Saknar ebba.



Kom hem från Mattias för typ en timme sen. Har duschat, ätit popcorn och tittat på desperata hemmafruar. Nu blandar jag mellan tv, facebook och plugg som jag snart tänkte skicka in!
Imorgon går jag lång dag, slutar halv fyra nästan, då ska jag in till naprapaten vid fyra. Åååh va trisst.
Sover hos Mattias imorgon i alla fall! Vi blir ju lediga då ocksååå!

Jag vet allt om dig



Ska hem till min älskling efter skolan, fast vi ska pluggaa. Vi båda har skitmycket så vi har typ inget val. Våran lärare är inte här så man får göra vad man vill.
Jag är så jävla sur eftersom min skolavslutning som fanns kvar igår, inte finns kvar idag när jag faktiskt skulle köpa den. Så nu ska jag leta runt på nätet efter ny klänning! Puss

Tisdag



Bonjour!
Har franska just nu, men gör ingenting alls. Jag och Mattias försov oss lite i morse så jag har typ inte haft några lektioner alls den här dagen för vi har inte gjort någonting! Sköönt.
Ska typ inte göra något alls efter skolan, tråk, för det vill jag. Hehe, vi får se!

När du strippar och klär av dig är det samma grej





Lite bilder på just nu.
Gör inget speciellt alls faktiskt, lyssnar om och om igen på "inga kläder" har verkligen fastnat på den, sååå bra.

Orientering



Kom nyss hem från Järla där jag har spenderat en jävla massans timmar. Hela nian skulle orientera och dumma blondiner som jag och Alice är bestämde vi oss för att göra det tillsammans. Wtf? Vi sprang runt i skogen, hittade ingen, fattade inte vad vi höll på med, heeh meen det va lite mysigt också. Det va ju skitvarmt ute.

Nu gör jag inget speciellt, tänkte fräscha till mig lite och sen kommer väl min älskling hit någon gång. Han ska sova här ikväll! Det blir mys, jag hatar att sova utan honom.

So



Har so just nu och ska fördjupa mig i historiaaa. Rätt tråkigt, sitter och pratar gamla minnen med Alice istället.
Vill sluta, vill heem, vill vara med Mattias!

i'll never let you go if you promise not to fade away



Funderar på att gå och lägga mig, börjar bli lite trött. Skola imorgon igen. Dö va tråkgit. Fy faaa-an va jag är otaggad. Tycker annars att det brukar vara helt okej eftersom jag har så fina människor kring mig där men vi ska ju bara göra skitsaker imorgon. Och jag orkar inte riktigt det, äääsch.

Ska fixa mig och sånt i alla fall, byta lakan och kanske städa lite. Sen går jag nog och lägger mig! Natti

Black



Kom precis ut ur duschen, ååh det va skönt med en lång dusch. Innan det har jag varit hos min älskling i massa timmar. Bara myst i sängen, ätit godis, pratat ooosv.
Hatar morgondagen. Ebba är inte i skolan, vi ska göra bajssaker och som jag kommer få IG på och alllt suuger. Min älskling ska i alla fall sova hos mig imorgon, det blir ju hur bra som helst.

I don't know if it's worth it anymore





Ännu fler bilder från igår när jag och Fanny stod och väntade på bussen på väg hem!
Ska träffa Mattias om typ en halvtimme eller så. Vet inte riktigt vad jag ska göra tills dess. Funderar på att ta en promenad själv typ. (hörde du det där fanny???? själv!)

Gårkvällens outfit



Såhär såg jag ut igårkväll. Fanny står väl egentligen för gårkvällens outfit eftersom allting var hennes. Men jag gillare!

Vet inte riktigt vad man ska kalla det som jag har under men det är väl som en bh/topp? Slutar typ vid naveln, och över den en vit, genomskinlig blus och höga (kooorta, gick och drog ner dom hela kvällen) jeansshorts!

TJEJMIDDAG











Igår va det som sagt tjejmiddag hemma hos Emma som fyller 16 år idag! Grattis hjärtat! Det va skittrevligt med mysa tjejer, mycket snack och goood mat.
Vaknade upp på lite fel sida idag och är lite småsur. Får se vad planerna för idag är. Kanske träffar Mattias eller så gör jag något annat helt enkelt.

