu julebjudande på hårförlängningar.

För de som gör sin förlängning innan 24/12 så kostar isättning utav hår ENDAST 900 kr och håret betalar ni i februari eller på avbetalning utan extra kostnader.
Passar bra för de som vill vara jul & nyårsfina och ända in i vår!
uttagning ingår!
äkta löshår i asiatisk riktigt bra kvalité!
hon har gjort löshår på bla: PAOW
och färgar och klipper bla: Cathrine holst
kontakt: [email protected]

Och det här är billigt med tanke på att det finns flera stycken som tar för minst 3000! Hon är skitduktig och jag är verkligen jättenöjd med mitt. Ser äkta ut, känns ingenting och är bara skitsnyggt!

Här har ni hennes blogg som jag tycker ni ska besöka för att ta reda på mer - http://lajseiiy.blogg.se/

http://lajseiiy.blogg.se/images/2011/hrfrlngning-malin_169639374.jpg
http://lajseiiy.blogg.se/images/2011/linnfreefter_174150462.jpg

Hurtigt!

Är helt slut i kroppen och vill egentligen bara sova, men jag är liksom inte så trött, haha. Ligger i sängen i allafall och smsar med min älsklig så blir väl det snart.
Idag har jag varit så jävla duktig!!

Först skola till halv tre ungefär, sen drog jag mig in till forum och tog en fika med min underbara Patrizia! Och sen drog jag till gymmet, körde 1h styrka, sen 1h intervallträning och sen 1h styrka igen. Är så sjukt trött nu!! Köpte sen med mig thaimat hem.
Imorgon blir det skola till tjugo i fem och sen ska jag nog till gymmet också!

-och till er som är sugna på att fixa håret, hårförlängning till ett skitbra pris osv, kolla in här imorgon då så ska jag tipsa om lite julerbjudande hos lajs som fixade mitt hår! Hinner inte det nu. Puss


Krossa alla fönster

Sitter och tittar på tv och funderar på att gå och lägga mig. Är jättetrött faktiskt!
Kom hem från Mattias för två timmar sen typ, har bara degat framför tvn sen dess.

Imorgon går jag i skolan till kvart över tre tror jag och sen ska jag träffa Patrizia! Fika och planera nyår. Sen ska jag gymma. Orkar verkligen inte, men måste. Mamma är i allafall med mig den första halvtimmen så då tänkte jag kötta kondition och sen köra vidare själv en timme styrka armar och mage!


Jag älskar dig

Hade världens sämsta dag idag! Blir typ alltid så när jag börjar dagen med särmatte. Hehe. Men sen blev det bara ännu värre så Fanny fick sitta och ta hand om mig på lunchen.

Sen kom min fina pojkvän till min skola och tog hand om mig så åkte vi hem till honom istället. Va lite med hans mormor som var här och sen laddade han ner en av mina älsklingsfilmer som han verkligen hatar bara för att göra mig glad!
Resten av kvällen har vi ätit, busat med hans lillasyster och sen får vi se om jag kanske sover här!
Världens bästa pojkvän har jag i allafall.


Julshopping

Sitter på bussen just nu på väg in till forum där jag ska möta upp Fanny! Va verkligen hem från Mattias, andas ut i tre sekunder och sen dra igen, haha!

Ska äääta när jag kommer till forum. Har inte gjort det på hela dagen så är jättehungrig nu! Sen blir det bara lite julshopping och fika tror jag! :)


Söndag

Trött och osminkad! Ligger i min pojkväns säng medan han sitter här bredvid mig och spelar.. Hehe.
Ska väl vara här ett litet tag till och sen tänkte jag dra mig iväg till gymmet!


Min bästa

Helloo!
Ligger just nu i min pojkväns säng och håller på och laddar ner film!
Kom hit tidigt imorse och sen åkte vi in till forum, åt lunch och försökte julshoppa lite! :) fick inte med mig nånting hem..

Men men, åkte sen hem till Mattias igen där jag ska spendera natten!


We have the same holes in our hearts, you and me


Min fina ryss

Helloo!
Kom precis hem och ligger nu i sängen och tänkte strax sova :)
Har suttit barnvakt hela kvällen, eller aah.. Alma somnade nästan på en gång så jag och angelica hade myskväll istället med massa skitsnack, onyttigt och film!

Nu ska jag soova och sen ska jag upp tidigt imorgon för att spendera hela dagen med min pojkvän!


FRIDAY!

Blir väldigt mycket mobilinlägg nu märker jag, men det är mycket lättare och skönare än att gå upp till en riktig dator och blogga, hehe.

Kom i alla fall precis hem och sitter och tittar på tv med min katt i knät! Tänkte snart göra tidigt middag eftersom halv sju ska jag vara i finntorp för att sitta barnvakt. Sen lite senare kommer Angelica dit så ska vi bara ha myskväll i lägenheten efter Alma har somnat!


Godmorgon!

Ska snart gå till bussen men hade lite tid över så.. Går till tio i fyra idag! Sen drar jag mig hem direkt och åker sen vidare till finntorp för att sitta barnvakt hela kvällen. Segt att min fredag går åt men min brorsdotter är ju världens finaste så!
Hööörs seen!


Hårförlängning!

Kom nyss hem och har precis slängt mig i sängen för att försöka sova! Gick i skolan till halv fyra idag och efter det åkte jag och bästis ut till älta för att fixa mitt hår! Skithärlig tjej som håller på att utbilda sig till frisör och gör då hårförlängningar på sidan om! Blev skitsnyggt och jag är jättenöjd verkligen!

Blev pyttelite plugg och har rääätt så mycket ångest eftersom jag både har prov och redovisning imorgon som jag verkligen inte kan!
Sen blir det att sitta barnvakt åt min brorsdotter på kvällen



RSS 2.0