Jag liksom föll över kanten



Det är helt stört hur mycket jag tycker om promenader. Powerwalks framför allt. Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck och mår så mycket bättre. Ska slå in lite presenter och sen gå och lägga mig tror jag. Så skönt!

POWERWALK!



Åååååh precis va jag behöver! Ska sätta på mig träningsbyxor, den varmaste tjocktröjan jag har och vantar och så ska jag gå ut på en powerwalk med ebba! Asså ni fattar inte hur mycket ilska vi får ut när vi går på sånna, haha. Det är gryyyymt. ++ lite träning också.

Lights will guide you home



Har bara gjort en massa tråkiga saker sen jag kom hem men jag behövde göra allt, så nu är det klart i alla fall.
Mitt humör just nu varierar.. går upp och ner rätt rejält. Hehe. Imorgon ska jag träffa Cornelia. Det blir braa. Tycker om den tjejen.

Who are you gonna turn to?



Har haft en rätt rörig dag. Va inte på så bra humör dom första timmarna och Ebba var på ännu sämre. Så vi tog en promenad sen vid lunchen. Blev en riktig powerwalk där vi fick ut allt vi kände typ.. haha, efter det mådde vi rätt mycket bättre.

Skulle in till forum med Emma och Fanny efter skolan men det hade jag dock inte alls lust med efter vi hade slutat så jag drog istället hem till Ebba med henne och Lisa. Åt, pratade, provade kläder och hade det mysigt.

That's when i look at you



Mår riktigt illa och har så äckligt ont i ryggen. Vet inte hur bra det är att blanda mina magtabletter med alvedon men det måste ju gå. Kom precis hem från promenad med Ebba. Jävlar va jag är duktig på att prata alltså. Haha jag håller ju aldrig käften.

Ska gå och lägga mig rätt snart. Imorgon är det skola till kvart över tre och efter det ska jag och Fanny åka in till forum och ta en fika med Ebba och Emma!

PROMENAAAD



Drar ut på promenad med bruden på bilden. Egentligen orkar jag inte röra en muskel men jag är ju liksom promenaddrogare (nytt ord.. lägg det på minnet) och när det är med den här tjejen måste man ju nästan.
Hemma om typ en timme igen! Då blir det säääängen. Hihi jag är riktigt trött.

My mind forgets to remind me



Jag lever! Höhö, har egentligen inte tid för att blogga men vi gör det lite snabbt.
Gårdagen spenderades hemma hos Mattias med honom, Leo och Fanny. Vi satt i hans utomhusjacuzzi ett bra tag och bara pratade. Leo drog sen efter ett tag och jag och Fanny sov sen där.

Fanny drog dock rätt tidigt imorse men jag var kvar hos Mattias ett bra tag. Danne och Tony kom förbi också så jag umgicks med dom tills jag drog hem till fanny, köpte godis och la oss och tittade på oc. (mys)


Who's that chick?



Jag hatar att vara ledsen, eller jag hatar att vara ledsen när jag vet att jag måste vara glad.
Så jag ska slänga på mig lite kläder strax och dra hem till Fanny. Sen får jag bli glad där igen med hjälp av henne och hög musik. Sen ska vi i alla fall träffa Leo, Tony och Mattias så jag bloggar igen imorgon när jag är hemma igen!

Like knives



Ska dra mig iväg hem till min älsta bror. Han och hans fru har precis fyllt 36 typ och Leon fyller ..5? på onsdag så vi ska fira dom lite.
Jag typ saknar Jacob lite.. haha. Han har varit borta i Åre sen i tisdags.. hm. Jag börjar bli less på att vara ensambarn.. det kanske är det bara.

Godmorgon



Vaknade för typ en timme sen, ska väl gå upp nu och hoppa in i duschen. Eller först äta, jag är hungrig som ett as!

Remember us



Remember me tog precis slut och jävlar va jag bölade på slutet. Hehe, jag hade ju aldrig sett den förut, stööört bra va den i alla fall!
Alma har inte vaknat nån gång vilket är hur skönt som helst. Nu börjar en ny bra film ju! The island på 6an!

Myskväll med mig själv

Alma somnade precis så jag har slängt mig i soffan och tänker titta på Remember me som jag precis hyrde. Rätt mysig kväll ändå.

Barnvakt



Drar iväg och sitter barnvakt! Vet inte riktigt när jag kommer hem men det är väl tidigast elva.
Puuuuss

Sömn



Nu ska jag lägga mig och vila och förhoppningsvis somnar jag. Haha om jag ska sitta barnvakt från halv sex till elva typ kommer jag behöva vara pigg. I alla fall när min skrutta är vaken (hahaha skrutta.. seriöst? woow)

FRIDAY!



Mår rätt bra! Skolan har gått bra den med. Matteprovet imorse gick väl kanske mindre bra men det är inget jag hakar upp mig på.
Slutade klockan tolv och efter det gick jag hem till André! Eller, först tog vi en promenad till hemköp och köpte lite ingredienser och sen gick vi hem till honom och bakade kladdkaka och bara satt och pratade. Jättemysigt.

Sen kom invitern Lukas också så vi satt där ett tag till innan jag och Lukas mötte upp Fanny och gick hem. Nu är jag hemma och ska bara vila innan jag ska dra mig iväg igen!

Peace



Just nu är väl allting inte riktigt som det ska, så jag mår väl inte sådär bra som jag brukar. Jag är så jävla trött på allt bara.
Går i skolan nu till tolv, sen får vi se, och sen ikväll är jag ju barnvakt. Det längtar jag till.

I still wear the scars like it was yesterday

Jag ska skriva och sen gå och lägga mig. Godnatt

Fäller en tår




Jag saknar att vara blond och brun.

Klyftigt

Okej jag har ingenting att göra så då kan jag väl lika gärna berätta lite om min morgondag. (Vilket jag egentligen redan har gjort lite.. och varför skulle jag egentligen göra det?)
Näfan nu kör vi!
Går i skolan från 08.40 - 12.00 och efter det har jag ingen aning vart jag ska ta vägen. Punkt. Bra dag va. Mmmh intressant. Nemen det blir väl nånting efter, tjejerna eller något.

Sen på kvällen ska jag i alla fall sitta barnvakt dåra. Till min älskling, min underbara, finaste brorsdotter.




I put my trust in you isn't it obvious



Min favoritbild.

If the lies don't touch you, the truth will



Längtar så äckligt mycket efter sommaren! Och är såå gaalet shoppingsugen och jag får inte spendera några pengar för guess what? Jag är pank. Hela barnbidraget gick åt på en dag. En. Lite ångest får man ju.
Om två månader ungefär drar jag och mamma iväg till turkiet i allafall. Det kommer bli gött.

