Look after you



Har äntligen laddat in lite iphone bilder! Va ett tag sen, orkar aldrig göra det, haha.
Är så sugen på att dra ut en liten stund, men vet inte. Måste klä på mig och skit, haha ja jag är lat. Väldigt.
Måste söka jobb!! Måsteee ha ett, vill inte ha ett :(

-



Det här är världens finaste människa


Du får aldrig glömma bort hur mycket du betyder för mig


Iris

Sitter just nu och lyssnar på lite halvdeppig musik kanske i morgonrock, men det är mys. Vet inte om jag tänker göra ett försök till att somna väldigt tidigt idag, eller om jag ska försöka dra med mig Fanny ut på en promenad. Känner att jag kanske vill ut från huset lite, får se.


LIGHTERS



Är så trött i huvudet typ så orkar inte tänka klart. Gick i skolan från halv nio till tjugo i fem, och ja, det va lika segt som det låter. Hade ingen bra dag heller, va typ as sur från lunchen och tills vi slutade så allt bara sög.
Sen drog jag mig till naprapaten och sen hem! Måste försöka kolla igenom något i historia som vi tydligen hade tills på fredag, heh.

Imorgon slutar jag liite tidigare i alla fall, halv fyra. Efter det ska jag in till forum och fika med Fanny, Emma och Ebba. Sen ska jag hinna med en promenad med min älskling också, har inte träffat honom något alls den här veckan :(

30 augusti

Kom hem för bara ett litet tag sen, har bråkat med fc på datorn (en skolgrej) och fått ett x antal utbrott.
Skolan idag gick i alla fall hur bra som helst, vi hade bara en lektion, så kanske därför, hehe. Gick 10.15 till halv tre ungefär! Efter det drog jag och My oss in till söder, klippte henne och sen vidare hem till henne.
Satt ute på hennes utegård en stund, drack kaffe och pratade skit.

Sen drog vi oss ni och färgade varandras hår! Hehe, vi gjorde hennes typ mörkbrunt, nästan svart i topparna och mitt blev röbrunt. På dagarna och ljust ljus ser det väl lite föör rött ut, men i mörkret och på kvällarna är det as snyggt!
Ska bara ta det lugnt nu ikväll och sen tagga för skola imorgon igneenn. Heh, nä men går så jävla lång dag imorgon. Och efter det är det naprapaten halv sex!


Vill bort från sverige lite, till värmen typ.



Stressad kväll, känns som jag har virrat runt hela dagen. Skola från tjugo i nio till halv fyra typ! Helt okkkk ändå. Drog in till forum efter det, gick runt där ett tag, mötte sen upp mamma. Köpte massa saker som jeans, saker till skolan, hårfärg osv. Och sen ringde också min doktor och sa att jag måste byta medicin för den här hjälpte tydligen inte, så jag som skulle vara klar med dom imorgon måste fortsätta i ungefär en vecka till med mer, segt.

Nu sitter jag hemma och försöker skicka in en svenskaläxa som inte funkar, ååååååh orkar inte.
Imorgon är det i alla fall skola som gäller och sen ska jag hem till My och färga varandras hår, hehe.

Får ingen luft, blir knuffad runt



Har inte haft tid med bloggen, fredagen var jag ju hemma och sen kvällen spenderade jag med att titta på Mattias match, gå på bio med honom och sen sova där.
Igår var jag med honom ett tag på dagen och sen på kvällen drog jag mig hem till Fanny och åt middag. Sen kom My och josefin och gjorde oss sällskap och även grabbarna lite och efter rätt mycket strul slutade det med att jag och Mattias åkte hem till mig och sov här. Mys

Nu kom jag nyss hem från en promenad med Ebba, är heeelt slut för övrigt. Sjutk segt.

Sjukis



Kom precis hem från att ha suttit på sjukhuset sen kvart över åtta imorse. Skulle dit för att ta prov för urinvägsinfektion men sen behövde jag ta blodprov också för det kunde ha spridit sig till njurarna osv. Men det gick bra och jag fick medicin istället!
Sitter hemma nu för eftersom jag har asont i ryggen/njuren så tyckte pappa att jag kunde vara hemma och vila. Så idag ska jag råstäda mitt rum, fixa med mitt nya rum, äta godis och lata mig osv.