Starlight



Jag lovar att bloggningen ska bli så himla mycket bättre nu! Har inte haft en sekund vid datorn sen.. några dagar tillbaka, har varit upptagen med annat och kan väl egentligen inte blogga nu heller, men ikväll, lovar! Puuusss!!

closer

Är hur stressad som helst! Gårdagen spenderades vid ormingekarnivalen och sen bio med min älskling. Sov där. Varit med honom idag och nu är jag hemma hos Fanny, håller på och fixar oss och sen är det tjejmiddag hos finnaa Emma! Puuss

PITA



Sitter och äter pitabröd och dricker turkiskt te. Kan väl inte säga att det är så gott så funderar på att gå ner och hämta mjölk. Pitabröd är ju faa-an starkt!
Har hunnit ta en dusch också, tjaffsa lite med päronen om helgen osv. Men annars så funkar allt som det ska!

Don't let me go



Är rätt trött, måste hoppa in i duschen men det orkar jag inteeee. Hih.
Imorgon blir det skola till tolv, sen ska jag vara med Mattias, får se vad vi gör, beror på vädret.
På kvällen sen ska vi till ormingekarnivalen i alla fall, våra vänner spelar så vi drar väl dit ett gäng tror jag! Och sen halv tio är det bio - baksmällan 2! Sover förmodligen hos honom också!

Håll mig.





Lite bilder från JP-spelen där min klass då var pirater!


Hellooo! Kom precis hem från min finaa poojkvän. Drog ju hem till honom efter skolan, vi gjorde inget speviellt. Åt, busade och va sådär allmänt skittöntiga och störda som vi alltid är med varandra.
Nu ska jag tvätta och städa lite, och ta ut lite lycka eftersom vi inte har något plugg mer! I alla fall inte som jag behöver göra den här veckan.

Och imorgon då? Jooo då står min älskling på schemat igen.. såklart. (hah)

Torsdag



Försov mig imorse och vaknade nio.. vi började tjugo över åtta. Men utnyttjade att jag har försovit mig och tog det hur lugnt som helst. Tog en dusch, bytte kläder ett antal gånger, köpte choklad osv. Hade en rätt bra morgon med andra ord! Kom till skolan vid typ halv elva.

Har nu klarar av ett nationella i franska och ska kanske ha nationella i matte nu. Sen efter skolan drar jag hem till min älskling och är där en stund innan han kommer dit, hehe. Skulle typ ta hand om hans lillasyster eller något.

I REALLY, REALLY WANT YOU, OH BOY



Orkar inte skriva någonting, kom precis hem från min älskade pojkvän där jag har spenderat nästan hela dagen. Vi har bara degat i sängen typ, tittade på pocahontas, skitmyyys!
Nu ska jag fixa lite saker snabbt och sen sova! Är hur trött som helst.

Ska typ träffa min älskling imorgon också, heh.

9 månader <3



Sitter just nu och väntar på matttiii,
Vi ska först till hemköp och köpa mat och godis och sånt och sen vidare till björknäs för JP-spelen! Slutar runt två någon gång och då ska jag spendera hela kvällen med min fina pojkvän, så bloggar när jag är hemma sen ikväll igen!
Puss

Så låt det va



Har börjat riva mig överallt igen, i sömnen alltså, beror nog på stressen. Tycker dock synd om min rumpa som får ta mest smällar, haha.
Vill att min jäkla förkylning ska gå över någon gång, vilket den inte verkar göra. Så det är ju lite lagom surt. Är på galet shoppinghumör! Får pengar igen imorgon men dom måste gå till andra, viktigare saker än shopping. Lite buhu sådär ja.

Roliigt inläägg



Tänker gå ner och baka något, men kan inte bestämma mig för om jag vill baka kladdkaka eller typ.. brownies. Hih.
Är såååååååååååååååååååhär trött. Måste hoppa in i duschen sen och sen ska jag bara sova!
Har JP-spelen imorgon = friluftsdag typ. Så Mattias hämtar mig imorgon bitti så ska vi bara vara där och inte göra nånting alls (eller, min klass kommer se ut som pirater) och sen ska jag vara med min äälskling igen.
9 månader som sagt och även 25/5-11!