Längtar till helgen. Fredag imorgon. (Glaaad chey)

Du är fin


When your ego takes a dip



Tänkte plugga lite matte eftersom vi har prov imorgon (eller vi hade det idag egentligen) men jag tog upp en sida och tänkte bara läsa igenom det lite och jag fattar ingenting. Ska plugga lite med pappa sen efter maten.
Imorgon blir det myskväll med mig själv. Haha jag ska sitta barnvakt åt Alma 6-11 men hon somnar ju vid halv åtta så då får jag ju sitta där helt själv.. tråk och mys.

Vid din sida



Sitter just nu hemma hos mig och ska alldeles strax plugga matte tänkte jag. Gick till tolv, drog efter lunch pga att jag mådde illa, mötte upp Fanny, gick hem till henne och hade det bara hur bra som helst.
Nu ikväll blir det då bara plugga och äta typ.. haha.

The thanks i get



Har svenska lektion nu men vi sitter bara och övar lite inför nationella som är hur tråkigt som helst. Är trött och på riktigt dåligt humör.

When you've seem to've lost your grip

Godmorgon!
Är långt ifrån klar men orkar ändå inte fixa mig så skitsamma. Igår va det ett helvete hos mig, med mig, så det sitter väl fortfarande lite i idag. Vilket betyder att humöret är inte på topp någonstans.
Efter skolan ska jag i alla fall dra in till forum och fika med bruden på bilden. En gammal barndomsvän (eller mja, mer än så. vi var bästa vänner i 8-9 år, hehe)




Och du tog 400 slag

Skitjävla äckligafittångest

Mys!



Hahaha så fort jag kom innanför dörren började jag storböla. Vet inte varför men jag kan inte sluta gråta, samtidigt som jag asgarvar för att jag gråter så jävla mycket åt ingenting alls, hahahaha.
Kom precis hem som ni kanske förstod! Bjöd Ebba på middag ute på en restaurang inne i gamla stan eftersom hon fyllde 16 för ett litet tag sen! Det var stört mysigt.

Nu ska jag plugga och sova. (och sluta böla, hahahahha)

26 januari 2011

Godmorgon!
Sitter hemma hos Fanny som drog till skolan för flera timmar sen. Alla har dragit så jag är ensaam. Det som jag skulle på klockan tio blev inställt, men min lärare är ju ändå inställd på att jag kommer tillbaka till skolan vid halv tolv tiden så jag tänkte att jag kunde ta det lite lugnt istället. Sitter just nu och äter chips och dricker cola..höhö
Btw så slingade vi mitt hår igår och ja, det blev randigt, lite ljusare osv. Men det blev typ som jag hade förväntat mig så det är luugnt. Det är ju lite lätt att gå från mörkbrunt till blont liksom..

Tacotisdag!

Sitter just nu hemma hos Fanny och vi (jag) har precis lagat tacos till middag och suttit och pratat i flera timmar. Laddat upp med kladdkaka och chips har vi också så vi klarar nog kvällen ut.
Ska spontanfärga mitt hår också.. eller inte färga det, men slinga det ljusare. Det kommer typ bli randigt.
Sen ska vi bada också och bara mysa. Imorgon får jag sovmorgon för ska vara i forum klockan tio. Blir nog ingen uppdatering imorgon. Ska in till naprapaten efter skolan och sen ska jag bjuda Ebba på middag eftersom hon har fyllt år.
Puss!

5 månader


TRÅK



Sitter i skolan med Freja just nu och ska egentligen plugga kemifysik meeen. Neeee. Är så äckligt trött.
Idag blir det som sagt forum och sen bara en massa mys hos Fanny där jag sen sover eftersom hennes föräldrar är borta!

Lights



Kom precis hem så tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag stupar i säng!
Kom hem från Mattias i alla fall. Har varit där sen typ halv fem. Det var myyys. Drog hem till Ebba en stund efter skolan också, det var minst lika mysigt det.

Imorgon vet jag inte heller hur bra bloggning det blir. Eller, det kommer upp lite här och där. Går i skolan till tre typ, sen ska jag in till forum med Fanny och sen på kvällen sover jag hos henne!

You gave us some place to go



Har precis skickat in mitt so prov och ska strax ta bussen in till forum. Ska sen möta upp mamma för lunch, ååååh va gott jag är så grymt hungrig! Tänker äta fetaste cesarsalladen på barista, hehe.
Sen när jag kommer tillbaka går jag typ bara en och en halv timme eller något innan jag slutar. Det är ju rätt skönt.

Drar sen hem till Ebba snabbt för Mattias slutar senare än mig, men sen drar jag i alla fall hem till honoooom.

Mess



Har bild just nu men vi slutar typ nu så då kan jag bloggaaa, hehe.
SKa vara i forum halv tolv för ska till barnmorskan så då tänkte jag att jag kanske kunde luncha med mami efter eftersom hon jobbar nere i nacka strand. Det vore mysigt i alla fall!

Sparks fly



Ska alldeles strax dra mig iväg till skolan nu. Går till kvart över tre idag, lite segt. Men jag ska dra först redan vid elva för att åka in och fixa en sak. Men sen kommer jag tillbakaaaa.
Sen drar jag förmodligen hem till Mattias efter skolan! Aja, vi hörs sen i alla fall.

Drop everything



Mår väl inte så värst bra just nu. Ska lägga mig i sängen och lyssna på musik istället. Och sen får vi se när jag somnar. Det kan nog ta ett tag.
Godnatt alla fina ♥

May angels lead you in



Har gjort allting som jag sa att jag skulle göra idag så det känns bra. Har bakat, gått promenad, duschat, tvättat, städat och pluggat. Och nu kan jag göra lite vad jag vill. Skönt med andra ord.

Promenaaaad



Osminkad och har myskläder över hela mig. Ska sätta på mig lite varmare kläder och sen ta en promenad med Fanny!

mummmsss



Gjorde klart mina kärleksmums och dekorerade dom sen med sånna här silvriga kulor, som hjärtan. Är väldigt trött men tänkte göra klart det mesta på so'n nu i alla fall så jag kan skicka in den imorgon.

Sur



Höll på att baka kärleksmums tills jag såg att mjölet var slut. Jääävlar va jag lackade, haha. Börjar bli lite trött på att jag inte kan använda mitt vänstra pekfinger någonting alls. Skriver liksom med långfingret nu, äsch ni kommer inte förstå, jobbigt är det i alla fall. Och äckligt ser det ut, haha.

Är trööött. Vaknade kvart i tolv av att Fanny låg och tittade på mig.. hm.