Sen ikväll ska jag till Mattias för att fira våran ettårsdag som var igår! Bioo klockan nio! mys

1 år med min älskling imorgon <3

Så jävla lång dag idag! Ska gå och lägga mig typ nu för jag är helt slut. Började halv nio imorse och slutade tjugo i fem. Då va det bara att dra sig in till naprapaten i ektorp och sen när jag var kvar där vid sex behövde jag dra mig tillbaka en bit till forum, för jag och min älskling firar ett år imorgon så jag behövde fixa lite!

Seeen kom jag äntligen hem, åt lite, träffade sandra snabbt, rakade benen och sen fick jag äntligen slänga mig framför tvn och ta det lugnt. Ska bara ta något att dricka nu och sen ska jag nog sooova!
Går kvart i nio till halv fyra imorgon! Sen ska jag ju hem till min älskliiiiing, hih.


If you leave

Är helt slut i kroppen. Har sprungit runt sen nio imorse och kom hem för bara ett litet tag sen. Skola från 10-1, va helt okej, vi gjorde typ ingenting, hehe. Imorgon är det första riktiga skoldagen med lektioner och skit, går halv nio till tjugo i fem. Ska möta upp My i alla fall för jag hittar ju ingenstans, och det känns ju bättre att komma för sent med någon än själv, heh.

Efter jag slutat drog jag mig i alla fall in mot drottninggatan för lite shopping! Sprang runt som en galning i nästan fem timmar för att försöka hitta en sak som jag verkligen behöver, men det gjorde jag ju inte. Gav upp och hälsade på min bror på hans jobb också. Sen kom iförsig Fanny in på slutet också!
Imorgon är det som sagt skola och efter det är det naprapaten halv sex och sen måste jag till forum för att fixa lite saker!
Nuuu blir det duschen! (justa, har hunnit med en promenad med ebba också, min fina flicka)

VÄRMDÖ GYMNASIUM



Första skoldagen avklarad! Va sjukt nervös imorse då jag inte kände någon som skulle börja i min klass men det är ändå sköna personer så jag tror det kan bli bra!
Gick till två idag och efter det tog jag bussen hem till min älskling. Låg i hans säng och pratade och bara myste. Han skjutsade mig sen till hemköp där jag mötte upp Fanny för en snabb promenad och nu är jag hemma!

Mitt schema suger btw. Slutar fem på tisdagar och tjugo i fem på onsdagar. Min tidigaste dag är tio i fyra! Hahaha.
Imorgon börjar jag tio i alla fall! Vet inte när jag slutar men efter ska jag shoppa lite!

Tråkg



Orkar inte riktigt med bloggen längre, det är så tråkigt, hehe.
Kom nyss hem från en promenad med Mattias, länge sen jag träffade honom typ. Igår va det i alla fall nääjz. Började med att jag och Fanny drog in till stan och käkade och sen vidare hem till William Jonsson för att fira honom! Skitkul. Sov sen hos Fanny!

Idag har jag gått runt på IKEA och köpt saker till mitt nya rum som jag nu ska börja fixa! Vill flytta in redan ikväll såå. Sen är det skola imorgon också! Såååå jävla nervös

Jag gråter bara i regnet

Har typ haft en träningsdag idag! Wiho, första gången på 16 år? hehe. Tog i alla fall 1 timmes powerwalk med Fanny imorse, drog oss iväg till orminge också och solade. Drog sen hem, tog lite lunch och drog sen till gymmet i 1,5 timme med ebba! Det va skitkul!
Nu sitter jag hemma hos fanny och vi ska strax fixa oss för antingen middag inne i stan, kräftskiva hos Filip eller fest för någon som fyller år! Blir nog bra vilket som. Sover här ikväll också!

Raise your weapon

Sitter och tittar igenom gamla bilder som jag hittade på datorn, hah sött. Dom älsta är från när jag går i typ fyran eller femman och sitter och posar framför min webbcamera, hihi.
Annars så har min farbror från Umeå kommit ner nu för att sova här över natten så det är väl snart mat skulle jag gissa på! Hungrig är jag i alla fall.

Och grymt godissugen, och jag som inte får äta något, buuuhuhuhuhu.