Nuu borde jag bestämma mig för om vad jag vill baka!

Snövit



Är så sjukt trött just nu och har ont i huvudet pga det. Har gått i skolan till två, va inget speciellt tror jag. Eller, jo, klarade av nationella i franska - uppsats, gick helt okej!
Tog sen bussen hem till min älskling där jag har varit tills nu. Skulle egentligen bara låna en shorta av honom men jo så blir det ju aldrig. Stannade kvar där och tvingade honom att titta på snövit med mig, hihi.

Imorgon firar vi 9 månader ♥

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå



Är lite nere just nu så går och lägger mig. Blir lite mycket med familjen ibland och nu är det väl lite för ofta som det svämmer över. Orkar inte riktigt förstöra mer så viker undan.
Annars har jag tagit en promenad med Fanny som är hemkommen från Grekland och även varit en stund vid bagarn med Mattias och Tony.

Nu vill jag lägga mig och smsa med min fina pojkvän och hoppas att jag kan sova snabbt.

Snälla bli min - Veronica Maggio ( ja, jag har mixat lite med texten)



Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
ingenting jag säger spelar längre någon roll
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt

Ingenting jag säger spelar längre någon roll. Snälla bli min igen




Kall kärlek


King



Är så jävla otaggad på skolan, vill hem såå gärna. Funderar nästan på det men vågar typ inte säga det till min lärare, haha. Såå jag vet inte. Annars slutar jag om typ nästan två timmar. Rätt segt sådär ja.
Måste till forum och vill sen hem och baka! hihi

Tror att Fanny kommer hem idag, haha kul att jag inte har någon koll meeen. Hon ringer vällll??? FANNY RING MIG.

ÅLAND DEL 2













Stay



Godmorgon!
Försov mig imorse och nu har jag väldigt mycket tid över. Ska möta upp Freja snart och ta bussen till skolan!
Går till kvart över tre idag och sen måste jag in till forum. Rätt segt eftersom jag bara ska in och tillbaka meen, det måste göras så.

ÅLAND DEL 1













<3



Är sååå jävla förkyld, trodde nästan jag hade feber imorse också. Va helt genomsvettig, hostar som fan och kan typ inte andas. Väckte min älskling vid typ.. kvart över sju imorse? Eller då vaknade jag, kunde inte sova längre. Haha jodå, han tyckte om mig då.
Funderar nääästan på att vara hemma imorgon, kanske inte för att jag verkligen måste men det skulle ju vara lite skönt.

Har inga bilder här eftersom jag sitter på Mattias dator.. men det kanske ni förstod.

Har sprungit ända sen barnsben, från allt jag egentligen var



Har nääästan lite tråkigt, hans match börjar inte fören om en halvtimme typ. Funderar på om jag ska gå ut och titta på svampbob med hans lillasyster, haha. Eller så sitter jag bara helt ensam på hans rum istället och tittar på tv här. Heeh.
Sitter och kollar på min fina ring som ligger precis bredvid mig ( <3 )

Anywhere you are, I am near



Jag leeeever!
Har inte haft någon tid för bloggen bara. Har spenderat dom senaste fyra dagarna nere i Åland med min fina klass. Ätit, solat (bränt mig, ser ut som en jävla kräfta), badad, promenderat, bara varit med min underbara klass.
När jag kom hem igår hoppade jag direkt in i duschen och stannade där ett tag. Sen drog jag iväg till min älskling som jag har saknat rätt sådär lite mycket, och sov här.

Nu sitter jag i Mattias säng och äter frukost för han har dragit iväg på match. Eller, den börjar om typ en halvtimme men sån här matchstart? Så jag ska väl fixa mig snart och pallra mig iväg till hans match med hans familj snart också! Puss

Åland

Tänkte bara säga hej! Har spenderat dagen med min pojkvän och nu ska jag sooova. Ska upp vid sex imorgon och drar iväg till åland på klassresa! Hemma igen på lördag, puss!