-

Jävla fitthora

Chilldag



Godmorgon!
Jag och fanny tog en lång sovmorgon imorse och nu sitter vi i alla fall klara för att hon ska dra. Idag ska jag bara ta en hemmadag och duscha, städa, tvätta, plugga och baka. Har bestämt mig för att jag ska baka både kärleksmums och chokladmuffins! Hohhooo mys dag. Puss!

Mysigt



Två trötta brudar precis hemkomna. Nu blir det sääängen. Sööömn. Fanny sover hos mig inatt igen.
Kvällen va i alla fall mysig. Spenderades hemma hos Mattias med honom, Tony och Danne. Puss!


LÖRDAG



Fanny håller på och fixar sen och sen när hon blir klar (vilket kan dröja ett braaa tag) ska vi dra hem till min pojkvän och spendera kvällen där! Myyys. Puuuss

Klant



Jag trodde att jag klarade av blod, eller jag har alltid gjort det. Men inte det här. Eller asså det slutade inte blöda, har blod på min tröja, golvet, handfatet, bordet oosv. Haha, så efter typ tio minuter med det där började jag må såå jävla illa och sen svimmade jag nästan.

Bara jag och Jacob hemma så han tog hand om mig och började leka doktor (alltså bokstavligen) Haha, nu är jag sådär snygg som på bilden. Mee like. Hela handen skakar.

Svaar på tal

ellen om On a string:
Vilket gymnasium/linje ska du ha på förstahands valet? :)

Svar; Som förstahands val blir det  Värmdö gymnasium - Sam beteende :)
Hur gick det för dig då? Blir det nacka ändå?


uppdate (jeeevlar va ont det gör)

Hahahahahaha jag skar precis av en bit av fingret. Det ligger blod öööverallt!

On a string



Jävlar va skönt det är att vara hemma.. haha. Gårkvällen var mysigt. Det var bara jag och Fanny. Musik, godis och prat. Somnade vid tio, haha! Upp vid tio imorse, fixa oss och sen dra in på öppet hus på nacka gymnasium. Har två linjer som jag vill gå där; sam utland och ekonomi juridik men jag tycker inte om skolan alls. Så det blir andra och tredjehandsvalet.

Sen drog vi i alla fall vidare och simmade, drog till orminge och fixade en grej och nu är jag hemma! Skönt alltså.

Mest kärlek till dig




Vet inte hur mycket jag fixade mig egentligen.. fixade mittbena, la på lite smink och bytte tröja. yeeyy... haha!
Men skitsamma, kvällen kommer spenderas med min bästis. Vi ska bara vara hemma hos mig, äta godis, prata och titta på solsidan och sen sover hon här. Kan man spendera kvällen på ett bättre sätt? (svar nej)

Vi hörs när vi hörs! Puss

Island



Just nu gör jag ingenting men jag är sugen på att fixa mig.. haha asså jag har känt mig så jävla ofräsh den senaste veckan typ, haha. Så bara fixa mig och sen dra ut! Sååå det tänker jag göra nu! Wiho. Ha ha kul.

(..fuck it, fanny va sugen på hemmakväll.. haha)

Tycker om er.



Hejhej hej & åter hej!
Är på väldigt bra humör. Kom precis hem från att ha lunkat runt i forum i nästan fem timmar. Åkte in med Ebba, Ellen, Lisa och Jessica, satte oss på barista i flera timmar och bara pratade. Gick sen direkt vidare till ett nytt café och satte oss där och fortsatte fika och prata, haha!

Köpte bara lite smått som en navelpiercing och presenter till Ellen som snart fyller 16! Bra dag.

You will never be



Istället för att plugga (vilket jag verkligen, verkligen måste) sitter jag inne på facebook, lyssnar sönder en låt, äter choklad och dricker mjölk. Lite bättre men jävlar va jag kommer ångra det imorgon! Hehe.
Går bara till tolv imorgon, faaan va skönt. Sen ska jag försöka få med mig någon in till stan! Thehe

I pray that something picks me up



Men snyyygging, i know. Ha ha ser så jävla slutkörd ut. Nyduschad och osminkad i alla fall!
Tog en lång dusch och fått i mig lite middag så nu är det plugg som gäller! Kuuuul. Jag har prov i fysik imorgon. Usch

And miles from where you are



Nu är jag lite normal igen.. hehe. Har försökt stressa ner så mycket jag kan, sovit nästan två timmar, tagit en promenad med min bästis och köpt godis. Gulliga föräldrar har jag också som försöker hjälpa mig som tusan nu och så ska jag ta min medicin så ska det bli bra igen! (jävlar va jag låter.. psykiskt störd?)

Ska hoppa in och ta en lååång dusch nu, kan ju försöka koppla av där också. Sen nästa vecka typ börjar jag bli blond igen! Wihoooo, hihi.

Pusshej

Hahah jag bryter ihop helt och håller nu så vi lämnar bloggen lite. Sitter och bölar för att det är så stressigt. Jag ska gå ner och ta mina tabletter och sen får vi se när det kommer upp ett inlägg igen!
(förmodligen redan ikväll.. jag suger ju på det här med bloggpauser)

Slutkörd



Jag är helt död. Vilket leder till att bloggningen blir sådär. Är äckligt trött och vandrar bara runt som ett lik typ. Har kommit på att jag typ ska hoppa av franskan, nu, såhär sent mitt i terminen. Haha nejmen fyfaaan va jag hatar min nya franskalärare! Hon är ju helt sjuk i huvudet.

Dagen har också varit rätt seg, jobbiga lektioner. Idag ska jag bara gå promenad, duscha, äta och plugga.

Set the fire to the third bar



Jag är sååååå jäävla trött så jag ska gå och lägga mig på en gång. Kom precis hem från Mattias! Började dåligt slutade hur bra som helst. Haha jag tycker om min pojkvän, han är helt störd och slutar aldrig prata! :)
Borde egentligen duscha och plugga, men neeej. Söööömn!

Puuuussssss

Jääääävla skit. Kom precis på en sak. Inte världens grej men inget jag precis ville skulle hända heller. Hmmm..
Ska springa runt i forum en snabbis och sen åka hem, duscha och sova typ. Mitt huvud dunkar

Booooring



Sitter fortfarande kvar på Barista och tänkte faktiskt plugga lite, pluggade faktiskt lite. I typ fem minuter. Haha! Jag orkar inte riktigt åka hem än. Jag är överlycklig över att det är sol och blå himmel ute.
Mmmmhh tror jag tänker springa och köpa mig lite nya underkläder. Mmmmhh på det med!