How does it feel now to watch it burn


Snodde bilden från Ebbas blogg på fina Jessica, tycker om dig så mycket

Anledningen till varför jag inte har bloggat något alls är för att jag inte har orkat helt enkelt! Har haft annat för mig. Har spenderat någon natt med min älskling, gått promenader med Fanny, sovit hos henne också, fast det kanske jag redan har nämt i något annat inlägg?
Igår var det i alla fall tjejmiddag hos mig som gällde. Mina fina tjejer. Tyvärr saknades Ellen, men det var stört mys ändå.

Fanny sov sen här och idag har vi tagit en skogspromenad med hennes hund, åkt in till min naprapat, åkt och solat och nu är jag hemma igen och ska bara ha en hemmakväll.
Sen är jag uppbokad varenda dag som kommer nu innan skolan börjar igen på måndag så bloggningen kommer nog vara lite off ett tag! Puusss

Fullt upp


saknar min klass

Har inte hunnit med att sitta framför datorn dom senaste dagarna. Har målat om mitt nya rum vilket tog några timma och gav en jäklans träningsverk i armarna!
Hunnit med en promenad med Ellen också och så inatt sov min älskling här. Vi låg uppe och tittade på olika filmer som gick på tv igår och ja, typ det.

Han drog här ifrån någon gång vid tre idag och då stack jag ut på en 1,5 timmes powerwalk med ebba! Och nu ska jag upp och klä på mig igen för en promenad med Fanny!

Byggole



Ska snart dra mig in till byggole och fixa lite saker med pappa. Köpa färg osv! Får se vad jag hittar helt enkelt, hihi.
Sen ikväll blir det antingen träffa Fanny eller bara hemmakväl! Blir nog bra vilket som.

Forever young



Har degat framför tvn ända sen jag vaknade, ätit american pancakes och tagit hand om mig själv typ. Rätt skönt iförsig. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och fixa mig sen för sen när pappa kommer hem vid fyra ska vi åka iväg till byggole och köpa lite nya saker till mitt rum, målarfärg osv.

Hade egentligen bara tänkt fixa om mitt rum med att köpa nya möbler och måla om det, men nu byter jag rum helt och hållet istället! Flyttar ner till nedervåningen istället! Det ända minuset är att det här rummet är väl ungefär hälften så stort som mitt gamla, men tror jag kan få det rätt mysigt ändå!

Set fire to the rain



Godmorgon, fanny drog för någon minut sen så nu sitter jag som ett lik framför datorn. Skulle egentligen bara ta en promenad igår, vilket vi iförsig gjorde också, men det hann ju med att hända asmycket på den promenaden, hehe.
Det slutade sen hemma hos mig med musik, ljus och massa onyttigt. Somnade sen i min säng och va tvugna att gå upp för någon halvtimme sen för att hon skulle iväg!

Och sen idag ska jag inte göra något speciellt alls. Typ.. städa. Haha, mitt rum börjar se ut som skit igen såå.

U smile, I smile


Är såå trött! Första kvällen hemma på aslänge. Ska i alla fall gå och sätta på mig myskläder och dra ut på en promenad med Fanny.


13524



Sov hos Mattias inatt också så därför blev det ingen bloggning. Vi va bara hemma hos honom igår, låg och tittade på american pie och åt popcorn. Vaknade sen upp imorse med en jävlans huvudvärk och det blev ju inte precis bättre när jag såg att det spöregnade ute. Så jag som egentligen skulle hjälpa Stella idag fick säga nej till det och låg kvar ett tag till i hans varma säng.

Drog mig sen hem, tog en promenad med Fanny, och även en liten med Mattias för att prata lite och sen har jag väl inte gjort så mycket mer idag!
Ska bara vara hemma idag och imorgon har jag inga planer heller!

SAVE THE WORLD



Mådde inte så bra igår så vägrade sätta mig framför datorn även fast jag bara var hemma igår. Drog mig i alla fall hem till min älskling på kvällen och spenderade natten där. Behövde dra rätt tidigt imorse för han skulle iväg, så nu sitter jag bara hemma med min tjockis i knät och gör ingenting alls!