A king with no crown





Saknar nästan mitt bruna hår lite. Har inte pluggat något mer, men det går ju faktiskt inte riktigt att plugga till nationella. Det är liksom hör & läsförståelse som vi har imorgon och det är ju liite svårt att plugga på. Och sen engelskan har jag ju gjort klart, måste bara försöka ta det lugnt imorgon och inte prata sådär oerhört snabbt som jag alltid gör!

Tror jag går och lägger mig nu. Går i skolan imorgon till tre typ och sen ska jag hem till min älskling!

Du är det bästa jag har



Blev en två timmars lång promenad med min älskling och sen hem till honom på slutet. Nu finns det så mycket jag vill göra, som typ titta på film, sova, sova, sova men nu måste jag verkligen plugga. I typ en timme minst i alla fall!
Och sen kanske börja packa lite, eller så gör jag det imorgon? Äsch - pluggugug!!!

The end



Har pluggat klart typ all engelska men inte ens börjat på idrotten eller franska nationella som jag också har imorgon. Meeen orkar inte för studen. Tog en liten paus för ett tag sen, hoppade in i duschen och nu ska jag förlänga min paus med att ta en promenad med min fina pojkvän! Behöver komma ut lite känner jag.

Seeen ska jag dock forsätta plugga, i alla fall franskan!

Himlen är oskyldigt blå



Är såå himlans trött, kom hem för ett tag sen, skulle bara lägga mig framför tvn en liten stund och somnade självklart. Hur fan kunde jag ens somna med all stress? ÅÅh. Har så äckligt mycket plugg att ta tag i nu! Är fortfarande hur trött som helst, mår illa och måste verkligen duscha. Me <3 skolan

Har så tråkigt. Borde börja plugga.


Visst du kan skratta och låtsas som ingenting. Men jag vet allt om dig, för du har varit min. När du strippar & klär av dig är det samma grej


'

Det är så logiskt, alla fattar utom du



Åååh va jobbigt, har jobbat jättelänge med att göra om en ny blogg på spotlife nu men det har tagit hur lång tid som helst och jag fattar det fortfarande inte så jag håller mig på blogg.se ett tag till. Tänker byta om några småsaker här istället!

Annars har vi matte, gör ingenting och tänker inte göra det heller. Är hungrig och vill träffa någon, buuhu.

Kalasbra. KOmmer sakna dig fannyyy. årets fulatsts-



Tycker att det är skitjobbigt att jag inte är trött än, haha, brukar ju ligga och sova vid den här tiden, hihihi.
Gör inget speciellt egentligen så jag skulle ju kunna gå och lägga mig, men det är sköönt.
Min vecka kommer nog också vara rätt chill

Måndag - skola, plugg
Tisdag - skola, spexfotooto, hem till min älskling
Onsdag - lördag - klassresa! Åååååland med min fina klass
Och sen kanske jag har planer på att sova hos Mattias på lördag beroende på om han har match eller inte, hehe, han vet bara in om det än, brukar ju vara så :)

JVÄLVAPÅKRLK FAWJOKLBNPZK V,.A HEHER SF A ÄR PÅ SÅNT HUMÖR. HEHHEHE WIOHOHOOHO WOOOP

I see the girl I wanna be










Älskar att titta igenom photo booth bilder och se hur mycket man har förändrats typ. Har flera tusen bilder, så nog inte för att ni bryr er, men jag tycker det är skitkul! Hih.
Förutom det har jag inte pluggat någonting alls vilket betyder att jag inte har något val imorgon. Måste måste måste plugga då, men kommer säkert komma med någon dålig ursäkt ändå. Jag suger verkligen på att plugga.

Sitter i alla fall med bra musik, kladdkaka och mjölk och har precis pratat med min älskling så bra mår jag ju i alla fall! Kom på att jag har glömt bort mina tabletter dock, som alltiiiid.

Taggad på livet



Sitter och lyssnar Ted Gärdestad, funderar på om jag ska gå ner och ta kladdkaka eller inte och.. ja, gör väl inte mycket mer än det. Funderar väldigt mycket.