Svar på tal

fäni om kul liv jag har, jag vet. 5 saker ni kanske inte visste om mig i alla fall!:
du glömde en grej
du har världens finaste vän också och hon älskar dig.
lol

Svar; Då måste man väl lägga till också att jag älskar henne med. (okej, jag vet vad ditt lol betyder och även fast det är fint så gillar jag inte just "lol")

På barista



Sitter just nu på Barista och är heelt proppmätt, haha. Jag slutade tolv idag för att jag skulle fixa en sak så drog in till forum och satte mig här och tog världens godaste cesarsallad till lunch. Och sen när jag sitter här och äter ringer dom och säger att det blir inställt, men värt. Aja, jag fick ju i alla fall gå typ nästan tre och en halv timme för tidigt från skolan och fick äta god (men dyr!) lunch!

Ska hem snart i alla fall, duscha och plugga lite och sen möta upp Mattias när han nu blir klar!

kul liv jag har, jag vet. 5 saker ni kanske inte visste om mig i alla fall!

1. Oftast dricker jag ett helt mjölkpaket, själv, om dagen

2. Jag vågar inte åka fritt fall för jag tycker inte om när det "pirrar" i magen

3. Jag har fobi för spindlar

4. När jag ändå va inne på mjölk på första punkten - jag har lite tvångstankar och kan bara dricka grönvit mjölk för att det är hammarby. Har varit så i flera år nu

5. Jag biter på naglarna

Holding on



Har suttit och pluggat fysik rätt länge nu så det är ju hur bra som helst. Är dock skittrött vilket betyder att jag tänker gå ner och dricka mjölk och sen tvätta av mig sminket och gå och lägga mig. Vad gör det om jag somnar hur tidigt som helst? Det är ju bara hur bra som helst. Hehe!

The death of me



Har pluggat lite till provet på fredag, men tänkte äta något först och sen plugga lite mer.
Går väldigt kort dag imorgon så det är ju skönt i alla fall. Eller, jag går bara 08.45 - 12.00! Sen ska jag in till forum och fixa en sak och sen ska jag hem och plugga lite ännu mer. Sen ska jag träffa Mattias också!

Comin' home



Har inte så värst mycket att skriva. Kom precis hem från Fanny. Vi gjorde precis som jag ville och skrev i inlägget under så det var jätteskönt. Trött som faaan är jag dock. Måste, måste plugga idag. Och sova typ nio. Åtta helst. Haha!

Puss!



Har matte just nu.. går väl lite si sådär jag har väl tappat koncentrationen litegran, höhö.
Just nu är jag bara så grymt sugen på att gå hem till Fanny, köpa godis och lägga sig i hennes säng och titta på film eller något. Mysa i alla fall. Är på ett rejält myshumör.

Kärnfysik



Jag är så jäääävla trött. Sitter och jobbar med kärnfysik just nu men jag bryter ju ihop snart, haha. Har inget vettigt att skriva, skriver bara för att jag inte orkar jobba med massa frågor. Hihi.

Rip it



Godmorgon!
Ska dra mig iväg till skolan om tio minuter. Idag är jag trött och ser ut som fan. Och så går jag till tio i tre idag. Men tror inte att jag har så jobbiga lektioner, men men!

Jag minns det så väl



Tänkte gå ner och ta en frukt eller något sånt och sen gå och lägga mig. Idag är jag typ trött på riktigt, haha.
Går 08.00 - 14.50 imorgon och sen ska jag möta upp min äälskling som jag saknar så otroligt mycket (.. fanny den här gången)


Saknar min älskling på bilden



Hade tänkt plugga lite idag också men vet inte riktigt om jag hinner det nu. Haha jag skyller på att jag ska gå och lägga mig riktigt, riktigt tidigt idag. Fast jag vet inte, jag kanske kollar igenom det ändå.
Fick reda på idag att jag har fysik prov på fredag eftersom jag var sjuk när dom andra gjorde det, och sen två prov nästa vecka, hm.

En annan jävligt bra sak sen är att min mentor/mattelärare/nolärare berättade att hon ska sluta om mindre än en månad! Wiho säger jag (fast liiite synd är det) för vi kommer inge bra överens. Men fortfarande, att hon drar månaden innan nationella är väl lite si sådär.

Jag måste ha slagit i huvudet..



Kom nyss hem, är.. inte helt slut, men trött. Haha! Efter skolan drog jag och Ebba in till forum och satte oss på waynes och tog en macka och sen drog vi vidare till nacka simhall och simmade flera hundra meter. Kändes grymt bra efteråt! Känner redan hur jag börjar få träningsvärk, haha ååh lovely!

Efter det drog vi snabbt hem till henne och bytte om och sen drog vi på yoga. Det var både avslappnande och jobbigt och eftersom jag är världens otränaste människa kommer jag nog få lite träningsvärk från det också! Jävlar va bra det känns!

Träning!




Vi har lite brottom, drar på yoga. Bloggar sen när jag kommer hem!

Tell me your story


Tänkte bara påminna dig om att jag tycker om dig! Bara så du inte glömmer bort det

Mår asbra idag! Har hunnit jättelång på bilden också så det känns skitbra. Jag är taggad på att träna också.. haha vafan har hänt med mig. Aja, det här rinner väl strax ut i sanden så det är väl lugnt. Jag njuter så länge det varar.

Lektion



Har bild just nu men jag har koll på allting jag ska göra och jag har redan gjort massor (på en halvtimme? Jävlar va bra jag är, höhö) så jag tänkte att jag kunde ta en paus, hihi. Hade tydligen bara tråkiga lektioner idag. Bild, so, matte och no och så slutar jag kvart över tre. Måste alltså vara låånga lektioner. Fuuuck it.

Aldrig nått fram så jag har älskat på avstånd




Hade lite tid över så roade mig med att ta lite bilder. Ska strax dra mig iväg till skolan. Och jävlar va trött jag är, låg och tänkte på den där skräckfilmen som jag såg hemma hos Mattias och det gjorde ju så att jag inte kunde sova, haha. Jag hatar skräckfilmer men tänkte att det var lugnt eftersom jag skulle somna bredvid honom.. jag tänkte ju liksom inte på alla andra nätter när jag ska sova själv.. hah.

Easy come, easy go



Jäklar va jag inte måste ha något liv som bloggar hela tiden nu, ha ha. Sitter i hotpants och Mattias tröja (skönt) och har på min käraste ansiktsmask nu. Så fort den är borta går jag och lägger mig, tänker fan inte blogga en gång till, haha.

He swears he's gonna give it up



Jag bloggar typ bara för att jag inte har något annat vettigt att göra, vilket jag egentligen har. Ska i alla fall bestämma kläder inför imorgon, fixa den där jävla ansiktsmasken som jag har tjatat om så jävla länge nu, och bara fixa massa små saker inför imorgon.