Får se om jag träffar honom igen senare idag eller hur det blir. Imorgon ska jag i alla fall iväg till finntorp för att hjälpa Stella med barnen eftersom Johan jobbar! Och nuuuu? Nu ska jag duscha! Puss


Ellen <3



Kom precis hem från en lång promenad med Ellen. Fan va jag har saknat henne! Har ju känt henne längst av alla, nästan sen vi föddes. Sorligt att vi inte ska gå i samma klass längre när vi har gjort det sen vi var typ 4.
Nu är jag bara sur och ledsen så ska vara hemma hela kvällen med pappa. ÅH vafan håller du på med?

Powerwalk



Har inte så mycket att skriva, spenderade hela dagen inne i stan igår med Fanny och sen va jag bara hemma på kvällen. Även idag har jag bara varit hemma hela dagen men nu ska jag ut på powerwalk med Fanny och sen lite senare ikväll ska jag ta promenad med en saknad vän. 

bästis


Lite bilder från igår

Drog in till stan med Fanny igår kväll, skulle egentligen till café 60 men ångrade oss när vi väl satt på tunnelbanan, så hoppade av vid tc, gick runt lite snabbt, köpte sen en varsin dricka och satte oss nere vid vattnet vid slussen och satt där i någon/några? timmar. Mys.
Drog sen vidare hem till Alex och badade i hans jacuzzi med trevligt folk och gick sen hela vägen hem halvnakna.

Nu ska jag strax dra mig in till stan igen med Fanny, hon ska fixa hennes hår så jag ska följa med! Klädde mig lika tråkigt som vädret så har svarta jeans och en svart t-shirt på mig typ. hah, kul. Satte på mig ett par klackar i alla fall så här kommer bambi på is!


4 augusti


Bild tagen för någon dag sen

Försöker blogga så mycket jag kan nu när jag sitter vid datorn! Bara det att jag har ju inget vettigt att skriva.
Är pissnervös inför gymnasiet. Känner ingen som ska börja i min klass, haha kanske låter töntigt men jag har alltid gått med mina tjejer. Klart ska det bli kul att lära känna nya, men känns så osäkert utan dom på något sätt.

For your heart for me



Har en hemmakväll idag, precis som igår. Mina föräldrar känner att dom aldrig träffar mig längre så jag måste nog vara hemma lite nu. Har varit hemma hela dagen, det har inte hänt sen sommarlovet började. Rätt skönt faktiskt. Alla jobbade så jag solade en liten stund, men det är ju helt vindstilla bakom mitt hus, så det va alldeles för varmt.
Så då stekte jag pannkakor och la mig framför en film istället.

Sen hann jag med en snabb promenad med min älskling också, och nu gör jag bara ingenting. Måste upp rätt tidigt imorgon, måste ta hand om mina brorsdöttrar lite! Mys

My king





Laddade in bilder från iphonen till datorn så det här är lite från falkenberg där jag spenderade några dagar med Mattias familj.

Jag är så stressad över att sommarlovet snart är slut så därför har jag ingen lust alls att sitta vid datorn, tycker om er sååå mycket som fortfarande står ut med min blogg och faktiskt läser den! Hehe.
Har spenderat många dagar med min älskling, gått runt i stan, myst, tittat på film osv. Lite med mina brorsdöttrar och min familj, med Patrizia osv!


Imorgon ska jag iväg till Johan vid tolv för att hjälpa Stella med barnen och sen på kvällen ska jag ut och äta med min fina Emma!

 

 


Tycker min pojkvän är stört snygg

'
Kom nyss till min älskling där jag ska spendera den här natten också! Vi har laddat upp med chips, dip, glass och cola så ska nog överleva! Hehe.

Imorgon ska vi in till stan och förbi hans pappas jobb för han bjuder oss på lunch där! Myyys. Sen ska jag sova hemma ett par nätter så då kan jag blogga bättre också!

hos min älskling

Sitter hemma hos Mattias just nu, eller vi sitter egentligen och äter lunch men jag va klar så tänkte blogga, hehe! Är hur mätt som helst, vi stekte upp maaaassa mat.
Sov här inatt, igår spenderade vi kvällen hemma hos Tony med honom och bröderna Lennerhagen och ramlade in hos Mattias någon gång efter ett.
Sitter och pratar om vad vi ska göra idag, jag vill ut och typ åka båt, eller in till stan eller så men han vill bara vara hemma.. hm.

RSS 2.0