Things you swear you do before you die



Kom precis hem från skolan, hatar onsdagar, är alltid hemma vid halv sex på kvällen. Och så har vi bara tråkiga teorilektioner hela dagen! Well well, nu ska jag slänga i mig lite middag och sen ska jag iväg till gymmet med mami!
Sen imooorgon så ska jag ju fixa håret efter skolan. Pepp. hehe nämen är astaggad på det faktiskt! Tror det kan bli jättefint.


Doesn't mean I'm lonely when I'm alone



Idag har jag varit själv, hemma hela dagen! Mådde inge bra igår och har inte heller mått bra idag så stannade hemma hela dagen. Nu är mormor här eftersom hon fyller 76 år idag, så vi har ätit middag och sen ska väl hon sova här tror jag! Jag ska bara ta det lugnt ikväll och vila upp mig för skola imorgon.
Seen imorgon har jag inget planerat, på torsdag ska jag fixa håret! Sätta in extensions osv, blir nog skitbra :)

Är på lite dåligt humör, men vafan, börjar ju bli van eftersom det är samma respektlöshet gång på gång.

Levels


Imorgon fyller min fina mormor år

Heello!
Har nyss kommit hem från min storebror för min brorsdotter fyllde 4 år idag! Min fina Sienna. Gick i skolan från tio i åtta till halv fyra idag så är rätt slut just nu. Är rätt hängig också så imorgon ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Eftersom det är tisdag har vi inga lektioner imorgon utan ska bara kolla på film hela dagen så det gör inget!

With ur love



Gör ingenting alls.. sitter bara och degar och jag vet inte. Imorgon ska jag till skolan mycket tidigare för att vi måste filma en sak till ett projekt till skolan. Ska möta upp My och köpa kaffe så får hon få mig på bra humör tills vi har kommit till skolan, gör känner på mig att jag kommer vara skitsur att dom tar ifrån mig min sovmorgon.. hehe.
Sen går jag till halv fyra och sen åker jag in till Solna och hänger lite med mina brorsbarn för Sienna fyller 4 år så senare kommer släkten dit, men kändes så onödigt för mig att åka hem emellan så drar dit direkt!


What doesn't kill you


Min fina brorsdotter Elle


Helloo!
Igår fyllde min bror 19 så jag var upptagen hela dagen med att baka, ge honom presenter, städa och umgås med hela stora familjen som kom (mina två andra bröder med deras barn + mormor) och sen senare på kvällen drog jag mig till min pojkvän och spenderade natten där!
Idaag åkte vi iväg på julmarknad med hela Mattias familj, både kallt och mysigt. Sen åkte vi hem till honom igen, va där och degade lite och bara hade en perfekt söndag!

Sen när jag kom hem drog jag iväg till gymmet med mamma och nu sitter jag och har ångest för att min klocka kommer ringa 05.45 imorgon när jag egentligen börjar 09.50. FML.

Våra brister gör oss till människor



Sitter hemma och är bara sur, trött, ledsen, slut. Orkar bara inte riktigt med just nu bara.
Inatt sov jag hos Fanny och det var grymt! Hade myskväll till en början, gjorde sen något annat och kom sen hem och somnade.
Idag har vi varit i stan, fixat hennes hår och fikat, sen kom jag hem och sov några timmar och nu vill jag bara skita i alla för allt ska vara så jävla jobbigt hela tiden. He he måste ju få klaga lite också, är ju trotsallt min blogg.

Imorgon är det fredag - skola. Jag går bara till tio över tolv och sen ska jag inte göra ett skit. Eller så ska jag festa, har inte bestämt mig än.

Hej bästis

Sitter på Fannys badrumsgolv just nu och väntar på att hennes hår ska bli klart, jag har precis färgat hennes utväxt.

Annars så har jag gått i skolan idag till tjugo i fem, åkt in till forum med mamma för att peka ut julklappar, tillbaka in till stan för att äta middag med Fanny och nu är det gossip girl och chips som gäller och sen sover jag här! Lediga imorgon ju


22 november

Hello!
Kom precis hem från gymmet och sitter helt slut i soffan. Tänkte snart gå och laga middag, pyttipanna med stekt ägg och rödbetor, haha så gott!
Sen ska jag bara vara hemma ikväll och ta det lugnt. Igår vid tio tiden drog jag mig iväg till Mattias och sov där inatt!