Går 08.30 - 15.15 och efter det drar jag och Ebba in och tränar. Det blir bra, kan behövas. Sen blir det en jäklans massa plugg. Eller, jag har i alla fall lovat mig själv att jag ska plugga lite varenda dag. (yeah right)

Solsidan



Jag orkar inte ens vara sur, haha jag orkar typ aldrig det nu för tiden. Ska gå ner och sätta mig och kolla på solsidan istället och efter den ska jag nog soova. Måste höra med Ebba också om vi skulle träna imorgon, jävlar skjut mig.

I had to find you, tell you I need you



Har tränat lite, duschat, försökt få i mig mat, bråkat med min familj som vanligt, och mår bara riktigt illa just nu. Fick reda på att vi började halv nio imorgon, thank you Alice!
Ska göra ansiktsmask och sen gå och lägga mig riktigt tidigt.

When you lose something you can't replace



Come up to meet you, tell you I'm sorry



Tråkar sönder. Men jag orkar ändå inte göra något annat såå. Funderar på att träna lite sen, göra ansiktsmask och hoppa in i duschen. Hoppas vi börjar typ nio eller något imorgon, någon från klassen som vet??

She got her own



Skulle egentligen ut på promenad med Fanny men jag oorkar inte. Är helt slut. Både trött och asseg så jag orkar typ inte ens röra på mig. Har typ sovit helkonstigt också för jag har ont som tusan i ena sidan av nacken. Kul.
Sen har jag tappat bort vårat nya schema också så jag har ingen aning när vi börjar eller slutar imorgon. Hm, det löser sig i alla fall.

Ska nog få med mig Ebba in till nacka simhall efteråt och träna. Är astaggad på att få till en snygg kropp nu!

Svaar

Anonym om Åker in till sjukhuset med pappa. Puss!:
okej, jag känner inte dig, vet bara vem du är, men måste verkligen säga att jag är avundsjuk på ditt utseende!

Svar; ååh va glad jag blir! Synd att du valde att vara anonym för sånt här blir man ju bara jätteglad av. Tack!

Mys



Kom precis hem och funderar på att slänga mig i duschen för känner mig så jäävla ofräsh, haha.
Gårkvällen började först med att jag och Mattias åt hos mig och sen gick vi hem till honom, tittade på skräckfilm, pratade, åt nattmat och bara hade det mysigt. Sov alltså där.

Sov hyfsat länge idag, åt (känns som allt jag gör hemma hos honom är att äta, höhö) och sen fick vi sällskap av Tony också en stund innan jag drog mig ut på promenad med Ebba och sen hem dåra. Mysigt har jag haft det i alla fall.

Faniie ( aka råtta??)

Sitter hemma hos Fanny just nu med henne, tända ljus, musik och godis. Rätt bra med andra ord.
Senare ikväll ska jag typ möta upp Mattias och så ska vi äta hos mig och sen sova hos honom. Bloggar nog inget mer alltså, hooppas ni överlever. BUuh.
Världens bästa resa med världens bästa vän

Forever never comes around



Herrejävlar jag har typ städat allt från topp till tå om man kan säga så om ett rum. Nejmen jag har städat överallt, slängt fyra stora soppsäckar med en massa saker som jag inte ville ha längre. haha jag är heelt slut och ska hoppa in i duschen istället! Låter mycket bättre enligt mig.

Gå och dö



Jävlar va jag hatar att städa. Har ju fan rensat ut hela mitt rum, ååh fyfan. Ska ner och ta något att äta tror jag, hungrig ju. Och trött. Usch behöver en promenad, haha.

This morning, you wake, a sunray hits your face



Uppe nu och hela dagen kommer nog bestå av att städa. Ska rensa ut hela mitt rum och fixa massa saker. Eftersom jag ändå inte hade några andra planer för dagen så känns det lite okej. Det kommer nog kännas skönt när det är klart. Och ikväll får jag nog roligare så jag överlever nog några timmar i alla fall!

Svaaar

Anonym om Trääning:
fan vad snygg du är! :O

Svar; Åh va glad jag blir även fast jag vet att det bara är från dig* Hehe, tack min finaste!

Kul kväll



Hade en mysig kväll för mig själv med ansiktsmask, glass och lugn musik och sen strax innan elva är helt plötsligt Kalle, Kevin och Andreas hos mig.. dom drog nu. Eller, jag var väl tvungen att slänga ut dom mer, haha.
Nu är döör jag snart för jag är så jävla trött så nu ska jag bara tvätta av mig sminket och sen stupa ner i sängen. Låter grymt.

Allt har förändrats men nu ser jag klart


bara en random bild

Kom precis hem från Mattias, eller först fick jag ut honom på promenad i nästan 40 minuter, haha det är stort.. det har liksom aldrig hänt förut. Sen gick vi hem till honom i alla fall, efter ett tag kom Tony också men då drog jag, ha ha. (inget mot honom..)

Nu ska jag i alla fall värma mig, äta glass (??) och köra ansiktsmask. S k ö n t.

14 januari



Kom precis hem, har stört ont i huvudet. Kul. Gick i alla fall runt i forum ett tag med Ebba och Sofia. Hann aldrig med någon träning. Sen mötte jag upp Emma och Fanny, satte oss på barista någon timme och bara pratade, det var mysigt.
Köpte lite saker och är numera helt pank. Mindre kul

Trääning



Nu är det lite stressigt. Gah allt är stress. Anledningen till att jag går på massa olika mediciner är stress. Hmm. Ska i alla fall möta upp Ebba inne i forum nu och vi hade ju tänkt dra och träna men jag vet inte om jag hinner det, eller joo.. det gör jag nog. ( fan, haha)

Aja, sen drar jag vidare och möter upp Fanny och Emma för fika. Puuuss!

Forget about me



Godmorgon!
Bestämde mig för att vara hemma idag igen, riktigt skönt. Mår väl inte så värst dålig idag men det kändes inte så värt att dra till skolan och vara där i typ tre timmar för att bara kolla på film. Såå nee.
Jag har lite ångest för jag ska möta upp Ebba i forum så ska vi dra in och simma i nacka simhall.

Ångest 1: jag vill verkligen, verkligen inte simma
Ångest 2: Inte fan är jag redo för at visa mig i bikini
Ångest 3: Orkar inte äta lunch men äter jag inget kommer jag må illa
Ångest 4: V I L L   I N T E

Buhu.