Run away tonight



Har städat hela mitt rum och läst ut världens bästa bok - genom dina ögon.
Nu väntar jag på att min älskling ska rinngaaaa och sen borde jag väl plugga lite!

Forget about the price tag






Tror jag börjar med att städa..!

Just stop, for a minute and smile!



Nu ska jag fan ta tag i min bloggning igen! Den är så jäkla tråkig just nu så funderar också på att flytta över den till någon anna sida, typ devote eller spotlife eller så. Känns roligare att börja om liteee.
Just nu mår jag rätt illa (kanske inte så konstigt eftersom jag precis tryckt i mig en choklad) har lite ångest över allt plugg jag har och saknar Mattias. Väldigt mycket.

Kan inte bestämma mig för vad jag ska börja med. Har kläder överallt på hela golvet men samtidigt har jag tusen kg plugg. Haha okej, ska börja bli lite mer posetiv också! Puss

I wanna love you but something's pulling me away from you



Orkar inte ta upp gårdagen så vi släpper den, somnade sent och vaknade sent också. Va rätt skönt iförsig.
Drog nästan direkt in till forum med Fanny och tog en lunch på barista, kollade runt lite i affärer och drog hem sen, eller jag mötte direkt upp Ebba, drog hem till mig, försökte plugga, gick inte alls, bakade kladdkaka och jaa, typ det.

Ska inte göra något speciellt ikväll heller förutom att plugga, äta och städa!

I'm in love with





Kollade på fina bilder på weheartit. Saknar min pojke.

K



Mår illa, är ledsen och har försökt svälja tårar ett bra tag nu. Tycker om att göra emo inlägg också. He he he. Bloggar nog inget ikväll. Hejdååå

Priceless



Har målat huset ett bra tag nu, är rätt trött och behöver en dusch. Jag är helt gul, hehe.
Har också hunnit med en promenad med Fanny! Får se vad som händer ikväll, har inte helt bestämt mig för vad jag vill än.

Fullspäckat



Sa ju att bloggningen inte skulle bli så bra den här helgen. Igår va planerna att gå i skolan till tolv men redan vid nio skickade skolsyster iväg mig till vårdcentralen, när jag väl kom dit vågade jag inte in, började nästan gråta och satt envist och väntade till Ebba kom. Min fina.
Va där en stund och fick sen en tid vid ett igen så jag och Mattias åkte dit den här gången. Fick reda på att jag har åkt på urinvägsinfektion och går nu på antibiotika tre gånger om dagen!

Sen lite senare satt jag och min älskling barnvakt till Alma och sen sov han hos mig. Idag har jag hunnit med lunch på ciao bella också med honom och Tony och nu står jag i bikini med hela familjen + allaaa bröder och målar om huset! Ciao!

Love song



Är jättetrött, måste egentligen vara vaken i en och en halv timme till tills min älskling ska ringa mig halv elva. Fööör han ska berätta en viktig grej men vettefan om jag orkar vänta så länge, haha.
Han ska skjutsa mig till skolan imorgon i alla fall så han kan väl lika gärna berätta då? Kanske, hih.

Imorgon blir det typ ett inlägg eller ingen bloggning alls. Går i skolan till tolv, sen ska jag hem till älskling och sen ska vi sitta barnvakt åt Alma från typ halv fyra - halv två, yeyeyeye. Hehe, nämen det blir mys! Sen sover han hos mig!

We still be running away




Done and done!



Gick jättekort dag idag, slutade klockan tolv och hade nästan inga lektioner alls. Drog hem efter det och duschade snabbt och sen begav jag mig hem till min älskling, ingen va hemma där så jag låg och mös med Tilly (hans hund) till Mattias kom hem vid tvååå.
Dååå mötte vi upp Tony och Leo och åkte in till forum (jag älskar dig mest i hela världen)

Drog sen vidare hem till Mattias och där har jag varit tills nu. Ikväll ska jag göra absolut ingenting alls, bara äta nutella och vara!

Godnatt!



Ska nog "glömma" datorn imorgon och säga till min engelskalärare att den kraschade eller så. Haha, min bok är så jäkla komplicerad att beskriva, på svenska också, tänk då bara på engelska, hah! Och jag orkar verkligen inte, jag vet att jag verkligen måste ta tag i det här nu, men inte den här veckan?