Imorgon är det skola till tjugo i fem och efter det ska jag hem till fanny, fixa lite och sen ska vi dra ut och äta!


Trött

Är jättetrött, orkar inte vara det, haha. Ska hem till Mattias vid nio typ och sova där inatt, börjar hyfsat sent imorgon så det är mysigt att bryta av lite!

Sen på torsdag har vi studiedag så på onsdag ska jag och Fanny ut och äta och sen bara mysa och sova hos henne


When we go we go together

Sitter hemma, har precis bakat en äcklig kladdkaka, haha och sitter nu bara och tar det lugnt framför tvn. Hade världens skitdag idag i skolan, va på dåligt humör bara, blev lite bättre sen efter lunch och sen gick jag hem vid två!

Senare ikväll kommer min pojkvän hit och sover hos mig, tror jag.


Söndag

Kom nyss hem från gymmet, är alltid så sjukt sugen på salt efter jag har gymmat så stekte upp två ägg och skinka, såååå gott.

Ikväll ska jag bara vara hemma, äta god middag och godis, hehe. Skola imorgon, måndag. Det suger ju!


In love with love



Har blivit sjuk igen.. eller, ja, va ju egentligen aldrig riktigt frisk men ändååå. surt.
Igåår va jag hemma hos Freja med massa människor, nya som gamla. Nämen det va kul! Bestämde mig sen under kvällen för att sova hos min pojkvän så han och jag tog en nattpromenad hem sen, åt nattmackor och sen somnade direkt.

Har varit med honom en liten stund nu imorse men drog mig hem rätt snabbt för han skulle iväg, så nu sitter jag bara och tar det lugnt. Borde träna idag men orkar verkligen inte.

When you call my name

Har precis kommit hem, sitter och bara tar det lugnt framför tvn, jätteskönt faktiskt.
Ikväll blir det förmodligen så att jag drar hem till Freja och sen får jag se vart jag spenderar natten!


IKEA

Sitter just nu på IKEA och väntar på att få mat! Sov hos Mattias inatt, drog från honom vid halv elva imorse och åkte med min familj för att köpa ny bil! Eller i alla fall bestämma oss för vilken vi ville ha, tror det blir den på bilden!

Sen är vi här då för att köpa ny säng till jacob och jag vill även ha nya saker till mitt rum!


Follow me

Helloo!
Sitter och tittar på tv, kom hem från skolan för typ en halvtimme sen! Har världens bästa klass, mådde inte så bra idag och verkligen alla tog hand om mig <3 har världens finaste tjejer också.

Idag är det freeedag! Får se om jag drar ut senare och möter upp mina tjejer men just nu är jag taggad på hemmakväll.


17 november

Helloo!
Sitter och tittar på en film med mamma som går på tv, ska snart äta middag, lax <3. gick i skolan till halv fyra och efter det drog jag in till gymmet och körde massa kondition och ben!

Ska bara duscha och plugga lite ikväll men annars blir det inget speciellt, skönt.


Onsdagkväll

Sitter och tittar på tv med mamma och har precis slängt i mig middag!
Gick i skolan till halv fem idag och efter det åkte jag hem till Mattias där jag har varit tills nu. Mys

Imorgon blir det skola och sen gymma!


Trött

Har tagit en kall men mysig promenad med Fanny och tittat på desperata hemmafruar och nu sitter jag och tittar på något tråkigt på tv och försöker bli trött.

Imorgon går jag i skolan till drygt halv fem, ska luncha med min barndomsvän Therese och sen efter skolan ska jag träffa min fina pojkvän!


Elegi

Sitter med min tjockis i knät och tittar på tv. Haft en helt okej dag, italienska hela dagen ju. Har inga planer för ikväll heller, saknar min pojkvän lite


Språkdag :(

Godmorgon!
Sitter och degar och ska snart möta upp Fanny för att åka till skolaan. Har italienska hela dagen och jag hatar ju verkligen det, så ja.. Det är drygt.

Får se sen om jag antingen åker hem efter skolan eller till mammas jobb och jobbar extra!


Min värld i en bubbla

Såg nu att det gick att ladda upp bilder även fast jag mobilbloggar, så det va ju bra!
Sitter och halvt tittar på tv och äter choklad, rätt skönt att bara vara hemma faktiskt.