But you rip it from my hands and you swear it's all gone

Nu ska jag faktiskt göra som jag har blivigt tillsagd och lägga ner datorn, äta min medicin och skriva. Hihi. Blir nog ingen bloggning fören imorgon kväll eller något. Går i skolan till typ tolv. Sen tänkte jag träna lite och sen ska jag och Fanny möta upp bruden på bilden för fika i forum. Mys. Nattiii


How can you say that your truth is better than ours?



Har gått en kall promenad med Fanny, har varit duktig och gjort som Karin sagt och sa förlåt, (h3h3) har kollat mer på gymnasium och kommit på att mitt tredje handsval förmodligen kommer vara nacka med inriktning juridik, har fått tillbaka mitt illamående men gjorde precis som doktorn sa (andas fem gånger och drick) och det försvann.. för några sekunder, nu är det tillbaka igen.

Och nu ska jag vara duktig igen och göra som både doktorn och Karin har sagt och skriva. Som jag brukar göra i oför sig. Och sen får jag inte vara inne på datorn mer, hehe. Men det kommer jag ändå vara

I'm not a robot



Skriver bara lite snabbt om dagen för ska strax möta upp min flickvän för promenad. Drog iväg till vårdcentralen med pappa men det va rätt segt. Fick bara utskrivet ännu mer medicin. Kul liksom.
Aja, sen drog vi nånstans och hämtade bilen som tydligen hade varit borta och sen körde han mig hem till min storebror Johan så var jag där och åt middag med han + Stella och Alma. Riktigt jävla mysigt va det!

Nu ska jag klä på mig en massans kläder och sen uuut.

Åker in till sjukhuset med pappa. Puss!


Bacon is good for me



Har precis ätit bacon till lunch.. hihi gott. Kvart i tre ska jag vara på sjukhuset med pappa -.-. Segt.
Sen ikväll är jag i alla fall bjuden på middag hem till min storebror Johan. Det blir mys, jag har aldrig ätit middag där själv med dom, haha. Ska hoppa in och ta en lång dusch också, är grymt ofräsch just nu. Höhö

I never meant you any harm



Har ont i magen, mår illa, har halsbränna av något slag och så jävla trött på mitt bruna hår. Vill vara blond igen med andra ord. Meen förutom allt det är det ju hur bra som helst.
Eller nej, jag måste ju släpa mig iväg till hemköp någon gång under dagen och äta något för annars kommer mamma rycka ut mitt hjärta eller något. Nu vaknade Jacob. Han ska iväg till skolan. Swweeeeet.

Hipp Hipp Hurra




Tycker vi alla ger ett rätt stort Hurra för min finaste som fyller 16 idag!
Grattis älskling ♥

Sjukling



Godmorgon!
Idag är jag hemma från skolan, känns tryggast så. Min illamående kommer och går ju, eller det är inte vanlig illamående, det är en speciell grej men jag orkar inte skriva ut det i bloggen.. mamma ska i alla fall boka tid på sjukhuset, igen, för vi tog upp det förra gången också men då hände inget så vi får se den här gången istället.

Aja, för mig gör det ju inget att vara hemma. Jag tänker bara ligga och ta det lugnt en massa, äta osv. Helt okej dag kan det nog bli ändå!

Segt



Ska strax gå och lägga mig, åååh mår så jävla illa så vi får se om jag pallar mig iväg till skolan imorgon. Vi ska ändå bara gå på museeum hela dagen så det känns nästan inte så värt.
Troligen blir det så att jag stannar hemma just nu i alla fall, håller ju på att spy var tredje sekund vafan.

Ska strax röra mig mot sängen i alla fall, natti

I gave you all



Vet att jag har lagt in bilden förut, rätt nyligen, men jag tycker om den.
Gick i skolan idag till tolv. Sen drog jag, Ebba och Sandra in till forum för att jag skulle fixa en sak. Efter det drog jag vidare hem till Mattias där jag har varit tills nu. Mys.

Nu ska jag försöka få bort det här förjävla illamående, kastade mig precis på toan och nästan spydde. Bra. Kul. Fräscht.

Dö ut

Har ont i huvudet, är hungrig men vill inte gå ner (FAN va ont i huvudet jag fick nu) och är inte ett dugg trött men vill sova sååå gärna. Dö.

We take the world by storm



Kom nyss hem från Fanny. Gav henne min sista julklapp och hennes underbara mamma hjälpte mig med en sak. Ååhå!
Nu sitter jag och funderar på om jag ska hoppa in i duschen eller inte, hehe.
Imorgon går jag bara tre timmar. 09.00 - 12 för sen drar jag in till forum och ska fixa en sak och sen drar jag vidare hem till Mattias. Kan nog bli en rätt bra dag i alla fall.

För dig



Har inte hunnit blogga så mycket idag. Idag har jag tagit hand om en vän lite extra, gått i skolan, ätit kladdkaka, torkat tårar och skrattat. Hon står för övrigt och klär på sig just nu (långa powernaps är det bästa som finns).
Nu ska jag ta det lugnt, äta och sen ta en promenad hem till bruden igen för att fixa en sak.

oooorkar inte

Kan inte sova. Tänker gå ner och sätta mig hos pappa istället och äta något. Fan va sur man kan bli över lite sömn, hehe.

Crosses



Är typ helt överlycklig för att jag faktiskt är lite trött.. haha. Ikväll vill jag ju egentligen somna så snabbt som möjligt. Fast sitter nog uppe ett tag till, så jag kommer väl glömma bort tiden som vanligt så kommer jag ändå inte komma till sängen fören vid tolv. Kanonerss.
Sitter och lyssnar på gamla låtar. Dom är mysiga. Imorgon går jag i alla fall bara 09.00 - 14.00. Tur det.

Min finaste





Jag är glad att jag har en vän som du ♥

Glass is shattered from the fight




Har ingen lust för att blogga. Familjen kan verkligen dra ner en ibland. Mitt humör ligger typ under botten.
Aja, drog i alla fall in till stan med Ebba några timmar. Sen hem, mötte upp Fanny så färgade vi mitt hår. Ville få bort det röda och det fick jag, så nu är det bara mörkbrunt.

Nu ska jag måla naglarna. Hejdå.

Sex on fire



Har en riktigt äcklig fuldag och vill egentligen inte visa mig någonstans.. hm. Tänker i alla fall envisas med att dra på mig min älskade skinnjacka, är så jävla trött på den stora tjocka.
Drar in till stan och möter upp Ebba där! Eller, om en liten stund. Drar snaart.

Är så grymt trött på mitt hår också, just nu tycker jag inte att det är fint någonstans. Så det finns en liten risk att jag spontanköper en brun hårfärg eller något.

lay all your love on me



Nu ska jag släpa arslet från datorn, hoppa in i duschen och fixa mig och sen möta upp bruden på bilden inne i stan för fika och shopping. Usch mår typ dåligt när jag tänker på att det är skola imorgon, haha.