Nejmen vi har bara tre lektioner imorgon, och vi behöver bara datorn på två av dom, kanske en, så jag orkar bara inte. Slutar efter lunch imorgon i alla fall, då ska jag hem till Mattias och spendera lite tid med hans mamma, hehe love her, tills han kommer hem i alla fall vid två typ, då ska vi in till foruuum!
Och nu ska jag sova, puss!

Let me sign ( fanny jag har seriööööst glömt bort vilka bilder jag inte fick lägga in)






Bloggningen är inte precis bättre idag, har nästan aldrig tid för den längre. Och blogga är verkligen det sista jag borde göra just nu eftersom jag har engelskaredovisning imorgon vilket jag inte ens har börjat på och jag är sååå trött.
Gick i alla fall i skolan idag som vanligt, rätt chill dag, drog in till forum efter vi slutat och sen direkt ut på promenad med Fanny. Satte oss vid bagarn, hon badade och bara pratade.

Gick sen där ifrån för att möta upp min pojkvän för promenad, men slutade med att vi drog hem till honom istället och där har jag varit tills nu! Och nuuuu? PLUUUUUGGG

Om sanningen ska fram, vill du ligga med mig då?



Ska krypa ner under täcket nu, smsa med min älskling en stund och sen sova. Är inte så trött men det är väl lika bra!
Börjar med nationella imorgon, känns som om alla förbereder sig för det förutom jag? Äsch, jag kommer ju ändå faila.
Går lång dag imorgon också, segt. Tycker inte om idrott längre vilket var mitt favoritämne förut. Så skulle vi inte ha det imorgon, sista lektionen, så skulle dagen vara grym!

Godnatt i alla fall!

Dagens

Dagens humör: Bara braa, lite trött och stressad kanske
Dagens borde: Städa och plugga
Dagens frisyr: Mittbena
Dagens outfit: Shorts och svart (!!) tröja
Dagens planer: Desperata hemmafruar
Dagens vill ha: Min pojkvän
Dagens längtan: Fredag
Dagens beroende: Musiken
Dagens tråkigaste: hmm.. att jag upptäckte att jag är heeelt pank?
Dagens personer: Fanny
Dagens roliga: Hittade min ring
Dagens glädje: Vädret
Dagens sms: "Hej och tack för det för jag har väntat på dig att säga det och det var väl inte så svårt, ödmjukhet är en dygd, kram" - Det smset blev en liten lättnad. Från pappa
Dagens mat: Tacooos!

Älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns.






Glad brud precis hemkommen! Inte så konstigt med tanke på att jag har sprungit runt i shorts hela dagen, sprungit runt i forum med Fanny och sen suttit vid bagarn med henne, fortfarande i shorts och inte frysit alls. Inte ens i närheten faktiskt.
Nu ska jag bara vara hemma ikväll, äta good mat till middag och sen titta på desperata hemmafruar med mami och äta godis.


Tjingpax



Godmorgon!
Tog helt fel på tiden och blev tvungen att springa till bussen och ta den istället för att ta en promenad till skolan med Ebba och Lisa. Suurt, tycker inte om att åka buss till skolan, hehe.
Sitter i alla fall och jobbar på min fördjupning på SOn nuu, fast är klar så ah.

Ska in till forum med Fanny efter skolan! Ska bli hur skönt som helst. Vill sätta mig ute i solen med en glass. Min fina bästis.

Och morgondagen som aldrig kom



Har jätteont i huvudet men är väldigt säker på att vi inte har alvedon eller ipren eller någonting. Tänker istället vara såå duktig och ta ett glas vatten och sen gå och lägga mig.
Har ingen första lektion imorgon så börjar tjugo i tio! Så skönt.

Tänker lägga mig och smsa med min fina älskling istället. Godnatt!

Massa bilder ifrån helgen











Can you fix me now?



Va så jäkla trött idag efter skolan så gick hem direkt när vi slutade och la mig och sov i flera timmar. Vaknade sen vid sju och ville uuut så drog ner till bagarn med Tony och Mattias.
Funderar på att gå och lägga mig snart igen. Har sovmorgon imorgon och sen ska jag till Fannys skola efter jag slutat!