Imorgon är det tisdag och vi har språkdag hela dagen. Så jag har italienska från 10.15 till 15.15. Mamma har mutat mig för att jag ska gå till skolan! Haha hatar italienska :(


Måndag

Det får bli ett sånt här tråkigt inlägg nu för mobilbloggar och det har ju hänt något konstigt så kan inte ladda upp bilder här..

Inatt sov jag hos min pojkvän! Va skiitsvårt att lämna hans famn imorse och gå upp vid sju, meen sen gick dagen rätt snabbt! Åkte in till forum efter, köpte present till min storebror och köpte en ny jacka! Gryymt


25/8-10



Är hemma hos min fina pojkvän just nu. Vi har suttit ute i hans jacuzzi ett tag och nu ska vi mysa ner oss i sängen och titta på en film som handlar om andra världskriget. Både han och jag älskar sånna filmer!
Sover här sen, och imorgon börjar jag tjugo i nio. Dö.

Fars dag



Hellooo!
Har precis kört ett styrkepass här hemma så är helt slut, ska hoppa in i duschen! Igår satt jag barnvakt till halv två och sen va det bara hem direkt och sova. Idag sa jag bara vara hemma! Kommer nog bli rätt skönt, eller klockan är ju redan tio i tre så.. heh.

I am titanium



Heeej!
Har så sjukt ont i huvudet och är bara allmänt seg. Sov hos Mattias inatt så va med honom en stund idag innan jag drog mig själv hem, bokstavligen drog mig själv, vilade en liten stund hemma och sen åkte jag iväg till forum med mami och fick med mig hem ett par nya jeans! Får förhoppningsvis min fina vinterjacka från Zara imorgon också, hehe.

Nu sitter jag och försöker få bort min huvudvärk för om nästan exakt en timme ska jag sitta barnvakt! Och blir väl klar runt två inatt som förra gången..

I'm bulletproof, nothing to lose



Har precis kommit ut från en låång dusch och nu sitter jag bara och spelar grym musik på hög volym! Känns så jävla skönt att inte ha något plugg, har inte haft det på hela veckan. Gick i skolan till halv fyra idag och sen drog jag direkt hem!
Imorgon är det freeeedag. Fast min helg kommer inte bli så värst kul, eller imorgon ska jag sova hos min pojkvän så det är ju bäst, men sen på lördag sitter jag barnvakt hela natten! Men det är sköna pengar så får ta det med!



November

Sitter och lyssnar på musik i mitt gamla rum som nu är datarummet. Heh, känns konstigt eftersom det här har varit mitt rum i 14 år! Meenmen, gillar mitt nya!
Igår va det fest hos Cornelia och Amanda! Hade skiitkul verkligen. Sen vid kvart över ett gick jag, Axel och Fanny hem eftersom bussen aldrig kom. Det var långt och skitkallt eftersom jag hade kort klänning. Men det gjorde inget, kom tillslut hem till Fanny och la mig i hennes varma säng och somnade direkt.
Idag har jag inte gjort något alls! Bara duschat och tittat på tv. Skulle träffa min pojkvän snabbt men tror han har glömt bort mig eller något! Hehe. Imorgon är det tillbaka till skolan igenn.. äsch min klass är underbar så det ska nog gå!

Teardrops

Ligger i sängen och typ andas.. Haha nejmen det blev lite stressigt på slutet så tror jag glömde bort det.
Kom precis hem från min pojkvän där jag har spenderat dom senaste två nätterna! Mys, älskar honom.

Nu har jag precis bytt om till gymkläder och ska till graven och tända ljus för morfar och sen direkt till gymmet!


Run this town

Sitter hemma och ska bara ha hemmakväll ikväll! Har inte sovit ensam på ett par dar så det kommer.. tänkte säga att det kommer bli skönt, men nej det kommer det inte. Det kommer bli ensamt helt enkelt.
Igår va jag hemma hos Ebba och myste! Sov där också vilket var ett tag sen och imorse stekte vi pannkakor till frukost, åkte in till forum och sen drog iväg och solade.
Sen har jag väl inte gjort så mycket mer! Har varit väldigt upptagen på lovet, har bara haft sånna här fem minuters-snabbt-byta-om typ hemma och sen har jag dragit iväg igen! Men vafan.. jag klagar inte! Har haft det rätt bra faktiskt, myst med mina tjejer, festat med nya människor, spenderat tid med min pojkvän som nu är sjuk :( osv!

RSS 2.0