S O L



Godmoorgon!
Jag är yperglad för att det är sol, men jag orkar inte göra något vettigt alls. Haha, jag orkar inte äta frukost även fast jag är hungrig, orkar inte äta mina tabletter, orkar inte släppa ut mina katter.. orkar typ inte röra på mig.
Jobbigt läge eftersom jag måste in till stan idag. Höhö.

In smoke with all our memories



Tänker lägga mig och sova istället för att bara sitta upp till ingen nytta alls. Jag vet inte ens vad jag skriver, eller jag fattar inte varför jag skriver.
Imorgon ska jag ta min sista sovmorgon vilket förmodligen är rätt idiotiskt, och sen ska jag nog in till stan med Ebba. Faan va jag vill shoppa!

I don't know why I'm still surprised



Så här ser det ut hos mig just nu. Jag sitter och dricker fanta.. det gör jag aldrig.
Tog en timmes lång promenad med Ebba, det var skönt att komma ut och prata. Nu blir det bara en riktig hemmakväll som jag faktiskt också har saknat lite. Är så sjukt trött och sliten.

<3



Kom nyss hem från Mattias, fasen va jag har saknat honom. Är såå sjukt seg bara. Tänkte höra med Ebba om jag kan haffa med mig henne ut på promenad!

Hei älskling

Anonym om Min klocka har stannat under dina ögonlock:
gjorde de ont? jaa alltså jag menar när du föll från himmlen? för visst är du en ängel?

det luktar råtta här, eller köttfärs...

du är iaf väldigt snygg, haru pojkvän?


svar; Naawwee! Thihi, helloo my loovly rat. Neee, eller egentligen har jag pojkvän men för dig är jag alltid ledig. Puuusss

Baby you're a firework



Godmorgon!
Rätt nyvaken, ofräsh brud. Haha, det syns på bilden också. Aja, ska dra mig hem till Mattias i alla fall! Får se hur länge jag stannar där. Puuss!

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut



Alla drog precis förutom min farbror som sover kvar här, så jag ska säga godnatt och sen sova.
Imorgon får jag äntligen träffa Mattias igen som kom hem igår! Bra det. Natti!

Stora feta släkten



Jag hade ju tänkt ta en lugn hemmakväll efter promenaden med Fanny men nu är det ju så att släkten som har flygit ner från Haparanda är kvar + mina bröder. Vilket betyder att där nere spelar ashög musik, dom dansar, sjunger och glas går sönder!
Har det rätt bra ändå, sitter med mina favoritbröder Lelle och Johan. Har haft värsta deep talket med Johan, haha, men fan va jag älskar dom två!

Min klocka har stannat under dina ögonlock



Alldeles nyss


Ska ut på promenad med Fanny istället. Behöver lite frisk luft och en vän. Haha!

Counting my footsteps

Börjar bli lite trött på släkten nu.. haha, eller väldigt många har dragit men några är ju kvar. Håller mig mest till mina underbara bröder (dom är ta mig fan det bästa i mitt liv).
Mina underbara brorsbarn har ju gått också så nu är det bara tråkigt. Har inte fått i mig någon mat heller på hela dagen så humöret är väl lite si sådär, kanske därför jag är så trött också.





Tears we've cried are flood



Jag har rätt tråkigt så jag utnyttjar Fannys kamera till fullo som jag har hemma hos mig till ikväll åtminstonde! Gästerna kommer tydligen när som helst och jag är inte sådär jättetaggad på att vara trevligt. Hehe.

It problem



Right know

Jag är så jävla taggad på att färga tillbaka mitt hår till blont igen men det ska jag inte göra förens i mars. Och jag kommer ju få gå steg-för-steg så det kommer nog se lite oranget ut ett tag, mmmmh me like.

Kul liv jag har.

Kör den här medans jag väntar på gästerna. Hittade den på en tjejes blogg, orkade dock inte ta med alla sååå here we go;


Någon gång i mitt liv har jag;

(x) Rökt
(x) Snusat
( ) Drogat
(x) Druckit så mycket att jag spytt
( ) Stulit en bil
(x) Hånglat med samma kön
(X) Sovit i samma säng med samma kön
(X) Varit kär
(X) Blivit dumpad
(X) Dumpat någon
( ) Haft sex på offentlig plats
(x) Har du haft sex senaste månaden
(x) Snattat
( ) Blivit arresterad
( ) Gått på en BLIND DATE
(x) Ljugit för en vän.
(x) Skolkat
( ) Sett någon död
(X) Varit Utomlands
(x) Flygit flygplan
(X) Gått vilse
( ) Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa
(X) Gråtit dig till sömns
( ) Lekt tjuv och polis
(X) Sjungit karaoke
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra


Underbara vänner!

Borde verkligen börja fixa mig men det orkar jag inte någonstans. Ska typ ta en huvudvärkstablett och förbereda mig istället, haha. Det kommer hit 40-50 gäster om drygt en timme.
Slänger in några bilder ifrån middagen igår istället. Åh det var så stört mysigt!









Grattis!



Godmorgon!
Får se hur mycket jag hinner blogga idag, dagen kommer bestå av stress. Pappa fyller hela jävla 60. Jag får alltid lägga till där bakom att han har två barn på sidan om, haha nejmen han har ju Lelle och Johan också som ligger på 35 så jag antar att det är jag som får ta smällen när man är 15 och har en pappa som är 60. Jag och mamma har ångest just nu. (Mamma är ju sisådär tio år yngre. Wiho, jag borde få ta hem en 25-åring då va?)

Jag tänker aldrig någonsin bli som du



Godkväll!
Höhö jag är på bra humör! Kom precis hem från Kalle där kvällen har spenderats med honom, Fanny, Andreas, Kevin och Jesper. Vi lagade tacos till middag, åt massa efterätt, tog en massa bilder, skrattade en massa, tittade på film och mös.
Nu ska jag sova för jag måste upp tio imorgon bitti för en förjävla sak som jag bara bir assur på när jag tänker på det för jag tycker inte om dig någonstans.

Nu ska jag strax sova i alla fall!

När vi sågs första gången



Åh va jag mår bra just nu! Ska möta upp Fanny, Kalle och Kevin så ska vi gå och handla mat. Eller, det är tacofredag! Så vi ska hem till kalle där vi sen ska möta upp Jesper och Andreas så ska vi laga tacos och bara mysa. Jävlar va kul det kommer bli.