Someone like you



Har så sjukt ont i huvudet, ska hem efter skolan, Mattias kunde inte till forum. Tror jag ska hem och dö eller något. Fast borde ju plugga. Blev på dåligt humör när jag skrev det här men annars mår jag typ bra? Hah

Dåligt.



Har verkligen inte haft tid för att blogga. I lördags va jag och Fanny ute och åt inne i stan, skitmysigt. Kvällen slutade med att vi hamnade hos Amanda med Ebba och Emma, drack te och åt mackor.
Igår va jag i forum med Patrizia och sen drog jag ner till boobadet där Tony och Mattias hämtade upp mig med Mattias båt. Skiiithärligt!

Sen mådde jag inge bra igår så jag sov hos min älskling. Nu har jag SO och sen efter skolan blir det forum med älskling!

Våra brister är det som gör oss till människor





Sådär ser min nya soffa ut! Gillar den. Så ser ni min fina häst också som har tagit sin nya plats där. Fick den av Emma och Melina.
Ska fixa liite, byta om och bestämma mig för om jag ska ha klackar eller inte och sen ska jag dra mig hem till Fanny!
Vi ska först in till stan om några timmar och äta, hon bjuder mig på middag eftersom jag har fyllt år och sen får vi se vart kvällen slutar. Sover hos henne i alla fall!

IKEA




Lite bilder från igår


Efter väldigt många desperata försök till att hitta en kåmpis ger jag upp och drar in till IKEA med mina föräldrar istället. Heh. Bättre det än inget? Eller?
Jag ska i alla fall ha en soffa. Då kanske dagen blir lite bättre. Tänker plocka på mig massa småsaker också!

Bullets



Godmorgon!
Vaknade nyss och har ingen aning om vad jag ska göra idag. Måste städa rätt rejält men sen vill jag ju ut också, funderar på att dra ut Mattias på en promenad sen i alla fall, det booorde han ju kunna ta, hehe.
Äsch ska börja med att städa i alla fall så jag får det gjort, och sen springer jag in i duschen! Hohhiiii

För dig blir jag mindre, som gubben i lådan



Är så trött. Ska lägga mig och smsa med min fina pojkvän och sen sooova. Får se vad jag hittar på imorgon på dagen! Borde fräscha till lite här hemma, heh.
Godnatt!

GUD is here om bästiz:
mm juste E TO THE G TO THE MUTHER FUKKING G
"...sen fräscha till mig lite och dra till Fannys skola..." DU SKREV FANNY!!!!!!! visa att du älskar mig! in my big ass..... MEd ovänlig hälsning F

svar: Kolla rubriken dickhead

Vaken om natten och drömmer på dagen



Har lungat runt i forum några timmar med bästis idag. Drog sen hem till henne en stund och sen vidare till boovallen för att titta på min älsklings match som dom vann med 6-1. Rätt braaa tycker jag!
Nu ligger jag och tittar på twilight med mami och Jacob som går på ettan. Men funderar på att gå och lägga mig istället, eller något sånt.

Faller jag nu går jag sönder




Sliten brud.
Drar snart iväg mig till björknäs nu i alla fall, in till forum med Fanny och sen kanske jag kommer hem eller så drar jag till henne. Match ikväll sen i alla fall! (kallt?)

Och för dig har jag låtsats, och dolt mina tårar



Är så sjukt raslös, funderar på att ta en låångsam promenad till björknäs och typ sitta ute där och vänta eller något. Men det orkar jag ju inte riktigt heller. Joobiigt leeege.
Sover hemma ikväll för första gången på jättelänge. Ska bli rätt skönt. Imorgon är det tjejkväll med fanny, middag och utgång och det är precis vad jag behöver!

Randoms







bästiz



Kom hem från skolan för snart en timme sen! Hade inga lektioner alls idag så det var sköönt.
Nu ska jag bara äta lite och chilla, sen fräscha till mig lite och dra till Fannys skola. Tänker sen dra med mig henne ut i solen med en glass. Mmhmmhmh.

Suger med bloggningen



Heeeeej!
Spenderade hela dagen hemma hos Mattias igår och va hemma vid elva och då va jag alldeles för trött för att blogga så jaaa, den fick lida igår också. Min mage började strejka totalt igår också så det slutade med att mami fick hämta mig för att jag inte kunde sitta upp typ, hah. Mår lite bättre idag, men mår illa typppypypyp. Knas.

Slutar om en timme! Då ska jag hem och sen ska jag till Fannys skola, möta upp henne och dra sen in till forum! Och sen ikväll har min älskling match mot hammarby som jag ska titta på!

Yr + huvudvärk + ångest = Trött Julia



Tog en alvedon vid halv åtta och la mig och vilade lite. Vaknade nu av att mami väckte mig. Är fortfarande sjukt yr, allting bara snurrar så fort jag ställer mig upp.
Ska tvätta av mig sminket och sen gå och lägga mig istället! Börjar med nationella i matte imorgon. Jag har inte förberett mig eller någonting, ligger efter fem kapitel matte och orkar bara inte så jag dör. Nejmenååågåhåhåhå fuck it nu fick jag ångest pga det.

Jag kommer inte klara matten. Punkt slut.

When you're far away



Guuuuud va jag suger på att blogga! Orkar aldrig längre.
Igår spenderade jag några timmar i forum med min fina Fanny, det va mys. Idag mådde jag inge bra alls, ont i huvudet osv så drog hem från skolan efter första lektionen. Det gjorde min älskling också så vi har legat hemma hos mig hela dagen, myst, ätit vofflor och tittat på film. Min älskling.

Han drog precis för att dra på träning :(, meeeen får träffa honom imorgon igen i alla fall, hihi!

ROMEO



Har inte gjort nånting alls i skolan på hela dagen. Är skiiithungrig ju :(. Saknar bästis. Ska bli kul att träffa henne, hihi.
Har jätteont i huvudet och är hur trött som helst idag ocskå, hääärda.

Mami



Sitter i skolan och pluggar liiiite på min fördjupning i biologi. Tråååk. Lisa säger bajs.
Är trött och sitter och myser ner mig i min tjocktröja, åååh.

I just don't wanna miss you tonight

Vaknade upp till Ebbas fiiiina hesa röst som berättar att det typ är snöstorm ute. Fick lite hjärtklappning, men nu va väl ändå snöstorm en överdrivt hjärtat?
Snö är det i alla fall. Fy faa-aan. Ville kura ner mig under täcket eller inte sätta på mig några kläder alls (jag blir oftast så när det snöar, är inte sugen på att ens försöka få till något snyggt) men kom sen påååå att jag fick en tjocktröja av mina fina bröder när dom va i NY förra veckan, hihiii.

Ska fortfarande in till stan med bästs efter skolan. K aallttt.



älskling



Har spenderat flera timmar med min älskling nu efter skolan. Mådde inge bra, så gick tidigare så fick han ta hand om mig sen. Bara varit hemma hos mig och degat. Hur mysigt som helst. Min fina älskling!
Imorgon ska jag in till forum med Fanny och fixa lite saker efter skolan, weehhohoho.

Love is on fire



Tycker faktiskt att jag är lite bra nu. Försov mig i en halvtimme och har nu fixat mig på en kvart, är helt klar och hinner t om blogga! Eller, frukosten fick lida men det börjar den få göra nu förtiden så jag är gryym!
Blir skola nu till 15.15 och sen ska jag in och ta en fika med Emma och Ebba! Fina tjejer.

sliten



Mitt hjärta

Ska nog gå och lägga mig nu, haha jag har ju inte sovit ordentligt sen typ förra veckan. Nejmen har inte fått så mycket sömn den här helgen men jag har verkligen haft skitkul så det får man ju ta!
Imorgon är det skola igen, ååhååhåhåh.

What are words?












Tyckte bilderna sa rätt mycket om min gårkväll.
Idag har jag spenderat hela dagen med min älskling! Lite av släkten kom hit för att fira mig med tårta, sång och presenter och annars har jag bara pussat sönder Mattias. Bra dag!

RSS 2.0