Fredag!


jag har bildbrist så ni får en bild på flickan jag fikade med idag istället

Jävlar va bra jag bloggar! Hehe. Gårdagen va väldigt seg till en början men det slutade med att jag och Fanny spenderade kvällen med våra grabbar och jävlar va bra jag mådde då. (Kevin, Kalle, Jesper och Andreas för er som inte visste det).
Sov sen hos Fanny, vaknade upp idag där, tog bussen in till sickla och tog en fika med Cornelia! Mys.

Nu ska jag duscha och fixa mig lite och så och sen ikväll blir det middag med grabbarna! Ååh va stört mysigt.

Helda



Efter promenaden med Simon la jag mig bara under täcket och tittade på film, mysigt. Nu ska jag ut i kylan igen, ska hem till Fanny och lägga oss och titta på oc! Jag mår skitbra nu. Eller, jag har inte ont i halsen längre, men vi kom ju på sen att det bara var halsbränna eftersom jag har magkatarr och det är ju både bra och dåligt.

Bloggar nog inte fören jag kommer hem ikväll. Jag och Fanny ska ju ut och äta sen!

Promenix!



Ligga hemma och kurera mig själv? In my ass. Haha, jora, inte just nu bara.
Ska ut (??) på promenad med Simon! Jag är inte taggad någonstans eftersom det blåser som fan och är förmodligen väldigt kallt, men åh va jag har saknat honom och jag har massor att höra! Haha

Sommaren 2010

Okej, bara för att jag saknar sommaren så jävla mycket redan måste vädret självklart göra att jag saknar det ännu mer. Det blåser och är flera meter snö ute? Fyfaaan va jag inte orkar det.
Sommaren 2010 va seriöst den bästa sommaren, haha jävlar va kul jag hade!


Jag tog en minnesvärd promenad i kungsan med den här bruden och fotade allt vi kom åt



Jag&Fanny var ute en heldag på glasan med bland annat dom här grabbarna


Jag hade en väldigt mysig hemmakväll med min bästis


Jag gjorde precis som traditionen sa, och åkte iväg till Gröna Lund med mina tjejer



Jag drog iväg till mitt landställe med den här bruden i några dagar



Hade väldigt många utekvällar på bagarn


Jag gick vilse med Fanny i skärholmen för vi skulle hitta en kamera som jag skulle köpa


Jag umgicks väldigt mycket med bland annat Fanny, Tony och Alex


Jag träffade Mattias och blev tillsammans med honom den 25e Augusti :')




Sommarens höjdpunkt - jag drog iväg en vecka till Grekland med Fanny




Till dom här bilderna kan man säga såhär - "Sommarens värdefulla" var när jag spenderade nästan en hel vecka nere i Göteborg med tjejerna. Vilket också var sommarens höjdpunkt eftersom det kanske var sista gången.

Jag älskar dig



Jag önskar att jag hade sovit till typ tre istället för tio idag. Haha, vill bara att kvällen ska komma. Ska ut och äta inne i stan med Fanny. Behöver verkligen en utekväll med bara henne. Bättre finns inte.

Förkyld



Morsning!
Ligger fortfarande i sängen och orkar inte riktigt gå upp. Det gör i försig inget heller för idag ska jag bara ligga hemma och ta hand om mig själv. Vaknade upp med svinont i halsen, täppt och nyser. Kanoners!
Tänkte förflytta mig från sängen till tvn istället och sen tvinga mamma köpa massa choklaad, hihi tror ni hon kommer göra det?
..neeee

I will make you hurt.



Jag går och lägger mig! Sov gott ♥

Vilket jävla happyface



Sitter och tittar på tv men är så förjävla trött så jag funderar på att gå och lägga mig. Det känns lite tråkigt, men somna kommer jag i alla fall göra.
Jag är på ett konstigt humör. Eller jag är så jävla trött på att höra vissa saker bara. Och så saknar jag Mattias som inte kommer hem fören på freedag.

!



Nu mår jag bra igen! Hehe. Om man bortser från forum har det bara varit en hemmadag idag. Nu sitter jag med godis och tittar på tv. Har fått tillbaka lite matlust igen!

När vintern gömmer dina spår så du inte hittar hem, kom ihåg mig då



Idag är en sån dag då ingenting går rätt typ. Jag är bara sur och blir ledsen för allt jag gör, och vad andra gör. Orkar bara inte bry mig om någonting och orkar verkligen inte sitta hemma. Idag är en sån dag där jag saknar tjejerna lite extra mycket och bara vill gå ut barfota i snön och skrika.
Blooggen får nog lida lite ikväll. Eller vi får se när det kommer upp ett inlägg igen helt enkelt!
Puss

Mat



Kom precis hem från forum och slängde mig direkt i sängen.. hehe trött.
Men jag är glaad! Mår inte illa idag. Och eftersom jag har gjort det varenda dag nu i typ två veckor har jag inte kunnat äta så mycket och gått ner flera kilo så nuuu ska jag springa ner och trycka i mig flera ton mat.
Höhö, vi hörs när jag ser ut som en köttbulle!

Forum med Patrizia!



Godmorgon!
Skulle egentligen upp halv nio imorse och dra iväg till forum men jag orkade verkligen inte det så jag ställde in det, haha. Sov istället till elva och nu ska jag fixa mig och dra in till forum med Patrizia!

Hade en asmysig natt. Eller jag ville inte sova ensam, så jag bar upp min tjockis och han la sig precis vid mitt bröst och sov. Låg kvar där tills jag somnade och sen vaknade jag en gång under natten och då låg han kvar och jag kunde somna bredvid honom igen. Haha, oavsett om det är människa eller djur så älskar jag att somna bredvid någon, så det var riktigt mysigt.

TACK!



Åååh va jag tycker om att ha Alice där när man behöver henne. Hehe, hon är grym på att fixa designer och sånt och är den enda som kan hjälpa mig! Min blogg såg ju lite fucked up ut, hehe thank you!
Nu ska jag sitta uppe ett litet tag till, kolla bussen och sen gå och lägga mig.

Föralltid finns inte



Kom precis hem och nu ska jag soova. Upp svintidigt imorgon ju.
Det var egentligen allt jag skulle säga, bara hälsa att jag lever typ!

Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken



Är lite smått sur just nu och varför jag gjorde som jag gjorde med bloggen vet jag inte riktigt. Haha, jag fick ångest för en sekund. Imorgon blir det upp tidigt, ska fixa en sak i forum klockan tio.
Sen ska jag typ gå runt där ett tag själv och sen kommer Patrizia in!

Hoppsan

Åh jag får damp och fattar inte ens va jag håller på med. Raderade bloggen som en impulsgrej för att jag fick ångest för en sekund. Nu ångrade jag mig.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0